Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
chrdes - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “καλησπερα παιδεσ..εχω τ redmi note 2 ,θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορω να παρω σε back up ολα τα data .. γιατί κανω back up με τικαρισμενα κουτακια αυτα π εχει μονο του και οταν κανω restore δεν μου περνάνε ολα τα data οπως πχ απο κάποια game ή χάρτες απο εφαρμογές” Περίεργο να παίρνεις backup με το twrp και να μην επανέρχονται όλα τα data. Γιατί το twrp κρατάει όλο το partition χωρίς να βλέπει εφαρμογές. Όσοι φλασαρουν συχνά ρομ τα επαναφέρουν από backup και δεν έχει πέσει …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από greenalex1996: “Παράθεση από chrdes: “Υπομονή. Κοντά είναι. Έχετε στερητικό σύνδρομο και θέλετε συνέχεια νέα ρομ; RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Φιλε ασε τις εξυπναδες που κανεις και διαγνωσεις και ολας, αναγωγε. Οσο για την ρομ, δεν απαιτησε κανεις να βγει ρομ, απλη ερωτηση ηταν, 1ον επειδη το λινκ ειναι ΝΕΚΡΟ (αρα αχρηστη η ρομ αν δεν γινεται να κατεβει) και 2ον εχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα,(οσοι προλαβαν να το κατεβασουν παλια) το οποιο επιβεβαιωσαν τουλαχιστον 2-3 ατομα στο φορουμ, (και …
-
redmi 3s prime rom
ΜήνυμαΜέχρι να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει τη συσκευή σου προσπάθησε να κάνεις όλα τα βήματα του οδηγού σωστά και γράψε λεπτομέρειες τι έκανες. Μπορεί πχ να μην κατέβηκε σωστά ή ρομ. Σε recovery μπαίνεις; Σε fastboot; Μην παραπέμπεις μόνο στο βίντεο. RN2 Official Global 8.1.2.0 Edit Και δες τους οδηγούς του φόρουμ, είναι αναλυτικοτατοι.
-
@pechr λογικά σύντομα γιατί εχθές βγήκε η global official. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dreamlord1970: “Καλημέρα, για το Redmi Note 2 σε 8.1. δεν έχει βγει ακομα stable?” Δεν έχει βγει ακόμη, αλλά νομίζω είναι κοντά. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “με σερφάρισμα στο φόρουμ και WIFI από 8.30 το πρωί και μπαταρία 100 τώρα ώρα 10.10 με κενο ενδιάμεσα 20 λεπτά είμαι στο 32 μπαταρία όσο για τις ρυθμήσεις υπάρχουν άλλα δύο RN2 στο σπίτι με miui 7 !!!!!!” Δες μήπως φταίει η μπαταρία. Δεν είχα ποτέ τέτοια κατανάλωση. Επίσης είχε βγει και η 8.0.2 που όμως δεν καταχωρήθηκε στα αρχεία της συσκευής , αλλά με μία αναζήτηση θα τη βρεις. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Το ρουτ δεν έχει καμία σχέση με τη ρομ. Μπορείς. RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Snapdragon vs Mediatek
Μήνυμα@stefanosGR πως μετά από αυτά που έγραψες εσύ και την απάντηση του @geoanto555 έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι το ίδιο; RN2 Rom Global 8.0.3
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
chrdes - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@demakhs καλές παραλαβές. Δεν νομίζω όμως μετά να τους ψοφήσεις στις ερωτήσεις; Έχει οδηγό!!! RN2 Rom Global 8.0.3
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα@lallasgr τέλειος!!! RN2 Rom Global 8.0.3