Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
multilanguage
ΜήνυμαΤο κάνεις όποτε θέλεις. Απλώς στην αρχή είναι πιο εύκολο γιατί δεν έχεις να χάσεις δεδομένα αφού είναι καινούργια η συσκευή. Υπάρχει εγγυηση στη συσκευή σου; Να ρωτήσεις αν περνώντας την official ρομ χάνεις την εγγύηση για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
multilanguage
ΜήνυμαΉ ρομ δεν είναι η official. Διαβάζεις καλά και ανάλογα ποια ρομ θέλεις την ελληνική ή την official dev ή stable ακολουθείς τον οδηγό. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Φίλε μου η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και εσύ αφού βρηκες το φόρουμ και μπήκες έχεις κάνει την αρχή. Λίγο με δική σου προσπάθεια, λίγο κανένας φίλος και πολύ υποστήριξη από το φόρουμ θα γίνει δουλειά. Ανέβασε ένα screenshot από το ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποιο τηλέφωνο έχεις και ποια ρομ φοράει. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Pro3: “Λοιπόν..έβαλα στο σλοτ 1 κάρτα κοσμοτέ και έπιασε κατευθείαν 4G. Το θέμα είναι όμως πώς έπαιζε 4G χωρίς 2η σιμ. Όταν βάζω και 2η όμως πέφτει κατευθείαν 3G.” Νομίζω μόνο μία μπορείς να έχεις 4g και μόλις την αλλάξεις ή άλλη πάει αυτόματα σε 3g οπότε διάλεξε ποια θέλεις κάθε φορά για 4g. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
@trexo21 εγώ θα έκανα ένα πλήρες backup όλου του κινητού, θα έβαζα ότι θέλω και αν έμπαινε θέμα χρησης της εγγυησης θα επανεφερα το backup. Δεν είναι όμως λογικό να θέλεις να περάσεις πχ την official ρομ και να σου λένε θα χάσεις την εγγύηση. Με ποιο επιχείρημα; Για προγράμματα που μπορούν να πάρουν πλήρες backup ας σου συστήσει κάποιος που χρησιμοποιεί γιατί δεν έχω εμπειρία, χρησιμοποιώ μόνο του twrp. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Κρίμα!!! Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Θα περάσεις την τελευταία που έχω κι εγώ stable 7.5.3.0 με miui 7 εκτός αν περιμένεις λίγο για να βγει η miui 8 stable αρχές Σεπτεμβρίου ίσως. Υπάρχουν βέβαια και οι εκδόσεις dev που βγαίνουν κάθε βδομάδα και μπορείς να βάλεις την τελευταία 6.8.11/12 που είναι με τη miui 8. Διάβασε και αποφάσισε ανάλογα. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
@Alexandros δες και αυτό που προτείνει ο @dnomikos και μετά μήπως να φλασάρεις μία ρομ για να δεις τι γίνεται. Εγγύηση έχει το κινητό; Δεν θυμάμαι αν το αναφέρεις. Αν έχει δες και αυτήν την περίπτωση. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makini: “Το κινητο ηrθε σημερα και δεν εχει ελληνικα .... εχει την MIUI Global 7.5 / stable ....7.5.1.0 . Υπαρχει τροπος να με βοηθησετε νμα του περασω Ελληνικα ;;;” Καλώς ήρθες. Πήγαινε στην αρχή αυτού του νήματος και διάβασε πως θα περάσεις τη νεα ρομ. Αν έχεις πρόβλημα θα βοηθήσει όποιος μπορεί. Αλλά αν ακολουθησεις ακριβώς τις οδηγίες πιστεύω ότι δεν θα εχεις πρόβλημα. Διάβασε πρώτα καλά να κατανοήσεις και είναι απλά. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Πρώτη περίπτωση να ηρεμησεις και θα σου ρθει μόνο του. Γι αυτό είναι το μοτίβο. Περίπτωση δεύτερη που την έχω διαβάσει αλλά δεν τη δοκίμασα να το βάλεις πολλές φορές να κλειδώσει και μετά θα σου ζητήσει να μπεις με τα στοιχεια του mi account που πιστεύω πως έχεις. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Spank: “Με την global stable δεν εχει ελληνικό menu αλλα ελληνική γλώσσα για πληκτρολόγιο μπορούμε να προσθέμε απο τις ρυθμίσεις ή πρέπει να γίνει κατι αλλο ?” Ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις παντου. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexandros: “Παιδια δεν μπορω να μπω στο cit εχω δοκιμασει τα παντα” Δοκίμασες από εκεί που παίρνουμε τηλέφωνο να γράψεις; *#*#6484#*#* Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Να το κάνει με miflash.... Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κοιτάμε το εύκολο αλλά το σωστό..” Υποθέτω ότι αν του επιτρέψει το mi pcsuite να εγκαταστήσει τη ρομ θα την εγκαταστήσει και σωστά ή δεν ισχύει; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Download limit
ΜήνυμαΣτο google play στις ρυθμίσεις έχει επιλογή ενημέρωσης εφαρμογών μόνο μέσω wifi. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
@skepasti21 με το καλό να το πάρεις, να δεις τι ρομ θα έχει και αν αποφασίσεις να την αλλάξεις εδώ είναι πολλοί να σε βοηθήσουν. Θέλει όμως και διάβασμα. Οι gkalen είναι ρομς που μαγειρεύει δηλ πειράζει ο ίδιος και αξίζει να τις δοκιμάζεις κατά περίπτωση ανάλογα με τι αναζητας. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
chrdes - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔώσε κανένα screenshot από miflash και από το folder με τα αρχεία. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0