Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgiog13: “Παιδια υπαρχει καποιος τροπος για speed dial; Εχω βαλει καποιες επαφες (τα αγαπημενα) για αμεση κληση μεσα σε ενα φακελο, αλλα το speed dial με βολευε περισσοτερο. Υπαρχει καποιος τροπος; Ή υπαρχει πιθανοτητα να μπει στην ελληνικη ρομ καποια στιγμη;;;” Υπάρχει μία εφαρμογή στο Google play αλλά πρόσθετη εφαρμογή συνέχεια ανοιχτή σημαίνει , δεν ξέρω πόσο, πρόσθετη κατανάλωση. Εγώ τις έχω βάλει σε μία οθόνη άδεια. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntafycrazywool: “Παράθεση από BanditGR: “Έτσι φαίνεται δυστυχώς.” Ευτυχώς θες να πεις γιατί το μόνο που δεν θα ήθελα είναι πρόβλημα με μπαταρία. Ευχαριστώ πολύ . Άρα οκ με τον άλλο φορτιστή.(huawei). Τον χρησιμοποιώ άφοβα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ο φορτιστής που χρησιμοποίησες είναι μικρότερος από αυτόν που συνοδεύει το κινητό και θα αργεί να φορτίσει, αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Δοκίμασα να περάσω επαφές στη σιμ. Επέλεξα εξαγωγή στη σιμ1 , μου έβγαλε ότι υπάρχει περιορισμός 254 εγγραφών, πάτησα οκ και μετά με πήγε να επιλέξω επαφές. Επέλεξα 1 και αντιγράφηκε. Μήπως επιλέγεις περισσότερες από όσες χωράει; Οι επαφές στη σιμ βολεύουν μόνο αν πρόκειται να την περάσεις σε πολύ παλιό τηλέφωνο που δεν έχει WiFi. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
@dim74 ο @demakhs δεν κοροίδεύει, ευθυμεί το φόρουμ γιατί αν διαβάζει κάποιος μόνο για ρομς συνέχεια κουράζεται. Όσο για την αυτόματη διόρθωση όλοι το ξέρουν ότι τα κανει μαντάρα. Δες ένα ποστ του @demakhs που έγραφε ο προγραφήσαντας ενώ ο ίδιος είχε πληκτρολογήσει ο προγράψας. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Προβλήματα Μπαταρίας
chrdes - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΆσε τις σιμς και κλείσε τα data. Επίσης αν χωρίς να το βάλεις για φόρτιση πατούσες το power button και ενω ήσουν κοντά σε δίκτυο WiFi για να συνδεθεί θα άνοιγε; RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Προβλήματα Μπαταρίας
chrdes - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕμένα μου κάνει εντύπωση πως σε 30 δεύτερα από 38-40℅ πήγε στο 71℅. Κάτι δεν πάει καλά νομίζω με τις ενδείξεις της μπαταρίας. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από emmstra: “δεν υπαρχουν τέτοιες επιλογες!!!! X(” Μήπως δεν ισχύει σε όλα τα μοντέλα, ή είναι κάπως αλλιως στο δικό σου; RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RockHead: “Τι αγόρασε τελικά θα μάθουμε?(ο περίεργος )” Το γράφει καθαρά τι αγόρασε, FORUM RULES! RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Αγορα μεταχειρισμένου
ΜήνυμαΜε όλους τους κινδύνους που αναλαμβάνεις με την αγορά μεταχειρισμένου, θα σου έλεγα να δεις αν έχει η συσκευή mi account και να ζητήσεις να τον διαγράψει από το κινητό, και να διαγράψει και το κινητό από το λογαριασμό www. mi.com RN2 Official Global 8.1.2.0
-
TWRP tips (updated)
chrdes - - Recoveries
ΜήνυμαΜπορείς να το σβήσεις "με το χέρι" άφοβα. Αν είχες επιλέξει όλα τα partitions είναι το nandroid backup που δεν έχει όμως ότι σώζεται στο internal storage. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chriskan22: “Kαλημερα και καλη xiaomoχρονια Εχω ενα note2 απο περυσι με την miui 66 77.33.00 , γεματo κινεζιες και ads. Οταν παω να μπω στον mi , λεει παντα Unfortunately mi account has stopped Χθες εκανα hard reset και παλι τα ιδια. Για να βαλω αλλη rom πρεπει να το ξεκλειδωσω απο την xiaomi ? , και πώς αφου δεν μπορω να μπω στον mi account?” Το Redmi note 2 δεν εχει κλειδωμένο bootloader. Αν πας στους οδηγους για τη συσκευή θα βρεις 3 διαφορετικούς για να φλασαρεις την ελληνική. Δ…