Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Πρόβλημα με μνήμη κινητού

chrdes - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Αν έχεις και πρόσθετη κάρτα μνήμης μετράει και αυτήν. Redmi Note 2 rom 8.0.3.0

• Πρόβλημα με μνήμη κινητού

chrdes - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Δες στο folder downloads. Εκεί έχει συνήθως αρχεία που δεν χρειαζόμαστε. Redmi Note 2 rom 8.0.3.0

• μπλοκάρισμα συσκευής

chrdes - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Υπάρχει μία συγκεκριμένη ρομ που πρέπει να περάσεις πρώτα για να μπορέσεις μετά να περάσεις οποια άλλη θέλεις. Δυστυχώς δεν έχω το λινκ. Αν κάνεις αναζήτηση στο φόρουμ θα το βρεις. Ή ρομ αυτή διαχωρίζει τις δύο συσκευές για να μπορείς να φλασάρεις μετά αυτή που ταιριάζει στη δική σου. Redmi Note 2 GTV 8.0.2.0

• Πιο φυσικές φαίνονται οι πάνω. Εσύ που τις τράβηξες όμως ξέρεις ποιες είναι πιο κοντά σ' αυτό που βλέπει το μάτι μας. Redmi Note 2 GTV 8.0.2.0

• Παιδιά εγώ επειδή βαριόμουν πέρασα την 8 πάνω από την 7 χωρίς factory reset και δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• Πηγαίνεις άλμπουμ επιλέγεις την καρτέλα άλμπουμ κατεβάζεις προς τα κάτω όσο μπορείς και θα εμφανιστούν. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• Με 2 δάχτυλα κατέβασε το από πάνω προς τα κάτω όσο μπορείς , σαν να περπατας , και θα εμφανιστούν. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• Παιδιά αν φλασάρω την global stable official για RN2, από twrp πάνω απο την ελληνική stable είναι εντάξει ή δημιουργεί κάποιο πρόβλημα; Και το twrp μπορώ να το κρατήσω ή θα σβηστεί; Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• RE:

chrdes - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από dmsili: “Επέλεξα system και data,αλλα γραφει cannot restore system--mounted read only” Μάλλον θέλει να επιτρέψεις στο twrp να κάνει αλλαγές στο system. Θυμάμαι εχει τέτοια επιλογή αλλά δεν μπορώ να σου δώσω συγκεκριμένα βήματα. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• Αν κατάλαβα καλά θέλεις επαναφορά μόνο δεδομένων. Οπότε στο restore οπως σου γράφει ο @mixaliscy θα επιλέξεις μόνο data. Αν θέλεις ολοκληρωμένη επαναφορά θα τα επιλέξεις όλα. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• Σύρσου και ανέβα στα κουμπιά. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• Μπράβο παιδιά για όλα τα θέματα, αλλά ξεχωρίζει το @demakhs !!! Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• RE:

chrdes - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “@kandilak εμένα στο Note Pro είναι Ρυθμίσεις -> Ήχος & Δόνηση -> Δόνηση όταν κουδουνίζει ...... Τώρα είδα άλλο είπα εγώ, άλλο λες εσύ :D” Άλλο δόνηση όταν κουδουνίζει, άλλο δόνηση όταν απαντάς σε κλήση. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• RE:

chrdes - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από kostas00000: “Το έκανα αλλα τιποτα παιδια..παλι κινεζικα” Μπορείς να ανεβάσεις screenshot από τον υπολογιστή όταν τρέχεις την εντολή που σου έδωσε ο @Bodai ; Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• winbank

chrdes - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@caeser να σου δώσω το λογαριασμό μου να δεις αν μπορείς να μεταφέρεις κανένα ποσό και σε μένα; Αλλά βάλε κανένα μηδενικό ακόμη! Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• super su

chrdes - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Τι ακριβώς ρωτάς; Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• winbank

chrdes - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά εγώ τρέχω κανονικά winbank αν και έχω root από την αρχή με όλες τις ρομ, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το wallet όπως είπαν οι προγράψαντες δεν τρέχει γιατί δεν έχει nfc. Αν είχε δεν θα έτρεχε αν είναι root. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• Ερώτηση

chrdes - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Εγκαταστάθηκε μόνο του με το google now που δεν δούλεψε τελικά και το εβγαλα, γιατί χτυπούσε με το mi home που ζητούσε να το βγάλω και το τελικά το απεγκατέστησα (το google now). Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• Ερώτηση

Μήνυμα

Σωστά. Το είχα αφαιρέσει και εγκαταστάθηκε ξανά μόνο του. Redmi Note 2 Rom 8.0.2.0

• Ερώτηση

Μήνυμα

Το πρόβλημα λύθηκε ως εξής. Όσο εγκαθιστουσα το google search μόνο του ελληνικά δεν έβγαζε ως επιλογή στη φωνή. Μόλις εγκατέστησα το google now εγκατέστησε μόνο του το google search που ως δια μαγείας είχε ελληνικά. Ή έκδοση ακριβώς ή ίδια. Άβυσσος ή ψυχή της google.