Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πρόβλημα με backup
ΜήνυμαΑυτό προσπαθώ να αποφύγω αν το είχε δοκιμάσει ήδη κάποιος και μας έλεγε. Θα δούμε καμμιά μέρα μπορεί να το δοκιμασω. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Πρόβλημα με backup
ΜήνυμαΣορρυ που επιμενω αλλά όταν παίρνω πλήρες backup από twrp νόμιζα ότι περιλαμβάνει τα πάντα. Όταν από τον explorer επιλέγω internal storage βλέπω μέσα διάφορα αρχεία όπως φωτογραφίες κλπ. Τι ακριβώς απο το internal storage δεν περιλαμβανει το backup; Αν πχ έχω ένα αρχείο χύμα το παίρνει; Όταν λέμε παίρνει το data τι περιλαμβάνει; Έχω γενικά μία σύγχυση με το τι περιλαμβάνει το καθένα. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “data/media/0 ---> internal storage ...” Όταν επιλέγω backup τικαρω system, data, recovery, boot, tee κλπ. Που περιλαμβάνεται το internal storage; Ή δεν περιλαμβάνεται; Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Πρόβλημα με backup
ΜήνυμαΔηλ. Θα κάνει restore το partition data διαβάζοντας αρχείο από το ίδιο partition; Ή δεν επαναφέρει ολοκληρωτικά το partition; Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από psycookies: “καλησπέρα , κατα την εγκατασταση δεν βρίσκει το md 5 έχω πρόβλημα;το έχω κατεβασει δύο φορές το zip και τις δυο δεν το βρίσκει.να το αφήσω ως έχει;” Δεν υπάρχει md5 για να το βρει. Αγνόησέ το. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Πρόβλημα με backup
ΜήνυμαΤο backup το κρατάς μέσα στην εσωτερική κάρτα και προσπαθείς να κάνεις restore. Το backup λογικά πρέπει να είναι εκτός. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Πρόβλημα με backup
ΜήνυμαΜπορείς να ανεβάσεις φωτό; Τι ακριβώς έκανες από τη στιγμή που πήρες backup μέχρι να κάνεις restore; Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
@caeser αν κάνω restore το data που πήρα backup από twrp τι ακριβώς σβήνω με το factory reset; Δεν είναι σαν να μην έκανες; Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο. Γιατί κι εγώ είναι η αλήθεια το βαριέμαι το factory reset. Ίσως γιατί δεν το έχω ξανακανει και δεν ξέρω τι θα σβήσει και τι θα πρέπει να περάσω ξανά. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teobitoulas: “Το κατεβασα πως το βάζω να εκκίνει αυτόματα?” Πας ασφάλεια δικαιώματα αυτόματη εκκίνηση. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Boubikos: “Όταν κάνω install και πάω να δω άμα υπαρχή το root .zip αρχείο μέσα στο phone storage δεν μπορώ να το βρω κάνω κάτι λάθος; Redmi note 2” Και σε μένα δεν υπήρχε, το έβγαλα από τη ρομ και το φλάσαρα. Αν ψαξεις παραπάνω κάποιος δίνει λινκ για κατέβασμα αν δεν θέλεις να το βγάλεις από τη ρομ. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Οι επαφές τρελλάθηκαν
ΜήνυμαΤο πρόβλημα μάλλον το δημιουργεί η ΛΙΛΑ, πλάκα κάνω, ή είναι το θέμα όπως γράφει και ο @NasDriver ή υπάρχει στις ρυθμίσεις επιλογή όταν δεν έχει φωτογραφία να δείχνει τυχαία μία φωτογραφία. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Στο redmi note 2 με miui 8 stable βλέπει κανονικά την πρόσθετη κάρτα sd. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Έχεις stable και πας σε dev. Θα πρέπει να κάνεις factory reset και να χάσεις δεδομένα. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
σοβαρή βλάβη redmi note 2
ΜήνυμαΟ οδηγός για sp flash Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
σοβαρή βλάβη redmi note 2
ΜήνυμαΚάνε μία αναζήτηση για καθαρή εγκατάσταση με το spflash από τον @GR_Macedon . Αν δεν μπορεί να γίνει τίποτα με αυτόν υπάρχει πρόβλημα hardware. Υπάρχει περίπτωση όμως να αναστηθεί αν το πρόβλημα είναι software. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
MIUI 8 Stable
ΜήνυμαΣτη σελίδα που κατεβάζεις τη ρομ γράφει md5 και είναι κάποιοι χαρακτήρες. Κατεβάζεις ένα πρόγραμμα από το google play εγώ χρησιμοποιώ το md5checker και βάζεις στο ένα πεδίο τη ρομ που κατέβασες και στο άλλο το md5 που είχες κάνει copy και το πρόγραμμα ελέγχει αν ταυτίζονται. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0