Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @trifos η winbank με το SuperSU που εχω δουλεύει μια χαρά. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Gravity screen and XTRV

chrdes - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Δες μήπως στην εξοικονόμηση μπαταρίας έχει περιορισμό. Δοκίμασε χωρίς περιορισμό. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Ξαναπροσπάθησε. Κλείσε το κινητό και μετά power button κσι volume up ταυτόχρονα. Αν νοιώσεις τη δόνηση άσε το power button και συνέχισε να κρατάς το volume up. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Δοκίμασε να μπεις σε recovery mode δηλ πάτα παρατεταμένα το power button να κλείσει το κινητό και μετά ταυτόχρονα power button και volume up. Δεν ξέρω αν σε αφήνει εκεί να κάνεις factory reset. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Ρυθμίσεις , Εφαρμογές συστήματος , Επαφές, Εισαγωγή εξαγωγή επαφών RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από ktax: “Μπορούμε να βάλουμε μέσω twrp το supersu 2.79 (για να μην ζητάει αναβάθμιση? ) ...<br />Δεν θα έχουμε κάνα θεμα....? <br /><br />Kenzo MIUI 8.1.1 Stable” Μπορείς άνετα. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Μόλις ανοίξεις τις σημειώσεις σέρνεις την οθόνη αρκετά κάτω και σου εμφανίζει να βάλεις κωδικό. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Τελικά κατέληξα στο foldersync lite. Free απο το Google play.

• Ασφάλεια είναι η εφαρμογή που έχει διάφορα μεταξύ των οποίων και ρυθμίσεις για data. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Συγχρονισμός επαφών

chrdes - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Υπάρχει επιλογή όταν ενεργοποιείς το συγχρονισμό φωτογραφιών να κρατάει μικρογραφίες στο κινητό για εξοικονόμηση χώρου. Αυτές που έχει ήδη πατά πάνω σε κάθε φωτογραφία και κάνε download. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Δες Ασφάλεια έχει επιλογή για data.Επίσης στις Ρυθμίσεις Κάρτα SIM. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Δες στην Ασφάλεια έχει επιλογή για τα δεδομένα όπου μπορείς να βάλεις περιορισμό. Επίσης Ρυθμίσεις Κάρτα SIM εχει επισης επιλογή για data. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από nivoliani: “Βρίσκω απο τον google λογαριασμο μου τη συσκευη,αλλα η μονη επιλογη που μού βγαζει ειναι καταργηση λογαριασμου,όχι διαγραφη δεδομενων-->διαγραφη password. Κανω κατι λαθος;” Είμαι σε κινητό και δεν μπορώ να θυμηθώ τις οθόνες. Μπορεί να παίζει ρόλο και η έκδοση android. Δες εναλλακτικά από τη συσκευή κλείδωμα συσκευής όπου σου ζητάει να βάλεις νέο password και λογικά θα είναι το νέο password της συσκευής. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Μπες από κομπιούτερ στο λογαριασμό σου Google βρες τη συσκευή πάνε διαγραφή δεδομένων και μετά διαγραφή password. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Αν έχει το κινητό σύνδεση με WiFi τοτε μπορείς είτε με το mi account ειτε με το Google account​ να διαγράψεις το pattern. Αν αν φυσικά τα έχεις στη συσκευή. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “πάτα πάνω στο link ΣΩΣΤΟΙ DRIVERS το διόρθωσα......είχα βάλει λάθος σύνδεσμο.” Πως γίνεται αφού λέει ΣΩΣΤΟΙ DRIVERS να είναι λάθος; RN2 Official Global 8.1.2.0

• Στον file explorer των windows δεν τη βλέπει; Σε μένα τις βλέπει και τις 2 κανονικά και μπορώ να κάνω copy paste. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Kmarkou: “Παιδιά πως κάνω clear cache σε συγκεκριμένη εφαρμογή, πριν την βγάλω και την ξαναεγκαταστήσω ; δεν δουλεύει το Gsam Battery monitor και έχω και ένα θεματάκι, μου εμφανίζει email στα εισερχόμενα μου, που τα έχω μετακινήσει εδώ και καιρό” Πας ρυθμίσεις, εγκαταστημένες εφαρμογές και όταν πατήσεις πάνω στην εφαρμογή που θες θα δεις καθαρισμός cache και καθαρισμός δεδομένων. Με το πρώτο καθαρίζεις την εφαρμογή χωρίς να χάνεις τίποτα. Με το δεύτερο είναι σαν να την εγκαθιστάς εξ…

• RE:

chrdes - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Thanos L.: “ναι είμαι συνδεμένος!!! Πως το διορθώνω;;;” Πατάς σε κάθε φωτογραφία και κάνεις download. όταν κατέβουν όλες απενεργοποιεις το συγχρονισμό των φωτογραφιών. RN2 Official Global 8.1.2.0