Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 674.
-
@MIUI_ART για δώσε λίγο προσοχή στο mail που πήρα που ήθελες να τα στείλεις???? [OTA Vip] Επανάληψη αποστολής (για όσους δεν το έλαβαν) XTRV 8.2.1 & ARΩMA RedMi Note 2 (Hermes) Επίσημη αποστολή mail ΟΤΑ ROM (Mi Note 2 Scorpio) – XTRV-8.3.29 AROMA(V9 Developer)
-
Παράθεση από ErU$: “Στο Hennessey περάστηκε κανονικά (ΑRΩΜΑ). Δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα στην rom ακόμα,νωρίς βέβαια. Αλλά για κάποιο λόγο βγήκε το recovery μπορεί να είμαι μόνο εγώ. Το ξανά πέρασα κατεβαζοντάς στο από το twrp.me, το twrp.img που είχε μέσα η rom αν και έγινε flash από fastboot δεν έμπαινε στο recovery ” @ErU$συμβαίνει αυτό που λες με το twrp και στην προηγουμένη και σε αυτή με XTRV που έβαλα τα ίδια έπαθα και εγώ και δούλεψε το 3.0.0.0 by mic αυτό έχω τώρα
-
στο Hennessy όλα καλά μόνο στις >ρυθμίσεις > αντίγραφα και επαναφορά στις επιλογές Επαναφορά από Mi cloud και Ρυθμίσεις αντιγράφων ασφάλειας, όταν τα επιλέγεις να ανοίξουν επιστρέφουν αμέσως πίσω (το ίδιο και RN2) δεν τους έχω λογαριασμό Mi
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από than73: “Καλησπέρα κι από μένα και χρόνια πολλά. Πέρασα κι εγώ την τελευταία ρομ σε mi6 και είναι κι αυτή πολύ καλή. Το μόνο που παρατήρησα είναι μια μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία, ενώ και ο ήχος στις ειδοποιήσεις του viber δεν δουλεύει. Αυτό είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ρομ. Ευχαριστούμε για την τόση καλή δουλειά. ” Για το Viber που είχα το ίδιο θέμα από τι ρυθμίσεις του άλλαξα σε ρυθμίσεις συστήματος επίλεξα ένα ήχο ( είχα κατεβάσει τον ίδιο ήχο) και το γύρισα πάλι στην…
-
-
Παράθεση από Trickle: “είναι εύκολο να μας πείτε τα region που υπάρχουν ? εγώ έβαζα πάντα GR και CH ΕΛΛΑΔΑ και Κινα, άλλα? ” αν μιλάς για το mi 6 δεν υπάρχει η επιλογή και τα θέματα υπάρχουν από RN2 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51912/ RN3 hennessy
-
@gkalen ειναι εντάξει ,επίσης το άλλαξα και μου εμφάνισε το εικονίδιο με τα θέματα να αναφέρω ότι προέρχομαι από κινεζική official rom και σήμερα ξεκλείδωσα και έχω καθαρή εγκατάσταση ότι θες ρώτα για πρώτη φορά το δουλεύω το hennessy
-
σε mi6 οκ πάλι δείχνει root ενώ δεν είμαι σε RN2 επίσης όλα οκ σε RN3 hennessy επίσης οκ
-
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsiaras: “@MIUI_ART εκτέλεσα τις οδηγίες σου κατά γράμμα δεν άλλαξε κάτι πάλι μου rooted ενώ δεν είμαι ” Ποια εφαρμογή σου βγάζει μήνυμα πως είσαι ROOT?Έχω και εγώ το Mi-6 αλλά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.. ” από τις εφαρμογές που έχω εγώ Nova go έχει πρόβλημα ,το βλέπω και από τις εφαρμογές που το τσεκάρουν
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsiaras: “σε mi 6 ιδιοποιήσεις vber μούγκα facebook τα ίδια ομαδοποίηση ειδοποιήσεων χάθηκε μου λέει ότι είμαι root ενώ δεν είμαι συμβαίνει και σε άλλους οι μόνο σε μένα και τι κάνω για αυτά ??? ” Για το Root δοκίμασε το παρακάτω ...Άνοιξε το zip της ROM Πήγαινε στο φάκελο META-INF\com\google\android\miuigrROM\mods\miuigrROM και διέγραψε το sepolicy_patcher.zip Μετά πήγαινε στο φάκελο META-INF\com\google\android\miuigrROM\tmp\system\xbin και διέγραψε όλα τα …
-
σε mi 6 ιδιοποιήσεις vber μούγκα facebook τα ίδια ομαδοποίηση ειδοποιήσεων χάθηκε μου λέει ότι είμαι root ενώ δεν είμαι συμβαίνει και σε άλλους οι μόνο σε μένα και τι κάνω για αυτά ???
-
Παράθεση από prekasg: “Mi6 - XTRV Το viber δεν χτυπαει παλι ο θορυβος Το Fast charge δεν λειτουργει ακομα ” το ίδιο και σε εμένα μόλις τωρα το διαπίστωσα επίσης και καμμιά ενημέρωση από το Facebook