Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
chrdes - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚι αν μπρικάρει τι; Υπάρχουν οδηγοί για όλα. Και τα τσακάλια εδώ που αν έχουν όρεξη κεντάνε. Αν όχι το ρίχνουν στην πλάκα σαν τον @demakhs . RN2 Rom Global 8.0.3
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
chrdes - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι ελληνικά θα μπορείς να γράφεις και ελληνικά θα τα βλέπεις ότι σου στέλνουν με ελληνικά. RN2 Rom Global 8.0.3
-
μπλοκάρισμα συσκευής
ΜήνυμαAbout the phone / status / information imei Εκεί βλέπεις αν είναι καταχωρημένο το imei η μήπως το έχει χάσει. Redmi Note 2 Rom 8.0.3.0 Global
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kbougiouklis: “Μια βοήθεια εαν ξέρετε: απεγκατέστησα καταλάθος το Numer fixer και τώρα δεν μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω. Ούτε με το apk ούτε από το play store. Καμμία ιδέα ή καποια καλή εναλλακτική?” Βρες το μέσα στη ρομ Data, App εξαγωγή και εγκατάσταση αρκεί να έχεις επιτρέψει εγκατάσταση από άλλες πηγές. Redmi Note 2 Rom 8.0.3.0 Global
-
RE:
chrdes - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos Kiousis: “επειδη καταλαβαινεται εχω θολωσει, ριχνω την ελληνικη ρομ χυμα στην internal storage (δεν υπαρχει στο κιν φυσικη sd card) εδω κανω το λαθος και δεν βλεπει τιποτα το twrp?” Ναι. Ριξτην χύμα στο internal storage και μετά από twrp την φλασάρεις. Redmi Note 2 Rom 8.0.3.0 Global
-
Contact Display...
chrdes - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠρέπει να επιλέξεις ποιον θα έχεις κύριο λογαριασμό όταν δημιουργίες νέα επαφή για να μην μπερδευτείς και στο τέλος άλλες να έχεις στο mi και άλλες στο Google. Από ότι ξέρω δεν μπορείς να έχεις συγχρονισμό επαφών ταυτόχρονα στο mi και στο Google. Όταν καταλήξεις μπορείς να κάνεις συγχώνευση επαφών. Όσο για το ότι επιλέγεις λογαριασμό και σου τις εμφανίζει όλες περίεργο. Μήπως τις εμφανίζει μόνο στην αναζήτηση; Αν ναι θα έλεγα φυσιολογικο. Redmi Note 2 Rom 8.0.3.0 Global
-
Μετά το update δεν χρειάζεσαι κανένα zip. Αν έχεις ελεύθερο χώρο κράτα για ευκολία το τελευταίο αλλιώς το διαγράφεις κι αυτό. Redmi Note 2 rom 8.0.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Πολύ περιέργο που δεν σου άλλαξε το recovery. Να υποθέσω ότι δεν μαγείρεψες την rom πριν την φλασάρεις.. δλδ να διαγράψεις τον φάκελο recovery μέσα από το zip. Από περιέργεια μόλις τώρα κατεβασα την Global να δω τα αρχεία του zip και είδα ότι είχε μέσα mi-recovery. Περίεργα πράγματα...” Δεν πείραξα απολύτως τίποτα. Και επειδή μου μπήκε ή αμφιβολία μπήκα πριν από λίγο ξανά στο twrp. Redmi Note 2 rom 8.0.3.0
-
1. Την Κατέβασα από το επίσημο site en.miui.com 2. Έκανα reboot σε recovery ξανά γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι μπορεί να υπάρχει script που επαναφέρει το recovery της mi και όταν ξαναμπαίνεις στο twrp το κρατάει. Δεν ξέρω πόσο ισχύει. 3. Δεν παρατήρησα σημαντική διαφορά στην μπαταρία αλλά δεν κάθομαι και με το χρονόμετρο. Έτσι κι αλλιώς είτε λίγο θέλει είτε πολύ το βάζω για φόρτιση σχεδόν κάθε μέρα. Redmi Note 2 rom 8.0.3.0
-
Παιδιά είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Επειδή από τη μία βαριέμαι να κάνω fr και από την άλλη σκαλίζω συνέχεια το κινητό πέρασα την official global stable 8.0.3 πάνω από την ελληνική stable 8.0.2 χωρίς factory reset μέσω twrp by mic Μετά το flash επέλεξα boot σε recovery ξανά και εδώ και 5 μέρες όλα φαίνονται καλά και το twrp by mic να λειτουργεί επίσης. Η ελληνική μία χαρά ήταν αλλά είπα να πειραματιστώ λίγο να δω αν γίνεται. Και μόλις βγει η επόμενη ελληνική θα την περάσω από πάνω.…