Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 344.
-
Mi Max 3/64
ΜήνυμαΚαλησπέρα μόλις παρέλαβα το Mi max30d0b6f8b28bfedabac8999c23fbf9c7.jpg Η ρομ αυτή είναι οκ; για ξεκλείδωμα πρέπει να κατεβάσω ποια;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια στο Mi note pro Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν κατέβασα το αρχείο και από τα δύο link μου βγάζει ότι είναι για libra και όχι για Leo Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από petrosarfaras: “Έχει έρθει το mail για το Mi note pro αλλά αναφέρει μέσα και το 4s να το κατεβάσουμε Και στην full rom δεν υπάρχει αρχείο βγάζει λαθος Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάντε χρήση των συνδέσμων του androidfilehost... Θα διορθωθούν όλα καθώς πρέπει να φτιάξουμε και νέα mails για για τις XTV ... :D” Χρειάζεται factory reset για να την περάσουμε; Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
Έχει έρθει το mail για το Mi note pro αλλά αναφέρει μέσα και το 4s να το κατεβάσουμε Και στην full rom δεν υπάρχει αρχείο βγάζει λαθος Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε πολύ Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μένα το έκανε αυτό με το Facebook όταν έβαλα του galen αλλά το διεγραψα και το ξαναεβαλα τώρα είναι οκ είμαι με την τελευταία Gtv Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια όπως πάντα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk