Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE:

chrdes - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

@reggae_b0y Ανέβασε screenshot από σχετικα με το τηλέφωνο να δούμε τι ρομ έχεις. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Ίσως πρόβλημα μπαταρίας. Δοκίμασε να το φορτίσεις σε πρίζα τοίχου , δείχνει να φορτίζει; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Και θα σου πρότεινα να τα πας στο c: απευθείας και όχι στο desktop για σίγουρα. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Το error 7 απο οτι έχει αναφερθεί βγαίνει συνήθως όταν δεν επιτρέπεις στο twrp να κάνει αλλαγές στο system. Σε ρωτάει κάτι σχετικό και πρέπει να δώσεις πρόσβαση για αλλαγές στο system. Δεν φαίνεται να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Θερμά συγχαρητήρια και εις ανώτερα! Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Άχρηστο αρχείο είναι. Μπορείς να το σβήσεις. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Maria Tsen: “απο mygad.gr το πηρα το κινητο ! και τωρα τι πρεπει να κανω? να παρω νεο φορτιστη με μεγαλυτερα A??” Θα πάρεις ένα ανταπτορακι , φθηνό είναι και το βρίσκεις σε πολλά μαγαζιά είτε με ηλεκτρονικά είτε με ηλεκτρολογικά και θα χρησιμοποιείς το φορτιστή του. Οποιοσδήποτε άλλος φορτιστής δεν πειραζει αλλά αν είναι μικρός θα αργεί ή φόρτιση. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• RE:

chrdes - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από lalos11a: “ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΘΗΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ” Αν είχα γράψει εγώ αυτό το μήνυμα και το διάβαζες εσύ τι θα καταλάβαινες για να με βοηθήσεις; Και αν θες μην γράφεις κεφαλαία. Δώσε περισσότερες πληροφορίες και όποιος μπορεί θα βοηθήσει. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Αναβάθμιση

chrdes - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Προφανώς εχεις unofficial rom. Θα διαβάσεις καλά τον οδηγό που υπάρχει για τη συσκευή σου και αν τα ακολουθησεις ακριβώς θα μπορέσεις να περάσεις την ελληνική stable. Δεν έχω να σου δώσω links αυτή τη στιγμή αλλά αν πας στους οδηγούς στη συσκευή σου θα τα βρεις εύκολα. Κράτα καλού κακού κι ένα backup. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Απουσία encryption στο Miui

chrdes - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

@intheend Ίσως σου απαντήσει κάποιος με την ίδια συσκευή και την ίδια ρομ γιατί μάλλον υπάρχουν διαφορές ανά ρομ και συσκευή. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• @chinese69 περίεργα τα γράφεις. Αν τα γράψεις κατανοητά μπορεί να βοηθήσει κανείς. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Απουσία encryption στο Miui

chrdes - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Στην 7.5.3 σε rn2 την βλέπω την επιλογή. Μπορείς να ανεβάσεις screenshots; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• RE:

chrdes - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από giopsom: “Ξαναφλασαρω την ρομ δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συγγνώμη για την καθυστέρηση και το μη σαφές μήνυμα μου. Ναι ξαναφλασαρεις τη ρομ. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giopsom: “πως το ξυλωνω; Και από ότι είδα εψαξα να βρω το superu.zip και δεν το βρήκα.που μπορώ να το κατεβάσετε τώρα;” Ξαναφλασάρισε και στην ερώτηση στο twrp απάντησε no. Το supersu υπάρχει μέσα στη ρομ και μπορείς να το πάρεις από εκεί. Ένα zip αρχείο είναι και το φλασάρεις με το twrp. Συνήθως ή ρομ κατά την εγκατάσταση το βάζει στον εσωτερικό χώρο. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Ή Here we go το νέο όνομα του hear maps Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alfaromeomito2010: “καλησπέρα Με συγχωρείται που ρωτάω αλλά το antivirus που έχω βγάζει το αρχείο zip της νέας rom ως πιθανή απειλή τι κάνω;” Να βγάλεις το antivirus. Ή ρομ έχει antivirus και μάλιστα με 2 βάσεις δεδομένων. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amalag: “Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Προσπαθώ να κάνω εξαγωγή μίας βάσης δεδομένων στο κινητό (αντίγραφο ασφαλείας) και βγαίνει το μήνυμα: "Ενεργοποιήστε πρώτα το Έγγραφα στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές". Κάποια άποψη;” Για κάποιο ανεξήγητο μέχρι τώρα λόγο σε μένα τουλάχιστον η xiaomi κρατάει το πρόγραμμα αρχεία της google απενεργοποιημένο. Σε κάποια προγράμματα ζητάει ενεργοποίηση. Να ξέρεις ότι με κάθε επανεκκίνηση απενεργοποιείται ξανά. Redmi Note 2 …

• RE:

chrdes - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από silouanos: “καλα.Αλλα μου ειπες οτι δεν την εχεις ξαναδει την ρομ μου.... :D” Κάτι σε 7.0.55 ήταν και η δικιά μου μην στενοχωριέσαι. Επειδή δεν την ξέρει ο @geoanto555 !!! Χάλια ήταν. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixalis760: “εχω εναν αλλα δεν το ρισκάρω μην μου κάψει κανεναν φορτιστή, βγάζει σπίθες οποτε το συνδέω.” Στατικός ηλεκτρισμός είναι. Αν βγάλεις το καλώδιο usb και αποφορτιστεί και μετά το ξαναβάλεις θα δεις ότι την πρώτη φορά που το συνδέεις στην πρίζα δεν στο κάνει. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0

• Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο μήπως δεν κάνει καλή επαφή στη θύρα usb του κινητού. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0