Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 403.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από airb: “Εδώ και καιρό δε παίζει ρόλο το τι θα δηλώσουν έξω, αλλά να έχεις απόδειξη από paypal ότιείναι μέχρι 22ε, γιατί θα μπει τελωνείο και θα σου ζητήσουν αποδεικτικά.” Ακριβως. Εκτος και αν δεν τους κατσει στο ματι. Αλλα ηλεκτρονικα κλπ τα ξερουν μια χαρα. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από vag74: “απλά ο αγοραστής έχει σβήσει τα στοιχεία του με στυλό,θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση; ” επιμοινωνησε με Infoquest. Ο Κωτσόβολος τι σου παρέχει σε μεταχειρισμένη συσκευή; Κάτι θα σου ανέφεραν, δεν μπορεί...” Προφανως δεν την πηρε απο Κωτσοβολο μεταχειρισμενη. Ο πωλητης ο βλαμμενος που εσβησε το ονοματεπωνυμο του απο την αποδειξη το πηρε απο Κωτσο, και ο χρηστης απο πανω το πηρε απο αυτον. Στειλε ενα email λοιπον στον κωτσοβολο και ζητα το …
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sgatz: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από amavroudis: “Αν πρόσεξες είναι χωρισμένες σε δημιουργούς και συσκευές. Οι BSG και boxer198615 ασχολούνται με το κινητό που αναφέρεις.” Η boxer λειτουργει αψογα Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk” Την βρήκα και εγώ άψογη και σε ευχαριστώ που την πρότεινες. Το αρχείο που βρήκα είναι από αρχές Απριλίου, είναι το σωστό έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν θυμαμαι να σου πω ειναι η αληθεια, αλλα ναι. Τωρα …
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΠως ξηλωνω ρε παιδια την ειδοποιηση του messenger που κατεβαινει απο την κορυφη της οθονης; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν πρόσεξες είναι χωρισμένες σε δημιουργούς και συσκευές. Οι BSG και boxer198615 ασχολούνται με το κινητό που αναφέρεις.” Η boxer λειτουργει αψογα Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από andreasp: “Ειχα παρει μυρωδια εδω και κανα δυο μερες οτι το vowifi δουλευε. ” σε ποιο πάροχο;” Cosmote Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Ειχα παρει μυρωδια εδω και κανα δυο μερες οτι παρολο δεν εβγαινε το εικονιδιο απο πανω, το vowifi δουλευε. Απο χτες που αναβαθμιστηκε και το miui σε 10.3.5.0 stable, μου βγαζει και το εικονιδιο. Το voLTE το εχω κλειστο ομως γιατι αν δεν εχω καλο 4g κοβεται η κληση. Εχω ανοιχτο μονο το voWIFI με prefer κλησεις απο wifi Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george z: “Παράθεση από George 21: “Νομίζω ότι το note 4 δεν το υποστηρίζει... Λίγες συσκευές κ σχετικά φρέσκες μόνο.. Αν κάνω λάθος ας το διορθώσει κάποιος. ” Δουλευει στις περισσοτερες συσκευες αρκει να το ψαξεις λιγο. Εγω ενεργοποιησα το volte στο nubia M2 που εχει android 6.01. Αυτα ειναι απο cosmote ναχαμε να λεγαμε.” Εμενα παντως το vowifi δεν δουλευει με τιποτα στο redmi note 7 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΝα γράψω και εντυπώσεις για την μπαταρία, τώρα μετά την 3η φόρτιση. Χτες το έβγαλα απο την φόρτιση στις 6 το πρωί. Η χρήση που κάνω είναι περίπου 700λεπτά εξερχόμενες τον μήνα + 3χ εισερχόμενες ή και παραπάνω. Ολα τα γνωστά social media και email δεκάδες την ημέρα που ζητάνε απάντηση. Κάμερες Sonoff διάφορα Xiaomi φωτα Bluetooth ολη μερα , ακόμα και πάνω στη μηχανή (κράνους) Εταιρικό portal πολλες φορες την ημέρα για την εργασία μου Μόνο παιχνίδια δεν παίζω. Αν και χτες έπαιξα λίγο tetris που μο…
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΝαι. Global πηρα Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Όχι dev” Το περιμενα... Θα περενω. Λογικα θα υποστηριχθεί και στη stable σε λιγο. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Παράθεση από ipankas: “Και σε μένα το ίδιο μάλλον θα ενεργοποιηθεί όταν η συσκευή μπει στις συμβατές ” Ακριβως αυτό! Αν δεν το υποστηριξει η Cosmote, και τα σηματακια να σου βγάλει , που του voWIFI δεν θα το βγάλει καν, δεν δουλεύει τίποτα. Με τους κωδικους με τα αστεράκια, το μόνο που κάνεις είναι να απενεργοποιησεις τον έλεγχο συμβατότητας. Οπότε αυτό που μένει είναι να πρεσάρουμε την Cosmote να κάνει κάτι και να το ενεργοποιήσει για περισσότερες συσκευές.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “το δεν πειράζει και κανεις δεν του έχει διπλωσει δεν λύνει το πρόβλημα δυστυχώς. πολλες φορες εχω στην τσεπη το κινητό. και πολλές φορές το κάθεσαι. ειτε στον καναπέ ειτε στο αυτοκίνητο. το note 3/4/5 ήταν σκυλιά σ αυτό το θέμα. το συγκεκριμένο δεν νομίζω να την γλυτώσει” Τι να σου πω. Αν το βαζεις κωλοτσεπη και καθεσαι, πασο! Δεν το εχω κανει ποτε. Δεν θεωρω οτι ενα τηλεφωνο ειναι φτιαγμενο για να καθεσαι πανω και να το διπλωνεις. Εσυ ξερεις τις απαιτησεις σου.... Sent f…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “κάνει τέτοιο τεστ σε ολα τα τηλ. πιστεψε να σπάει τόσο εύκολα ελαχιστα εχω δει. και είναι όντως σχεδιαστικο ελάττωμα” Δεν πειραζει. Σε κανενα τηλεφωνο δεν θα εξασκηθει τετοια πιεση. Κανεις στην πραξη του εχει διπλωσει ετσι το τηλεφωνο; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “εχει γινει χαμος στο youtube. γιατι το πλαισιο καπου στην μεση δεν ειναι ενωμενο. και ετσι σπαει πολυ ευκολα με πολυ μικρη πιεσει youtube.com/watch?v=G8J7lCAs38w” Χαχαχαχαχα Γαματο!! Λοιπον...πηγαινε στον σιδερα της γειτονιας σου και ζητα του απο ενα κομματι λαμαρινα 1 και 2χιλιοστα , μηκους 15 ποντων που ειναι το κινητο και 5-6 ποντους φαρδος. Στις διαστασεις του τηλεφωνου δηλαδη. Πιαστο οπως αυτος, και ελα να μου πεις τι θα παθει! Αυτο δεν ειναι τεστ τηλεφωνου. Εκτος κα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “το ψηνω και εγω να το παρω. αλλα με ξενερωνει πως τσακιζει. και επειδη το εχω παντα τσεπη το φοβαμαι. σ αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να εχει αντιπαλο” Τι τσακιζει; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk