Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 674.
-
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω για το sagit
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@gelis τα vip μέλη την παίρνουν νωρίτερα με mail ένα προνόμιο των μελών και όχι μόνο!!!!!!!
-
@gelis όταν απαντήσαμε εμείς δεν είχε ανοίξει το θέμα με την 7.7.20.
-
Σε mi6 όλα καλά περάστηκε η 7.7.20 με λίγη παραπάνω καθυστέρηση στην επανεκκίνηση
-
σε Mi-6 (Sagit) περάστηκε η 7.7.17 όλα εντάξει με τη κάμερα
-
Σε Mi6 όλα εντάξει πέρασε με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη rom συγχαρητήρια στα παιδιά
-
περάστηκε σε Mi 6 όλα καλά, για πρώτη φορά είδα πως γίνετε η εγκατάσταση της arΩma χωρίς κόλλημα της οθόνης επίσης μου εμφάνισε και την επιλογή 160 χαρακτήρες στα μηνύματα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Xiaomi Mi6
ktsiaras - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από JackDaniels: “Υπάρχει κάποιος που με επιτυχία κατάφερε να περασει την ελληνική ρομ? Σήμερα μια φιλη απο Κίνα που ηρθε Ελλάδα μου παρέδωσε το εν λόγω τηλ. Ειχε κινεζικη official μέσα, κάνω την διαδικασία με mi unlock και μου ξεκλειδώνει αμέσως χωρις καμια αναμονή. Ολα καλά.... Από εκει και μετά έχω προσπαθήσει πολλές φορες να φορτώσω την ελληνική ρομ και αρνειται. Δοκιμασα την AROMA, στην οποία το script καποια στιγμή κολλάει και δεν ολοκληρώνεται ποτέ... Μετά δοκιμασα την προηγούμεν…
-
στο mi6 το ειχα ξαναγραψει και εδω [XTRV-7.6.29 & ARΩMA] Η Πρώτη επίσημη διανομή της νέας ARΩMA ROM σε όλους, είναι γεγονός. (τελευτ. ενημέρωση 3/7 21:19) κόλλησε πάλι στο installation και στην επανεκκίνηση σεrecovery έχω το κινέζικο recovery πάλι δεν άλλαξε κατι.