Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πως μπορω να κανω συγχρονισμο επαφων απο καρτα σιμ στο τηλεφωνο. [SOLVED]
chrdes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΡυθμίσεις , Εφαρμογές συστήματος , Επαφές, Εισαγωγή εξαγωγή επαφών RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktax: “Μπορούμε να βάλουμε μέσω twrp το supersu 2.79 (για να μην ζητάει αναβάθμιση? ) ...<br />Δεν θα έχουμε κάνα θεμα....? <br /><br />Kenzo MIUI 8.1.1 Stable” Μπορείς άνετα. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Συγχρονισμός επαφών
ΜήνυμαΥπάρχει επιλογή όταν ενεργοποιείς το συγχρονισμό φωτογραφιών να κρατάει μικρογραφίες στο κινητό για εξοικονόμηση χώρου. Αυτές που έχει ήδη πατά πάνω σε κάθε φωτογραφία και κάνε download. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
chrdes - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από nivoliani: “Βρίσκω απο τον google λογαριασμο μου τη συσκευη,αλλα η μονη επιλογη που μού βγαζει ειναι καταργηση λογαριασμου,όχι διαγραφη δεδομενων-->διαγραφη password. Κανω κατι λαθος;” Είμαι σε κινητό και δεν μπορώ να θυμηθώ τις οθόνες. Μπορεί να παίζει ρόλο και η έκδοση android. Δες εναλλακτικά από τη συσκευή κλείδωμα συσκευής όπου σου ζητάει να βάλεις νέο password και λογικά θα είναι το νέο password της συσκευής. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “πάτα πάνω στο link ΣΩΣΤΟΙ DRIVERS το διόρθωσα......είχα βάλει λάθος σύνδεσμο.” Πως γίνεται αφού λέει ΣΩΣΤΟΙ DRIVERS να είναι λάθος; RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Επιλέγεις εφαρμογές. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kmarkou: “Παιδιά πως κάνω clear cache σε συγκεκριμένη εφαρμογή, πριν την βγάλω και την ξαναεγκαταστήσω ; δεν δουλεύει το Gsam Battery monitor και έχω και ένα θεματάκι, μου εμφανίζει email στα εισερχόμενα μου, που τα έχω μετακινήσει εδώ και καιρό” Πας ρυθμίσεις, εγκαταστημένες εφαρμογές και όταν πατήσεις πάνω στην εφαρμογή που θες θα δεις καθαρισμός cache και καθαρισμός δεδομένων. Με το πρώτο καθαρίζεις την εφαρμογή χωρίς να χάνεις τίποτα. Με το δεύτερο είναι σαν να την εγκαθιστάς εξ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos L.: “ναι είμαι συνδεμένος!!! Πως το διορθώνω;;;” Πατάς σε κάθε φωτογραφία και κάνεις download. όταν κατέβουν όλες απενεργοποιεις το συγχρονισμό των φωτογραφιών. RN2 Official Global 8.1.2.0