Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Κλειδωμα redmi pro [SOLVED]

chrdes - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Έχεις twrp; RN2 Official Global 8.1.2.0

• Κλειδωμα redmi pro [SOLVED]

chrdes - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Έχεις βαλει στη συσκευή mi account ή Google account; Είχες ανοιχτό wifi πριν κλειδώσει; RN2 Official Global 8.1.2.0

• Παράθεση από Thanos L.: “Καλησπέρα τυπαρες!!! Ενώ βγάζω βίντεο με το κινητό μετά από λίγες μέρες μου ζητάει να το κάνω λήψη για να το δω γτ γίνεται αυτό;;; Κάνω τίποτα λάθος;;;” Γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχεις συγχρονισμό με το mi που ανεβάζει το βίντεο στο server και στο κινητό αφήνει μία φώτο μόνο. Αυτό φαίνεται αν δεις το μέγεθος των αρχείων σου. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Επειδή βλέπω ότι δεν θέλεις να διαβάσεις αλλά να βασιστεις σε πράγματα που ξέρεις από άλλη συσκευή που μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε αυτή σου δίνω το λινκ. Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Αν έχεις αυτή τη συσκευή προχώρα. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Ή μία ερώτηση είναι για να φλασαρεις τη ρομ μέσα από το κινητό. Ή άλλη ερώτηση είναι για να φλασαρεις με το splash δηλ με κομπιούτερ και fast boot ρομ. Διάβασε πρώτα τους οδηγούς της συσκευής σου και μετά συνέχισε σύμφωνα με αυτούς. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από aos1: “Δώστε τα φώτα σας ,υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται το αρχείο της rom να είναι το μοναδικό αρχείο στην storage card για να γίνει το flash rom” Ή απάντηση είναι ΟΧΙ. Αλιμονο αν χρειαζόταν. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dreamlord1970: “καλησπέρα βγήκε για το Redmi note 2 νεα stable 8.1.3.0, εχω επάνω τωρα την 8.0.1.0.....η καινουρια περνιέται μεσω twrp μονο με τα wipe η κάπως αλλιώς? μια βοήθεια guys!!!” Μέσα από twrp με τα γνωστά wipes που γίνονται μόνα τους αλλά καντα κι εσύ δεν πειράζει. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@Dimitris Alti Δε το γνωρίζω , αν ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο , θα σου πει ..” Θα πας ρυθμίσεις, οθονη κλειδωματος, κλείδωμα οθόνης, θα βάλεις κωδικό και θα απενεργοποιήσεις το μετάβαση στην αρχική οθόνη. Αυτό θα σου επιτρέψει να απενεργοποιήσεις το αυτόματο κλείδωμα όταν το βάζεις στην τσέπη. Αν σου επιτρέπει κάνε κατευθείαν το τελευταίο. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Φίλε μου η ρομ φαίνεται να είναι ή official και όπως λες πριν δούλευε σωστά. Άρα δεν είναι πρόβλημα ρομ. Παρ όλα αυτά δοκίμασε να κάνεις update μέσα από το κινητό στην τρέχουσα ρομ και θα δεις αν λυθεί. Νομίζω ότι είναι θέμα οθόνης ή ίσως και τοποθέτησης. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Παράθεση από sidnick10: “Καλησπέρα παιδιά!!! Υπάρχει περίπτωση η global stable rom να αναβαθμιστεί και να εχει και ελληνικά όπως εγινε με το Redmi note 3??? Ευχαριστω...” Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλες οι αναβαθμίσεις απο εδώ και πέρα σε όλες τις συσκευές σε miui 8 θα έχουν ελληνικά. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Παιδιά είναι καθαρό. Ή info quest θα καλύπτει με εγγύηση μόνο τις δικες της συσκευές που θα τις αναγνωρίζει από τα S/N τους. Το γράφουν οι άνθρωποι στο εγχειρίδιο. Αν στο μέλλον κάτι αλλάξει θα το δούμε. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Redmi 3s κλειδωμα μοτιβου [SOLVED]

chrdes - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Αν είχες WiFi ανοιχτό με την επανεκκίνηση παραμένει ανοιχτό. Μπες στο λογαριασμό σου Google από κομπιούτερ και πάνε βρες τη συσκευή και μετά διαγραφή δεδομένων και μετά διαγραφή password. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από sils: “την 64την εβγαλα από το. note4 και δεν την βλέπει ενώ στο ίδιο κινητό την βλέπει καμία φορά μου ζητάει να την κάνω φορμάτ αλλά δεν θέλω τέλος πάντων κάτι πολύ σημαντικό για μένα έκανα την μλκ και πήρα με 16 γιγα υπάρχει τρόπος χωρίς ρουτ να περνά τις εφαρμογές στην sd? Είμαι πολύ βασηκο για μένα πραγματικά.” Για την κάρτα , βαλτην σε ένα λαπτοπ, πάρε τα αρχεία που έχει μέσα και μετά format. Για τις εφαρμογές αν μπορείς να τις σώζεις σε SD (όλο και κάτι θα υπάρχει) δεν ξέρω αλ…

• Νομίζω ότι μετά θα σου πει διαγραφή password. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Δεν είμαι σε PC για να δω τις οθόνες. @Bodai μπορείς; RN2 Official Global 8.1.2.0

• Δεν ξέρω αν ισχύει. Ίσως κάποιος άλλος μπορεί να μας πει. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις να μπεις στο λογαριασμό σου και να κάνεις διαγραφή δεδομενων που μετά θα σε οδηγήσει σε διαγραφή password. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Μπορείς να μπεις στο λογαριασμό σου από PC και αν είσαι τυχερή (ενεργοποιημένο find device, WiFi στο κινητό) να κάνεις reset το κλείδωμα. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Mi account ή Google account έχεις στη συσκευή; RN2 Official Global 8.1.2.0

• Μπορείς να την κάνεις format μέσα από το κινητό; Αν ναι δοκίμασε το. Εναλλακτικά τη βάζεις σε computer (σε laptop πιο εύκολα) και την κάνεις format σε fat32. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Κοντός ψαλμός αλληλούια! RN2 Official Global 8.1.2.0