Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-674 από 674.
-
Καλό μήνα, Καλή επιτυχία, ευχαριστούμε !!!
-
Είναι η επιβράβευση της υπεύθυνης και συστηματικής δουλείας. Μπράβο σε όλους.
-
Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από ktsiaras: “καλημέρα και βοήθεια φοράω την GTV-5.12.24 το βρήκα κλειστό ,ανοίγω και παίρνω το μήνυμα mtk thermal manager phone needs to cool down soone επίσης η οθόνη έχει χάσει την φωτεινότητα εξαιτίας αυτού του θέματος οποία ρύθμιση και να κάνω μένει σκοτεινή και κλείνει επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια καμιά ιδέα? ” καλησπέραεπανέρχομαι και πάλι έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένειγνωρίζει κάποιος για να βοηθήσει?? ” Κα…
-
Παράθεση από ktsiaras: “καλημέρα και βοήθεια φοράω την GTV-5.12.24 το βρήκα κλειστό ,ανοίγω και παίρνω το μήνυμα mtk thermal manager phone needs to cool down soone επίσης η οθόνη έχει χάσει την φωτεινότητα εξαιτίας αυτού του θέματος οποία ρύθμιση και να κάνω μένει σκοτεινή και κλείνει επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια καμιά ιδέα? ” καλησπέρα επανέρχομαι και πάλι έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει γνωρίζει κάποιος για να βοηθήσει??
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ktsiaras: “παγωμένο ειναι και η μπαταρία γεμάτη βρήκα το mtk thermal manager το απενεργοποιησα αλλά στην επανεκκίνηση το ξανατρέχει και για όλα αυτά έχω χρόνο 15 δεύτερα πριν κλείσει επίσης μου σκοτεινιάζει την οθόνη ” Κάτάλοιπο του upgrade πρέπει να είναι, κάνε Wipe Cache & Dalvik Cache ” 'έγινε και αυτό τίποτα ίσως να ξαναπεράσω το upgrade?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ktsiaras: “και κλείνει επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια καμιά ιδέα? ” Καλημέρα, αστο κλειστο τουλάχιστον μέχρι να κρυώσει (και στην αφή) και όταν ανοιξει βάλε wakelock detector να βρεις πια εφαρμογή κόλλησε και προκάλεσε την υπερθερμανση. Πολύ πιθανόν να έχεις και πρόβλημα με άδεια μπαταρία (εχε το νο σου στο led που προειδοποιεί για την μπαταρία) ” παγωμένο ειναι και η μπαταρία γεμάτη βρήκα το mtk thermal manager το απενεργοποιησα αλλά στην επανεκκίνηση το ξανατρέ…
-
+1 user koostas
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν αντιπροσωπεύει άλλη συσκευή και άτομο οκ. Αλλά πέρα από το Θεμιτό υπάρχει και το ηθικό σκέλος... Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς. Υπάρχουν Tools μέσα από την διαχείριση ενός forum που πέρα από την IP βλέπουν και τα Cookies αλλά και το Signature του Λειτουργικού συστήματος - Σειριακός του Browser με τον οποίο συνδέστε. Καλό είναι να αποφεύγουμε υπερβολές. ” Σωστά.Ναι πολλά εργαλεία έχουμε στα χέρια μας είμαι 1 Χ admin και 2 Χ mod.
-
Παράθεση από ktsak: “Αντιστεκεται ΣΘΕΝΑΡΑ ο 1000στος !!!!!!!!!!!!!! ” προσπάθησα αλλά είμαι ο 1001
-
+1και από εμένα ή ψήφος έπεσε 23/12. user ίδιο ktsiaras