Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 403.
-
Ειναι εύκολο ένα link για την τελευταία MIUI 10 για το redmi note 7 global ? Θέλω να την περάσω επάνω απο το MIUI 11. Εγκατέστησα drivers, έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και θέλει να περιμένω μία εβδομάδα, και θέλω να την έχω κατεβασμένη για να την περάσω κατευθείαν μόλις με αφήσει. Ευχαριστώ!
-
Σε ευχαριστω πολυ! Πρέπει να έχω ντε και καλα μια dev εκδοση? Global official εχω 11.0.4 Θυμάμαι ότι κάναμε κάποια αίτηση για να μας αφήσει να ξεκλειδώσουμε το bootloader. Το βρηκα! Επρεπε να βαλω το account στο Developer options. Πρέπει να περιμένω όμως 7 μέρες... 168ώρες. Τι θέμα είναι αυτό με τις μέρες που περιμένεις δεν το έχω καταλάβει. Μπορεις να μου πεις και που θα βρώ την τελευταία Miui 10 για το Redmi note 7 Global ? η miui_LAVENDERGlobal_V10.3.10.0.PFGMIXM_730eb0aa6e_9.0.zip κάνει? Επί…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜάλλον να φλασάρεις με το miflash. Και εγώ τις ίδιες οδηγίες ψάχνω για να ασχοληθώ αύριο.
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε redmi Note 5 με την XTRV μια χαρά παίζει πάντως...το σκέφτηκες καθόλου για custom rom ? ” Το σκέφτηκα, αλλά δεν ηθελα να μπλεξω παλι. Μου άρεσε που δούλευε μια χαρα. Να γυρίσω πίσω στην Miui 10 θέλω. Πώς μπορώ να το κάνω? Πρέπει να ξεκλειδωσω bootloader κλπ? ή μπορω κατευθειαν με flashboot να περασω την 10 απο πανω?
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sof: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από Sof: “εχεις δει διαφορες? Εγω με την 11.03 κολλαει το wifi και εχει πεσει κατα 10% η αυτονομια της μπαταριας. Και ελεγα να γυρισω στη 10.” Πραγματι. Και η μπαταρια χαλασε, μαζι με το wificall και γενικα η χρηση του wifi. Beta testers ειμαστε ολοι! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Με την .04 δεν εχω προβλημα με το wifi. Περασε την Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Περασμενη ειναι. Εχει προβλημα και αυτη. Sen…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάθε συσκευή ακολουθεί δικές τις αναβαθμίσεις καθώς και αρίθμηση στις αναβαθμίσεις :)” Να αλλαξω το ερωτημα λοιπον. Υπαρχει καμια ενημερωση για το ποτε θα παρει αναβαθμιση το redmi note 7 ? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Και δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα. Οποιος εχει mobile banking με alpha bank, ας δοκιμασει να μπει οταν ειναι συνδεμενος με wifi. Ειχε ξανασυμβει αυτο σε παλαιοτερη εκδοση miui και ειχε στρωσει στην τελευταια 10. Επειδη ετυχε να εχω καποιους ανθρωπους στην alpha bank ηταν και ειναι προβλημα με τον driver του modem Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Αναβαθμιση σε 11.0.6
ΜήνυμαΥπαρχει καποια ενημερωση για το ποτε θα παρει 11.0.6 ? Ενα redmi 7a πηρε 11.0.6. Το note 7 εχει μεινει στην 11.0.4 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sof: “εχεις δει διαφορες? Εγω με την 11.03 κολλαει το wifi και εχει πεσει κατα 10% η αυτονομια της μπαταριας. Και ελεγα να γυρισω στη 10.” Πραγματι. Και η μπαταρια χαλασε, μαζι με το wificall και γενικα η χρηση του wifi. Beta testers ειμαστε ολοι! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE: update miui 11
ΜήνυμαΠαράθεση από billpalam: “Καλησπέρα στην ομάδα είμαι κάτοχος ενός redmi note 7 από το καλοκαίρι ενώ έχει βγει η αναβάθμιση από αρχές Νοεμβρίου δεν την βρίσκει αναβαθμιση σε 11 . Τι μπορώ να κάνω ΄; Ευχαριστω...” Τιποτα να μην κανεις. Μην την βαλεις. Και προβλημα με το wificall εχει, και γενικα με το wifi δεν τα παει καλα. Να κατσεις στην 10 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Beck Net: “Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα, Είμαι νέος στο χώρο του smart home, με έχει βοηθήσει αρκετά το forum. θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον αφυγραντήρα που έχω Inventor EVA II PRO EP3-WiFi 20L όταν πχ ο αισθητήρας του ή ο αισθητήρας της Agara που έχω φτάσει στο 75% να ανάβει μόνος του? Προς το παρόν το κοιτάω απο την εφαρμογή του Inventor στο κινητό και το ενεργοποιώ/απενεργοποιώ χειροκίνητα. :)” Αν με το που δινεις ρευμα, βαλε ενα sonoff th με …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “όσα δοκίμασα, όλα δούλευαν... play.google.com/store/apps/col…G1pcmFjYXN0:S:ANO1ljIFw84” Καμια να μην εχει απειρες διαφημισεις; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜε ποιο εξωτερικο app δουλευει; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Παράθεση από venioni: “Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι υποδομές κι όχι τα τηλέφωνα, ας φτιάξουν πρώτα αυτα οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και μετά βλέπουμε για τα οποία προβλήματα μπορεί να παρουσιάζουν τα κινητά τηλέφωνα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστυχώς δεν μπορώ να φτιάξω τις υποδομές. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να αλλάξω συσκευή τηλεφώνου. Μην πιάσουμε το θέμα για τις υποδομές. Οι εταιρίες φταίνε λιγότερο απο όλους. Οσο ο λαικισμός, η ασχετ…
-
Παράθεση από venioni: “@andreasp Δεν νομίζω να είναι σοβαρός λόγος αυτός για να δώσεις το τηλέφωνο η να αλλάξεις μάρκα κινητού.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν υπάρχει σοβαρότερος λόγος για να αντικαταστήσεις ένα τηλέφωνο, απο το να μην έχεις τηλέφωνο. Και δυστυχώς στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κινητή τηλεφωνία σε κλειστούς χώρους. Βασικά ήδη θα έπρεπε να το έχω σουτάρω και να πάρω άλλο. Το γραφείο μου ειναι σε υπογειο εμπορικου κέντρου που φυσικά δεν πιάνει κανένα δ…
-
Παράθεση από paulpap: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από paulpap: “Παράθεση από andreasp: “ ” ” ” Δοκιμασες σε airplane mode με wifi και δεν παιζει? Αν ειναι το δικο σου routerακι κοιτα αν εχει ipv6+ipv4 enable και οτι το κινητο εχει πιαστει σε ipv6.Αλλιως...υπομονη θα παιξει καποια στιγμη ” Ποτέ δεν έπαιξε με airplane mode on, και φυσικα ουτε τωρα παιζει. Θέμα της rom ειναι, και οπως μου ειπαν απο cosmote το εχουν στειλει στην Xiaomi. Τωρα αν θα γινει τιποτα, και πότε δεν το ξέρω. Προσωπικά …
-
Παράθεση από paulpap: “Παράθεση από andreasp: “Μου ειπαν απο την Cosmote σημερα να επικοινωνησω με την infoquest που θα μου δωσει μια ρυθμιση , ετσι ωστε αν το redmi note ΔΕΝ ειναι αγορασμενο απο καταστημα της Cosmote θα παιξει. Η ρυθμιση λοιπον που μου εδωσαν με τα χιλια ζορια, καθως ηθελαν ντε και καλα να μαθουν απο που το αγορασα ειναι η *#*#869434#*#* και μετά να μιλησω με την cosmote. Τωρα τι να πω με την Cosmote... δεν ξερω. Αυτη την στιγμη παντως τους μιλαω να το απενεργοποιησουν και να τ…