Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 674.
-
Ανησυχίες στο mi6 πως θα πάρω OTA update ?? ήδη στην εφαρμογή updater έχει παραμείνει το install με την 7.9.21 θα έρθει notification ?? η με τον παλιό κλασικό τρόπο από twrp
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΤου έκανα ένα test και εγώ στο Mi6
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
στο mi6 το fix ( OTA ) μπήκε χωρίς πάγωμα στην οθόνη κατά την εγκατάσταση επίσης όλα ομαλά και στο RN2 εύγε team
-
@gpelekanos& @MIUI_ARTστο mi6 ούτε και σε εμένα μου μιλάει, κάπου αλλού ειναι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις. έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν..... αλλά δοκίμασε στον browser που χρησιμοποιείς και βάζεις το url σβήστο και όταν μείνει κενό και εμφανιστεί το μικρόφωνο δεξιά και μιλήσεις θα απαντήσει , τουλάχιστον σε εμένα μόνο εκεί γίνετε χρησιμοποιώ chrome
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από POLNIK: “Περάστηκε σε Mi-6 χωρίς κανένα πρόβλημα με τη γνωστή διαδικασία. Ευχαριστούμε παιδιά!! ” @POLNIKδεν σου κόλλησε κατά την εγκατάσταση εσένα?? σε εμένα και σε κάποιο άλλον πάγωσε η οθόνη προσπάθησα να την περάσω ξανά και ξαναπάγωσε επίσης έχασα καποιο εικονίδιο από τον φάκελο εργαλεία ίσως το NFC?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43494/
-
κατέβασα για Mi6 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43464/ και έχει κολλήσει κατά την εγκατάσταση στο σημείο Instaling Tools & File Managers τελικά το άνοιξα με το power όλα καλά εγκαταστάθηκε
-
-
Mi6 arΩma 7.9.14 από ota update εγκαταστάθηκε,όλα καλά.
-
@George Kaggelaris και @geoanto555 μήπως να διορθώσουμε λίγο τον οδηγό στο συγκεκριμένο σημείο (Wipe, Format Data, Reboot Recovery,περνάς πάλι τη ROM στο κινητό ) γιατί σχεδόν όλοι σχεδόν κάνουμε το ίδιο λάθος και εγώ μαζί το ίδιο έκανα, δεν κάνουμε σωστά την διαδικασία, για να αποφύγουμε όλο αυτό??
-
-
όλα καλά σε mi6 παρατήρησα ότι με σημερινό OTA update, κατέβασα πάτησα εγκατάσταση, όλα γίνανε από μόνα τους σε σχέση με την προηγούμενη που ζητούσε να επιλέξω φακέλους εγκατάστασης.
-