Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 674.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
μπράβο σε όλους μας για αυτή την συνεχόμενη επιτυχία.
-
όλα καλά σε RN2 διορθώθηκε και το θέμα με το region, μπορεί να γίνει επιλογή Ελλάδα που στην προηγούμενη δεν σε άφηνε
-
024046hcb11bf9acxc1wcj.jpg Greece Fan site for MIUI fans in Greece. 8642 Likes
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Forthnet (Internet)
ktsiaras - - Αποκλειστικοί πάροχοι Internet & συνδρομητικών υπηρεσιών
Μήνυμασύνδεση σταθερού τηλεφώνου , συνδρομητής από το 2007 τέλεια, γραμμή καθόλου αποσυνδέσεις δεν έχω μένει πότε χωρίς σύνδεση η ταχύτητα σταθερά στα 18+ ψήφησα απόλυτα * Line rate - upstream: * 1023 Kbps * Line rate - downstream: * 18526 Kbps
-
@paf21 εγώ την κατέβασα από το μαιλ για ασφάλεια
-
+3 και πάλι 6828
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από amavroudis: “Πως το διαπίστωσες; ” @amavroudisστο AIDA64 λέει root και έτρεξα το root checker προσπάθησα με δόλιο τρόπο από το play.google.com/store να δω κάτι εγκαταστημένο άλλα δεν είδα και ρώτησα
-
σε mi6 όλα καλά άλλα γιατί είμαι root?? πως θα το κάνω unroot?
-
+3 σήμερα 6111 + Thermaikos
-
Σε mi6 όλα καλά με την πρώτη ματιά
-
+3 3999 σύνολο και στο τέλος θα βγάλουν τον άσσο από το μανίκι που θα λέγεται Ινδία θα μας πουν δεν κάνατε ποστ στο ανάλογο θέμα δεν είσαστε on line 5 ώρες κάτι μου θυμίζουν αυτά παλιές εποχές
-
+3 ακόμη 3157
-
-
+3 koostas-niounia-ktsiaras 1222