Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
MIUI 8 Stable
ΜήνυμαΣημαίνει μάλλον ότι δεν κατέβηκε σωστά ή ρομ. Κατέβασε την ξανά και καλό θα είναι να ελέγξεις το md5 αν κατέβηκε σωστά. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
@topmar φίλε μου πάρε ένα πλήρες backup από twrp και αν δεν σου αρέσει γύρνα πίσω. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις ειδικά αν έχεις twrp. Στην χειρότερη το ξαναστήνεις από την αρχή τι έχεις να χάσεις; Αρκεί να τα έχεις όλα συγχρονισμένα στο google. Τώρα στο ερώτημα σου μέχρι στιγμής δεν βλέπω να μου έβγαλε καινούργιο πρόβλημα. Όσο για την μπαταρία δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν κάθομαι πάνω από το κινητό να μετράω. Πάνω κάτω ίδια μου φαίνεται, καλή όπως και η προηγούμενη. Αφού θα υποκύψεις στο τέλος στο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos61: “To supersu.zip δεν σας εγινε εγκατάσταση στον εσωτερικό σας χώρο?” Ενώ στο twrp έγραφε supersu extract μετά δεν υπήρχε πουθενά. Έτσι το έβγαλα από τη ρομ και το φλάσαρα. Edit: Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι φλασάρω τη ρομ από την πρόσθετη κάρτα μνημης που έχω. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
-
Δεν προλάβαμε να επιστρέψουμε από διακοπές και τσουπ ξεπηδά η stable για redmi note 2 και πώς να αντισταθείς. Την έβαλα λοιπόν λίγο τεμπέλικα παρακούοντας τις συστάσεις δηλ. χωρίς factory reset γιατί ποιος κάθεται να το ξαναστήνει. Τελικά όλα καλά εδώ και 2 μέρες. Το μόνο θέμα που προϋπήρχε με την 7.5.3 αλλά δεν λύθηκε όπως περίμενα αλλά ίσως δεν είναι γενικό , είναι που δεν συγχρονίζει επαφές και βίντεο στο mi cloud. Τις φωτογραφίες τις συγχρονίζει κανονικά. Μικρό το κακό θα ζήσουμε και χωρίς α…
-
Redmi note 2
chrdes - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΜε ποια ρομ; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Θα κατάθεσω τη γνώμη μου κι ας μην με διαβάζει ο κινέζος. Είναι λάθος πολιτική να βγάζεις σωρηδόν νέα μοντέλα γιατί δεν θα μπορείς να τα υποστηρίξεις όπως πρέπει η δεν θα θέλεις να τα υποστηριξεις για να προωθήσεις τα νέα μοντέλα και θα γυρίσει εναντίον σου. Άσε που όταν βγάζεις συνεχώς νέα μοντέλα ο καταναλωτής μπερδεύεται , είναι σε μόνιμη αναμονή να πέσει η τιμή του παλιού ή να δει τι καινούργιο θα βγει και αναβάλει συνεχώς την αγορά. Νομίζω. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
multilanguage
Μήνυμα@amad40 μην μπλέκεσαι με διάφορα. Ακολούθησε τον οδηγό κατά γράμμα και θα είσαι οκ σύντομα. Όταν τελειώσεις θα σημαίνει ότι και η συσκευή σου δεν είναι fake. Αν σε κάποιο βήμα κολλήσεις κάποιος θα βοηθήσει. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
unlock bootloader help
Μήνυμα@Kabamaru37 το ερώτημά σου έχει απαντηθεί σε άλλο τοπικ από τον @demakhs . Μην γράφεις το ίδιο πράγμα 2 φορές δεν σε βοηθάει. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kolitsas: “Καλησπέρα! Και εμένα εμφάνισε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε MIUI 8. Περίεργο δεν είναι που εμφανίστηκε σε όλους μετά την αναβάθμιση; Προς το παρόν βολευομαι με το quick ball.” Ποια συσκευή έχεις; Από ποια ρομ έκανες αναβάθμιση στην 8 και ποια 8; Πως την έκανες; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
chrdes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Krasdimi: “οταν λες δεν έχει ελληνικά ....ούτε πληκτρολόγιο ούτε πχ θα μπορώ να μιλάω και να καταλαβαίνει το google now?” Ελληνικό πληκτρολόγιο έχουν όλες. Τώρα για να μιλάς χλωμό το βλέπω με οποιαδήποτε ρομ. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0