Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Δεν υπάρχει. Το έβγαλα από τη ρομ και το εγκατέστησα αλλά είδα ότι είναι η έκδοση 2.74 που είχε και η προηγούμενη. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Μόλις εγκατέστησα την 7.5.1 στο redmi note 2. Ψάχνω να βρω που είναι το supersu για να το εγκαταστήσω και δεν το βρίσκω. Όταν φλάσαρα είδα μήνυμα στο twrp εξαγωγή supersu. Που κρύφτηκε; Το βρήκα βέβαια μέσα στη ρομ και θα το φλασάρω από εκεί αλλά έχω την απορία. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Ο διακόπτης αυτός κι εμένα μου φαίνεται αναποδος αλλά είναι θέμα της xiaomi. Στα αγγλικά είναι πιο σαφές γιατί γράφει rotate off οπότε όταν τον πατάς καταλαβαίνεις ότι απενεργοποιεί το rotate. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
RE:
Μήνυμα@Trinity Circle Ρυθμίσεις / γραμματοσειρές. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ DRIVERS
ΜήνυμαΉ λύση νομίζω είναι πρόσθετες ρυθμίσεις / επιλογές προγραμματιστή / ανακάλεσε τις άδειες usb debugging και επανασύνδεση το κινητό στον υπολογιστή. Θα σε ρωτήσει στο κινητό (γι αυτό πρέπει να το βλέπεις) να δώσεις πρόσβαση στον υπολογιστή ή κάτι τέτοιο και θα πατήσεις ναι. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
@nick επειδή έχουν παρατηρηθεί προβλήματα όταν παίρνεις backup με μία έκδοση twrp και προσπαθείς να κάνεις restore με άλλη έκδοση twrp καλό είναι πριν το restore να κάνεις install την έκδοση του twrp με την οποία είχες κρατήσει backup και μετά reboot σε recovery και μετά restore. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
@lallasgr όπως πάντα άψογος. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0