Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panonis13: “το ρυζι δεν βοηθησε μαλλον θα το παω να το δουν. ευχαριστω” Για να βοηθήσει το ρύζι , αν βοηθήσει, θέλει καμμια βδομάδα, χωρίς προσπάθεια ανοίγματος. Αλλιώς μάστορα. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Παράθεση από sourlas98: “Καλησπέρα έχω το redmi pro 3/32 XTRV7.1.5 και χρησιμοποιώ μια sim, όταν έχω κλειστά τα δεδομένα και είμαι με WiFi έχω 3G μόλις ανοίγω δεδομένα πέφτει σε H+ ξέρει κανείς τι παίζει? Η sim μου γράφει 4G... Παροχος cosmote” Για κοσμοκρατορία θέλει ενεργοποίηση. Στέλνεις SMS σε ένα τετραψήφιο που δεν θυμάμαι , αν το ξέρει κανείς ας το γράψει , η googlαρισε. RN2 Official Global 8.1.2.0” Edit γράφω κοσμοκαρτα και διορθώνει κοσμοκρατορια. Αθάνατη Google διό…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sourlas98: “Καλησπέρα έχω το redmi pro 3/32 XTRV7.1.5 και χρησιμοποιώ μια sim, όταν έχω κλειστά τα δεδομένα και είμαι με WiFi έχω 3G μόλις ανοίγω δεδομένα πέφτει σε H+ ξέρει κανείς τι παίζει? Η sim μου γράφει 4G... Παροχος cosmote” Για κοσμοκρατορία θέλει ενεργοποίηση. Στέλνεις SMS σε ένα τετραψήφιο που δεν θυμάμαι , αν το ξέρει κανείς ας το γράψει , η googlαρισε. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Note 4 και sygic
ΜήνυμαHere we go. Με χάρτες που κατεβάζεις στο κινητό και ακούς οδηγίες χωρίς ανοιχτά data. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Ποιον οδηγό ακολούθησες; Αυτόν; Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Προβλήματα Μπαταρίας
chrdes - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΆμα παίζει παντόφλα, πάσο. Κατανόηση. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Προβλήματα Μπαταρίας
chrdes - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΜου μυρίζει, μαζοχισμό. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Προβλήματα Μπαταρίας
chrdes - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαι γιατί δεν τη χώνεις, μπας και λυθεί έτσι; RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από haris8: “παιδια να ρωτησω κατι ... εχθες το βρδυ ειχα βαλει για φορτιση το κινητο και οταν εφτσε 100% μετα το εσβησα , αυτο στης 11 . και το πρωι που ξυπνησα για να παω στην δουλεια στης 5 , με το που το ανοιξα η μπαταρια ηταν στο 97% . ειναι λογικο αυτο?” Είναι λογικό. Να ξέρεις ότι η πτώση δεν είναι αναλογική. Από το 100 ειδικά αν το αφήσεις αρκετά ακόμη αφού δεις το 100 δεν πάει τόσο γρήγορα στο 99 όσο από το 99 στο 98. Βασικά η απώλεια σου ήταν από το άνοιγμα. Αν το είχες ανοιχτ…
-
@giorgiog13 μπορείς να δημιουργήσεις συντομεύσεις επαφών πανω στην οθόνη του κινητού όπου και φωτογραφίες βλέπεις και παίρνεις αμέσως τηλ. χωρίς πρόσθετο πρόγραμμα. Επιλεγεις την επαφή, ανοίγει και πατάς πάνω δεξιά στις 3 τελιτσες που σου γράφει τοποθέτηση στην αρχική οθονη.Είναι πολύ καλύτερα από speed dial που πρέπει να θυμάσαι αριθμό. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “ok παιδια. ..αν χασεις το κινητό για εντοπισμό δυστυχώς είναι μάπα.Καταλαβα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Το find device δεν χρησιμεύει για να βρεις τη συσκευή όσο ακρίβεια κι αν διαθέτει. Ακόμη και στα 10 μέτρα πως θα τη βρεις; Αξία έχουν αυτά που σου γράφει ο @BanditGR . RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bil53: “Aκριβως και γω αυτο πιστεω αλλα δεν προχωρα. Εμεινε εκει κουτσουρο” Επειδή έγραφες πιο πάνω "να κάνω λογαριασμό". Δοκίμασε και αργότερα μήπως φτιάξει, ή πάνε στις εφαρμογές στο mi cloud και κάνε καθαρισμό cache και data. Υποθέτω ότι προσπαθείς να μπεις με τα ίδια στοιχεία που δημιούργησες το λογαριασμό πχ email κσι όχι με τον αριθμό τηλεφώνου. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bil53: “Εχω κανει λογαριασμο απο PC” Άρα χρειάζεσαι σύνδεση του κινητού στο λογαριασμό αυτό και όχι δημιουργία καινούργιου. RN2 Official Global 8.1.2.0