Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 403.
-
Μου ειπαν απο την Cosmote σημερα να επικοινωνησω με την infoquest που θα μου δωσει μια ρυθμιση , ετσι ωστε αν το redmi note ΔΕΝ ειναι αγορασμενο απο καταστημα της Cosmote θα παιξει. Η ρυθμιση λοιπον που μου εδωσαν με τα χιλια ζορια, καθως ηθελαν ντε και καλα να μαθουν απο που το αγορασα ειναι η *#*#869434#*#* και μετά να μιλησω με την cosmote. Τωρα τι να πω με την Cosmote... δεν ξερω. Αυτη την στιγμη παντως τους μιλαω να το απενεργοποιησουν και να το ξαναενεργοποιησουν απο την αρχη.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kahi: “Παράθεση από amavroudis: “Και οι δύο είναι Android 9 και από αυτή τη μεριά δεν φαίνεται να έχεις πρόβλημα. Παρόλαυτα θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader και πέρασμα σε fastboot με το miflash. Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα, θα χάσεις βέβαια τα πάντα και θέλει εκ νέου στήσιμο το τηλέφωνο. ” Έχω ξεκλειδώσει bootloader από την στιγμή που το πήρα, επίσης…
-
Παράθεση από jimgate07: “Και σε μένα σε Redminote7 ακριβώς τα ίδια! Μήπως μίλησε κάνεις με την cosmote? ” Εγω μιλησα οπως εγραψα και παραπανω. Να μιλησεις και εσυ. Απο το πρωι παντως μου εχουν ερθει δυο φορες sms οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια wifi calling αλλα προκοπη δεν εχω δει ακομα. Το καλό είναι ότι ασχολούνται. Αφού μπόρεσα και πέρασα τον αρχικο έλεγχο με τα "μπες στην τουαλέτα για να παρεις τηλεφωνο" και "άλλαξε κανάλι στο wifi" , κάτι θα γίνει αφού δώθηκε στους τεχνικούς δυκτίου.
-
Παράθεση από sgatz: “Μα και σε μέσα στο redmi 7 μια χαρά παίζει. Στο redmi note 7 έχουν κάνει κάτι στη ρομ και είναι ξεκάθαρο αυτό. Η Xiaomi πρέπει να το στείλει και μάλλον η infoquest πρέπει να είναι ο αποδέκτης που μιλάει ως εισαγωγέας με τους Κινέζους Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανεις δεν θα στειλει τιποτα αν δεν δηλωθει η βλαβη απο αρκετους συνδρομητες. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑπο εμενα παντως, μετα απο 3-4 τηλεφωνηματα και διαγνωση, το προβλημα εφυγε στους μηχανικους δυκτιου. Καντε το ιδιο και εσεις. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο δηλωνω βλαβη. Καντε το ιδιο οποιοι εχουν προβλημα, αλλιως δεν βλεπω προκοπη. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από andreasp: “Να μην την κατεβασεις. Θα σταματησει να δουλευει το wificall Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” Οι 11.0.3.0 αν όχι όλες, τουλάχιστον οι Global και ΕΕΑ είχαν ανακληθεί. Δοκιμάστε την 11.0.4.0 που ανέβηκε και επίσημα για λήψη μήπως είναι εντάξει τώρα. Αν έχετε και ξεκλείδωτο bootloader, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας με προσωρινό boot σε TWRP recovery πριν την δοκιμή έτσι ώστε να γυρίσετε πίσω αν δεν δουλεύει.” Αυτη εχω και δυσ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsoukalex: “Καλησπέρα σας, μια ερωτηση, μου εμφανίστηκε η αναβάθμιση για miui 11, αμέλησα να την εγκαταστήσω και πλέον δεν ξανά βγαίνει διαθέσιμη? Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κατεβάσω?” Να μην την κατεβασεις. Θα σταματησει να δουλευει το wificall Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ακόμα όχι.” Θα ερθει λες απο τις εταιριες; Κριμα ρε γαμωτο. Και το ειχα το προαισθημα. Για εμενα ειναι αναγκη το wificall Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Λειτουργεί; Τι γίνεται με το vowifi; Λειτουργεί;” Αριστα! Το μονο κακο ειναι οτι οταν το εχω ενεργοποιημενο, δεν μπορει να συνδεθει το csip simple στο account της yuboto Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤι αλλο να υπαρχει δηλαδη εκτος απο το floating notification ?? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΛυση υπαρχει τελικα για το θεμα; Κανεναν αλλον δεν εχει προβληματισει; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από Lycaon: “@andreasp Η αλήθεια ειναι ότι θέλει χρόνο για να μάθει καποιος το miui αλλά μετά ειναι πανεύκολο . ” Πόσο χρόνο δηλάδη? Redmi note 3SE ειχα 2 χρονια, και τωρα το 7. Τελος παντων. Το θεμα ειναι οτι το Floating Notifications, οτι και να του κανεις , ξαναανοιγει μονο του. Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να του κανω. Μπορει να ξαναανοιξει σε 5 λεπτα, μπορει την αλλη μερα. Με καποιον τροπο ομως παει και ανοιγει.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από Lycaon: “Παράθεση από andreasp: “Ολα τα αλλα θα φυγουν! Αυτες οι γαμημενες οι κουρτινες απο πανω δεν φευγουν με τιποτα!! Νευρικο κλονισμο θα παθω! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” Ανδρέα μπορείς να βάλεις ένα screenshot του προβλήματος και ένα με τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει ? Για να εχουμε εικόνα . ” Πρέπει να πάς και απο Settings - Permissions - Other Permissions - Messenger και να ενεργοποιησεις το "display pop-up window" το οποιο κατα την φρέσκια εγκατάσταση του messe…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΟλα τα αλλα θα φυγουν! Αυτες οι γαμημενες οι κουρτινες απο πανω δεν φευγουν με τιποτα!! Νευρικο κλονισμο θα παθω! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreasp: “Παράθεση από Lycaon: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από amavroudis: “Settings, notifications and status bar, app notifications διαλεξε το app που θέλεις και βγάλε τα floating notifications. ” Αυτο κανω. Και παω στο messenger.Βγαζω τα floating και μετα απο 5-10-15 λεπτα εχει ξαναμπει Τωρα το εχει κρατησει απο χτες. Χτες το απογευμα παιδευομουν ωρες με το να το βγαζω και ξαναμπαινει. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” Αυτό που μένει ειναι απεγκατάσταση και εγκατά…