Αν πας στη συσκευή θα βρεις 3 οδηγούς για εγκατάσταση της ελληνικής ρομ. Διαλέξεις και παίρνεις. Όλοι οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα. Όσο για το recovery το twrp είναι σαφώς καλύτερο. Γιατί δεν το θες; Τέλος για το mi account διαγράφεις το λογαριασμό από τη συσκευή και τη συσκευή από το λογαριασμό αν μπεις στο mi.com και είσαι εντάξει. RN2 Rom Global 8.0.3
Παράθεση από sarmoyta: “κι εγω σε χρυσο το πηρα και τα σπαει..αλλα με απογοητευσε γιατι δεν μου δεχεται την δευτερη καρτα διμ..οποιος μπορει να βοηθησει, καλοδεχουμενος!” Μήπως φταίει η ρομ; RN2 Rom Global 8.0.3
Πέρνα την official και δοκίμασε την SIM. Αν δουλέψει προχωρας. Αν όχι δύσκολα τα πράγματα. Εννοείται ότι η SIM δουλεύει σε άλλο κινητό. RN2 Rom Global 8.0.3
@topmar πας θέματα επιλέγεις περισσότερα θέματα και μετά βλέπεις το ανθρωπάκι πάνω αριστερά που σε πάει σε άλλη οθόνη για να επιλέξεις τι θέλεις. RN2 Rom Global 8.0.3
Το twrp δεν εκκαθαρίζει τη μνήμη. Εκκαθαρίζει τα αρχεία. Η ραμ εκκαθαρίζεται από το Ξ (κάτω αριστερά) που φαίνεται ποιες εφαρμογές τρέχουν. Μην τρελλένεστε όμως , η μνήμη είναι για να χρησιμοποιείται, αλλιώς τι την θέλουμε; RN2 Rom Global 8.0.3
Νομίζω είναι καλύτερα η παραγγελία από ευρωπαϊκή αποθήκη . Είναι λίγο ακριβότερα αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν σου επιφυλάσσεται καμία έκπληξη. RN2 Rom Global 8.0.3
Βάλε fc αντί για τα μηδενικά. Έτσι ξεκινάει η δική μου Mac address χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις κάτι άλλο. Η περίπτωση να βρεθείς με άλλη συσκευή με ίδια Mac address στο ίδιο δίκτυο φαντάζει μάλλον απίθανη. Πιο εύκολα κερδίζεις στο τζόκερ. RN2 Rom Global 8.0.3