Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 674.
-
Xiaomi Mi6
ktsiaras - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΝαι έτσι έγινε η διαδικασία.Απλα τώρα το πέθανα σε μια δοκιμή και είμαι εκτός και θα πρέπει να πάω αργότερα σε PC για το επαναφέρω
-
Xiaomi Mi6
Μήνυμαεγκατασταση της σημερινής rom και όταν πάω να μπω σε recovery ξανά έβγαλε το κινέζικο @fog έτσι έκανα την εγκατάσταση την άρωμα 7.5.25 Άλλο κάτι παίζει
-
Pre-order Xiaomi MI 6
Μήνυμα@HarryPokeR εδώ είναι αλλά είσαι άτυχος γιατί δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ακόμη για το σκαναρουν . θέλει από 1ημερα -3 εβδομάδες λόγω ελλείψεως προσωπικού. Αν το σκαναρουν θα το δεις στα ΕΛΤΑ , αλλιώς όσο και ψάχνεις απάντηση δεν θα πάρεις.
-
Xiaomi Mi6
Μήνυμακαι σε εμένα αυτό έβγαλε αφού είχα περάσει την ελληνική άρωμα και πέρασα ξανά το recovery με abd
-
Πέρασα για πρώτη φορά σε mi6 την aroma και έγινε η εγκατάσταση σωστά Όταν χρειάστηκε να την ξανά περάσω η διαδικασία του aroma γίνεται και όταν φορτώνει δεν δείχνει την διαδικασία φαίνεται σαν να έχει κολλήσει ενώ δεν βλέπω τις επιλογές π.χ επόμενο κ.λ.π..από ότι κατάλαβα τις εντολές τις δέχεται., πατάω πάνω την οθόνη ότι θυμάμαι να τελειώσει Τι πρέπει να κάνω για αυτό??
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΕγινε μια προσπάθεια χθες αργά να περάσω την ελληνική από official China αλλά δεν τα κατάφερα δεν μπορούσα να αντιγράψω την rom .θα προσπαθήσω πάλι σήμερα (μετά την δουλειά) με καθαρό μυαλό και αν αντιμετωπίσω πρόβλημα θα φωνάξω για βοήθεια. Επίσης στην ανάλογη ενότητα η rom για το mi6 είναι η stable ή developer??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δηλαδή από το Mi-Cloud μην επαναφέρεις καθόλου εφαρμογές. Όλα τα άλλα μπορείς ελεύθερα αλλά όχι εφαρμογές, ” @MIUI_ART ποια διαδικασία ακολουθούμε για να γίνει αυτό που λες
-
Xiaomi Mi6
Μήνυμακαλημέρα και καλό μήνα @Mower πέρασαν οι 72 ώρες?? Ξεκλείδωσες να μας πεις αν έγινε η αντιμετώπισες κάτι άλλο για να γνωρίζουμε , γιατί είμαστε και εμείς σε αναμονή των 72 ωρών.
-
Xiaomi Mi6
Μήνυμα@Bodai είναι όλες οι ρυθμίσεις σωστές θα ξανά δοκιμάσω το βράδυ γιατί είμαι δουλειά ως αναφορά τις 72 ώρες @fog κατέβασα ένα ποιο παλιό unlock και δεν έκανα τίποτα γιατί μου είπε θέλει αναβάθμιση Επίσης αν υπάρχει κάποιος που έχει κάποιες ποιό παλιές εκδόσεις το γράφει εδώ να δοκιμάσω
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΠαράθεση από Mower: “ Binding time is too short, less than 72 hours. Κανω κατι λαθος μηπως? ” πήγα να ξεκλειδώσω και πήρα την ίδια απάντηση και εγώ με την ίδια rom φταίει κάτι η μου διαφεύγει κάτι?
-
Xiaomi Mi6
Μήνυμα@Bodai update δεν έκανε καί η έκδοση που μου δείχνει όταν προσπαθώ να ενημερώσω είναι η 8.2.0.2 οπότε ??? Λογικά unofficial ?? Θα πρέπει να ξεκλειδώσω και να περάσω official fastboot που προτείνει ποιό πάνω ο @George Kaggelaris ???
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δυστυχώς η rom είναι Unofficial @Mower. Καλό θα είναι να ελέγξεις τον bootloader του Mi6 και να προχωρήσεις σε εγκατάσταση Official .. ” @Bodai παρέλαβα σήμερα με την ίδια rom είμαστε σίγουροι ότι είναι unofficial και πως θα το ελέγξω .
-
Στο σημείο εκείνο ξεκλικαρης την επιλογή επιστροφή στο αρχικό μενού και στο επόμενο σου κάνει επανεκκίνηση