Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 674.
-
έκανα ξανά πριν λίγο πάλι factory reset αλά ΔΕΝ τα led ειδοποίησης
-
Παράθεση από Bodai: “@LeonTsi θα πρέπει να τσεκάρεις αν από το κέντρο ασφαλείας μπορείς να ενεργοποιήσεις τον Root Manager διαφορετικά το SuperSu είναι μονόδρομος.. Οσον αφορά τώρα την ερώτηση σου όπως και την ανάλογη του @ktsiaras μπορει αυτή η διαφορετική συμπεριφορά να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Ενας από τους κυριότερους είναι ο τρόπος φλασαρίσματος. Γι' αυτό και ο λόγος που προτρέπουμε όταν πάτε σε "μεγάλες" αναβαθμίσεις πχ από Miui 7 => 8 να κάνετε Factory Reset. Γι' αυτό μπήκε και στ…
-
Παράθεση από LeonTsi: “Τελικα ότι να'ναι... ίδια τηλέφωνα ίδιες ρομ άλλη συμπεριφορά??? εμένα τα led δεν δουλεύουν αλλά τα κενά στήν αναζήτηση στον browser και στον μαμά και στον cm browser που έχω εγώ δουλεύουν άψογα...θα μου πεις Bodai τι συμβαίνει ή θα πηδηχτω από το παράθυροοοοοο ” περιμένω και εγώ να μας πεις κάποιος με σιγουριά γιατί συμβαίνει αυτό και σε εμένα δεν δουλέουν τα led !! η κάποια πρόταση για να διορθώσουμε το πρόβλημα
-
Ευχαριστούμε την ομάδα τα led ειδοποιήσεων δεν δουλεύουν και πάλι όπως και στην προηγούμενη
-
Σε redmi note 2 δεν δουλεύουν τα led ειδοποίησεων και η εφαρμογή της Αναφωνίσης (διαβάζει τις επαφές,δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα ) Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό με τα led?
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone καλό!!
-
Η εγκατάσταση αναβάθμισης έγινε. Όλα καλά ευχαριστούμε πολύ Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!
-
Παράθεση από giorgosmc: “ναι αλλά το cm μου βρήκε 2 ιούς και τους έσβησε λέει, κάτι άλλο τώρα κάθε λίγο και λιγάκι μου πετάει αυτό το.μηνημα.ενώ σερφαρω έχω svreenahot, τι στο καλό.είναι αυτό ρε παιδιά, έχει φάει χοντρό ιό ή συσκευή? Δε μπαίνω ούτε σε περίεργα site ούτε σε πορνογραφικές σελίδες για πιο λόγο μου το βγάζει αυτό τρεις και λιγο? ” καλησπέρα και καλή σαρακοστή πατάς πάνω στο 2(screenshot) σου ανοίγει και πάτα Χ στη σελίδα την συκγεκριμέννη και όλα οκ δεν ειναι ιος
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας. coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…ndroid-smartphone-g-35330