Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 674.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kyian: “Σε kenzo τα θεματα δεν δουλευουν παρα μονο προσωρινα με αλλαγη region σε ινδια & στο about phone το system update δεν δουλευει κατα τα αλλα ολα καλα ” Το system update δεν λειτουργεί σε καμία ελληνική ρομ, εκτός και εάν είσαι VIP ” @NasDriver μάλλον εννοεί ότι δεν επιλέγεται καν ,δεν σου ανοίγει την επιλογή ,το ίδιο θέμα έχω και εγώ στο ΡΝ2
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από intheend: “H ota μου, όταν πατάω να κατέβει από τον upadater μου κάνει fc την εφαρμογή.. Επίσης το changelog ισχύει και για sagit η μόνο για όσα έχουν global sources? ” μάλλον θα λες για το mi 6 το ίδιο έκανε και σε μένα εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής και είσαι ενταξει
-
8.3.15 για το redmi note 2 ΟΤΑ ειναι δική μας την κατεβάζω ?? επίσης και στο mi 6 το ιδιο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από keap: “Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από ktsiaras: “σε mi6 πολύ καλά αλλά αυτό ότι είμαι root ενώ δεν!!! με ξεπερνάει πρέπει να κάνω κάτι για να το αλλάξω??αν ναι τι ?? ” Παράθεση από keap: “Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους,σε mi6 μέχρι στιγμής η εγκατάσταση της νέας ρομ και η λειτουργία της συσκευής είναι ομαλή!!!! ” Καλημέρα. Την περάσατε με fr ή απλά κλασικά; Περάσατε την άρωμα ή την xtrv; ” Πέρασα την XTRV καθώς ARΩΜΑ δεν υπάρχει διαθέσιμη με τον κλασικό τρόπο. ” @ap…
-
σε mi6 πολύ καλά αλλά αυτό ότι είμαι root ενώ δεν!!! με ξεπερνάει πρέπει να κάνω κάτι για να το αλλάξω??αν ναι τι ??
-
-
Παράθεση από amavroudis: “@ktsiaras κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορεί να έχασες όλη τη μπαταρία σε 4! ” @amavroudis και όντως έτσι έγινε (αντίστροφη μέτρηση έκανε) όσο αναφορά τα κολλήματα που ανάφερα ήταν συνεπεία της μπαταρίας όταν έγινε πλήρης φόρτιση παρατήρησα δουλεύει εντάξει μια παρατήρηση αν και είχα ειδοποίηση για OTA update οταν πας ρυθμίσεις>σχετκα με το τηλέφωνο > ενημέρωση συστήματος δεν ανταποκρίνεται για να δεις αν υπάρχει ενημέρωση αλλά πρέπει να πας από το εικονίδιο της εφαρμογής
-
σε RN2 πολλά κολλήματα μετά την επανεκκίνηση της εγκατάστασης επίσης τα 4 λεπτά που διήρκεσε η εγκατάσταση και ο πρώτος έλεγχος μου ρούφηξε κυριολεκτικά την μπαταρία από το 100% στο 0% forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51331/
-
Παράθεση από thanospap1: “Σε Mi 6 δεν αποθηκεύει τα screenshot. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? ” σε έμενα τα αποθηκεύει κανονικά με την τελευταία πάντα
-
Παράθεση από thanospap1: “Σε Mi 6 ενώ δεν είναι rooted φαίνεται rooted σε μερικές εφαρμογές. Υπάρχει λύση? ” το ίδιο και σε εμένα είχε πει ο @MIUI_ART ότι θα διορθωθεί αλλά δεν επίσης με αυτή την rom έχασα την ομαδοποιήσει των ειδοποιήσεων, συμβαίνει και σε άλλον???
-
RN2 το επίπεδο ασφαλείας android ειναι σε όλους 1-12-2016 η μόνο σε εμένα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51103/