Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@nnbignick είναι προφανές ότι είναι λάθος. Έχει μείνει από παλιά το 2.46 και δεν άλλαξε στο σωστό 2.76 Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Ερώτηση αρχαρίου
ΜήνυμαΓια κάποιο λόγο το έβγαλαν από το google play. Δες εδώ για να το κατεβάσεις Gravity Screen - On/Off APK Download - Free Tools APP for Android | APKPure.com η κάνε μία αναζήτηση στο google. Για να το εγκαταστήσει μετά επειδή δεν είναι από το google play πρέπει να πας ρυθμίσεις πρόσθετες ρυθμίσεις ασφάλεια και απόρρητο και να επιτρέψεις εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Ρε παίδες έκρυψα κάτι φωτος και δεν θυμάμαι να τις επαναφέρω.... Για πείτε... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα μπεις εργαλεια-αρχεια. Θα πας στο φάκελο dcim. Θα μπεις camera. Πάνω δεξιά θα πατησεις και θα επιλέξεις εμφάνιση κρυφών αρχείων. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
chrdes - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από qwertiopdada: “Ειναι μαυρο δεν κανει τπτ.Δεν ανοιγει.” Μπαταρία έχει; Φορτίζει; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Ερώτηση αρχαρίου
ΜήνυμαΓια δε το βάζεις στο google play να το βρεις; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα.
chrdes - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑκολουθείς τον οδηγό στην αρχή του θέματος; Εκεί γράφει ότι για τη μετάβαση πρέπει να βάλεις πρώτα μια από τις 2 συγκεκριμένες ρομ αφού κανείς factory reset και μετά βάζεις όποια ρομ θέλεις. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Ερώτηση αρχαρίου
ΜήνυμαΔεν ξέρω τι ακριβώς κάνει η smart θήκη αλλά εγώ έχω μία απλή και με το gravity έχω βρει μεγάλη ευκολία. Το ρύθμισα έτσι που μόλις κλείνω το καπάκι της θήκης κλείνει η οθόνη του κινητού και μόλις το ανοίγω ανοίγει αμέσως. Και κατανάλωση μπαταρίας αμελητέα. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasarasch: “μεσω twrp με wipe cache & dalvik” Παράθεση από geoanto555: “Μπες μέσα σε εφαρμογές και κάνε καθαρισμό δεδομένων .... Θα σβήσει ότι έχεις κάνει στις 2 εφαρμογές/” Θα χάσει τα pokemon; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Συνεχίζεις. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0