Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 674.
-
Παράθεση από geozn8: “Και εγώ παιδιά ξανά γύρισα στην 7,12,7. Ειχε πολλά bugs σε μένα τουλάχιστον..θελει μέλλον ακόμη ..!! ” @geozn8Γιώργο δοκίμασε με fr μια χαρά δουλεύει τα υπόλοιπα που έχουμε με τις ειδοποιήσεις την φόρτιση τα έχουν όλες οι ρομ, Το ξεκλείδωμα προσώπου επανήλθε εσύ τι προβλήματα είχες ?
-
Παράθεση από Stefanos89: “@ktsiaras τα βήματα που έκανα ήταν: 1) backup απο το twrp, 2) install το καινουριο twrp, 3) install την καινούρια rom (8.1.18), 4) έκανε reboot και μπήκε κανονικά (ολές οι εφαρμογές κλπ μέσα) αλλά 1) όλες οι εφαρμογές ήταν εκτός φακέλων, και 2) το menu και το home button δε δουλευαν, ενώ το back δουλευε κανινικά. Εσύ μετά τι έκανες ακριβώς και έφτιαξε??? Χρειάζεται να κάνω factory reset ή κάτι άλλο??? ” Αναγκάστηκα να κάνω factory reset γιατί εμένα δεν δούλεψε η 8.1.18 …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαμε το oreo forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49125/
-
Παράθεση από prekasg: “Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα θελω να μου πει καποιος με mi6 αν του κανει τα ιδια ” ισχύει τα ίδια και σε εμένα ούτε ήχος ούτε led ειδοποίησης και δεν αλλάζει ούτε ο ήχος αν τον προσθέσεις επίσης είδα και στα sms δεν δείχνει το led ο ήχος εντάξει
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@MIUI_ART το αρχείο zip που κατέβασα ειναι σωστό γιατί νομίζω λείπουν αρχεία αυτό ειναι το 8.1.18 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49028/ και αυτό το 8.1.11 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49029/
-
Παράθεση από dbeast: “Να περιμένουμε σήμερα τιποτα για το Mi6; ” διαβασε εδω
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από jimsss: “βγήκε η rom για το mi6? ” Αδερφε διαβαζε και λιγο παραπανω! Λιγο πιο πανω εχει απαντησει ο αδμιν οτι θα βγει αυριο.Σχολιο 101 ” @Stelios Stelaras για διάβασε και εσύ πότε έγινε το post πριν 15 ώρες άρα το έγραψε χθες οπότε περιμένουμε σήμερα
-
-
ερώτηση 1o mail για το RN2 το οποίο έχω Επίσημη αποστολή mail ΟΤΑ ROM (RedMi Note 2 Hermes) – XTRV-8.1.18AROMA (V9 Developer) 2o mail άλλη συσκευή * Επίσημη αποστολή mail ΟΤΑ ROM (Mi Note 2 Scorpio) – XTRV-8.1.18 AROMA(V9 Developer) το αγνοώ ??