Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Βοηθεια
ΜήνυμαSettings - about the phone. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Exchange Server (mail)
chrdes - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα@lallasgr στο δικό μου κινητό rn2 με καμία miui δεν είχα πρόβλημα. Συνδέομαι κανονικά με exchange server αλλά δεν ξέρω γιατί από την αρχή το είδος του λογαριασμού μου βλέπω ότι είναι εταιρικό και όχι exchange server. Δεν ξέρω τι διαφορά έχουν. Στις ρυθμίσεις όμως έχω καταχωρημένο exchange.****** κλπ Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Σβήσε το imei από την ανάρτηση σου άμεσα. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
redmi note 4
ΜήνυμαΜε γεια το νέο σου κινητό. Θα βολευτεις προς το παρόν με τα αγγλικά. Είναι πολύ καινούργια συσκευή. Ίσως οι διαχειριστές να γράψουν κάτι περισσότερο. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Παιδιά προσοχή με τις μπαταρίες. Δεν παίζουμε και δεν βάζουμε μη εγκεκριμένες από τον κατασκευαστή. Βλέπετε τι συμβαίνει με τις εγκεκριμένες, φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να συμβεί με τις άλλες. Μπορεί και να κινδυνολογώ ούτε και την ξέρω τη συγκεκριμένη μπαταρία αλλά εγώ δεν θα ένιωθα ασφαλής. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader
Μήνυμα@lallasgr τέλος οι διακοπές; Καιρό είχαμε να δούμε οδηγό σου!!! Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Mi account περίεργη συμπεριφορά
chrdes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔίκιο έχετε για το chrdes's. Τώρα που το είπατε το βλέπω κι εγώ. Στραβομάρα!!! Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
chrdes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤις μόνες εφαρμογές που έχω σχετικές με φωτογραφίες είναι ο συγχρονισμός με google photos και dropbox. Ως προς το backup το πήρα από το λογαριασμό mi που ζητάς αντίγραφο. Ανεβάζω screenshot ed7539ed31cc5f09f69589e618706232.jpg 4a88b9483b682826e10cda0448194cf9.jpg Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
chrdes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓράφω 2 πράγματα που μου φάνηκαν πολύ περίεργα. 1. Χωρίς να πειράξω τις φωτογραφίες στο κινητό μπαίνω μέσα κάποια στιγμή να τις δω και είχαν εξαφανιστεί ενώ εκείνη την ώρα κατέβαιναν από το mi account. Κατέβηκαν κανονικά αλλά γιατί να σβηστούν; 2. Παίρνω backup στο mi τις εφαρμογές και όταν τελειώνει μου βγάζει μπροστά chrdes's backup κλπ. Που το βρήκε το chrdes που δεν το έχω καταχωρήσει πουθενά στο mi εκτός από αυτό το φόρουμ; Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Πρόβλημα με internal SD σε m2s
chrdes - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠροσπάθησε να το συνδέσεις σε υπολογιστή μήπως το αναγνωρίσει. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
@Panos61 σου βγάζει επιλογή αν θέλεις απευθείας κλήση ή φάκελο. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Πρόβλημα με internal SD σε m2s
chrdes - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΔεν είχες συγχρονισμό με google ή με mi account; Δες μήπως είναι εκεί οι φωτογραφίες. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΚάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή και ξανά κάνε τη διαδικασία. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Να μην την κάνεις. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΓράψε την εντολή χωρίς εισαγωγικά. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0