Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Μην έχετε αμφιβολίες ότι αν επαληθευτεί ή είδηση όποιος έχει συμφέρον (εισαγωγέας, αντιπρόσωπος κλπ) θα κάνει ότι μπορεί για να μην παραγγέλνουμε απέξω γιατί θα είναι απώλεια κερδών. Εναποθετουμε τις ελπίδες μας στο αθάνατο ελληνικό δημόσιο. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Ξαναφλασάρισε τη ρομ. RN2 Official Global 8.1.2.0

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

chrdes - - Recoveries

Μήνυμα

Έχω την εντύπωση ότι με factory reset δεν σβήνουν αρχεία που έχεις αποθηκευμένα στο internal storage όπως πχ φωτογραφίες, τραγούδια κλπ. Υποτίθεται δε πως το backup με το twrp είναι ολοληρωτικο και επανέρχεται ή συσκευή όπως ήταν πριν ή όχι; RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από Xaris Skr: “καλησπερα παιδεσ..εχω τ redmi note 2 ,θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορω να παρω σε back up ολα τα data .. γιατί κανω back up με τικαρισμενα κουτακια αυτα π εχει μονο του και οταν κανω restore δεν μου περνάνε ολα τα data οπως πχ απο κάποια game ή χάρτες απο εφαρμογές” Περίεργο να παίρνεις backup με το twrp και να μην επανέρχονται όλα τα data. Γιατί το twrp κρατάει όλο το partition χωρίς να βλέπει εφαρμογές. Όσοι φλασαρουν συχνά ρομ τα επαναφέρουν από backup και δεν έχει πέσει …

• RE:

chrdes - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από greenalex1996: “Παράθεση από chrdes: “Υπομονή. Κοντά είναι. Έχετε στερητικό σύνδρομο και θέλετε συνέχεια νέα ρομ; RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Φιλε ασε τις εξυπναδες που κανεις και διαγνωσεις και ολας, αναγωγε. Οσο για την ρομ, δεν απαιτησε κανεις να βγει ρομ, απλη ερωτηση ηταν, 1ον επειδη το λινκ ειναι ΝΕΚΡΟ (αρα αχρηστη η ρομ αν δεν γινεται να κατεβει) και 2ον εχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα,(οσοι προλαβαν να το κατεβασουν παλια) το οποιο επιβεβαιωσαν τουλαχιστον 2-3 ατομα στο φορουμ, (και …

• @pechr μπέρδεμα. Υπάρχει ή δυνατότητα backup από το twrp και υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται partition backup στο play store που κρατάει backup αν είσαι root. Για το 2ο έγραφα επειδή το είχα αναφέρει σε προηγούμενο post. RN2 Official Global 8.1.2.0

• redmi 3s prime rom

chrdes - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει τη συσκευή σου προσπάθησε να κάνεις όλα τα βήματα του οδηγού σωστά και γράψε λεπτομέρειες τι έκανες. Μπορεί πχ να μην κατέβηκε σωστά ή ρομ. Σε recovery μπαίνεις; Σε fastboot; Μην παραπέμπεις μόνο στο βίντεο. RN2 Official Global 8.1.2.0 Edit Και δες τους οδηγούς του φόρουμ, είναι αναλυτικοτατοι.

• Το partition backup γράφει ότι κάνει highlight το partition που έχει το imei. Βέβαια στο rn2 δεν μου υπέδειξε τίποτα και τα κράτησα όλα πλην data και system που είναι μεγάλα. RN2 Official Global 8.1.2.0

• @pechr λογικά σύντομα γιατί εχθές βγήκε η global official. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dreamlord1970: “Καλημέρα, για το Redmi Note 2 σε 8.1. δεν έχει βγει ακομα stable?” Δεν έχει βγει ακόμη, αλλά νομίζω είναι κοντά. RN2 Official Global 8.1.2.0

• RE:

chrdes - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από themakos66: “με σερφάρισμα στο φόρουμ και WIFI από 8.30 το πρωί και μπαταρία 100 τώρα ώρα 10.10 με κενο ενδιάμεσα 20 λεπτά είμαι στο 32 μπαταρία όσο για τις ρυθμήσεις υπάρχουν άλλα δύο RN2 στο σπίτι με miui 7 !!!!!!” Δες μήπως φταίει η μπαταρία. Δεν είχα ποτέ τέτοια κατανάλωση. Επίσης είχε βγει και η 8.0.2 που όμως δεν καταχωρήθηκε στα αρχεία της συσκευής , αλλά με μία αναζήτηση θα τη βρεις. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Με την 8.0.1 για όσο την είχα δεν παρατήρησα ιδιαίτερη κατανάλωση στην μπαταρία. Ίσως βέβαια είναι θέμα ρυθμίσεων στο κινητό. Εγώ πχ σπανίως χρησιμοποιώ data οπότε δεν έχω κατανάλωση από εκεί. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Υπομονή. Κοντά είναι. Έχετε στερητικό σύνδρομο και θέλετε συνέχεια νέα ρομ; RN2 Official Global 8.1.2.0

• Το ρουτ δεν έχει καμία σχέση με τη ρομ. Μπορείς. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Μπορείς από το twrp να κρατήσεις το partition που έχεις ανάλογα με τη συσκευή σου. Υπάρχουν και προγράμματα αλλά νομίζω θέλουν root. Ένα από αυτά είναι το partition backup. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Κράτα ένα backup το imei τώρα που το έχεις ώστε αν αργότερα έχεις πρόβλημα εύκολα θα το επαναφέρεις. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Με κάθε επανεκκίνηση παρατήρησα ότι ενώ το έχω να εκκινεί αυτόματα θέλει να το τρέχεις ξανά. Και εννοείται ότι το κλειδώνεις να μην φεύγει όταν κάνεις εκκαθάριση τις εφαρμογές από τη μνήμη. RN2 Official Global 8.1.2.0

• Snapdragon vs Mediatek

chrdes - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

@stefanosGR πως μετά από αυτά που έγραψες εσύ και την απάντηση του @geoanto555 έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι το ίδιο; RN2 Rom Global 8.0.3

• @demakhs καλές παραλαβές. Δεν νομίζω όμως μετά να τους ψοφήσεις στις ερωτήσεις; Έχει οδηγό!!! RN2 Rom Global 8.0.3