Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 674.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από pechr: “@ktsiaras Δεν επηρεάζει το σήμα GSM και Wifi στο κινητό σου;; Κάποια στιγμή που είχα δοκιμάσει για μία εβδομάδα την ίδια σε χρυσαφί έχασα μία μονάδα σήμα στο wifi και στο GSM λόγω του αλουμινίου. Στο δικό σου κινητό πως συμπεριφέρεται; παρατήρησες τίποτα; ” @pechr Όχι δεν είχα ποτέ πρόβλημα και σε περιοχές με δύσκολη λήψη δεν έχω χάσει ποτέ εισερχόμενη την έχω σχεδόν από την αρχή με 2cosmote kai 4g ούτε στο wifi το έχω τεστάρει γιατί κάπου το είχα διαβάσει εδώ την τελευταία …
-
εγώ έχω πάρει αυτή που είναι Slim Metal Frame και Tempered Glass πεσίματα αμέτρητα!!! το έχει προστατέψει το κινητό ποιο μικρή από την IPAKY 191592463053 και σε καλή τιμή £3.73 αλλά για τον συνδυασμό χρωμάτων, θα πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…75273d00b9b8ef2cd29613958
-
καλημέρα αυτό το κινέζικο υπάρχει σε όλους?? forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…75273d00b9b8ef2cd29613958
-
Σε RN2 με την 6.11.10 και σε εμένα δεν μπαίνει σε fastboot .
-
Παράθεση από deltaman: “Κέντρο ασφαλείας - Ρυθμίσεις (Το γραναζάκι πάνω δεξιά) - Εργαλεία στη μπάρα ειδοποιήσεων και είσαι έτοιμος ” Σωστός ευχαριστώ
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ktsiaras: “Εννοω ποιο κάτω που δείχνει την μπαταρία ,την μνήμη, spam, και security ” Ειδοποιήσεις πρέπει να είναι αυτά στην συνδυασμένη προβολή ” Ετσι τα εχω σε συνδυασμένη αλλά δεν τα έχω ,μήπως λεω να την ξαναπερασω γιατί δεν μπήκε σωστά ? ενημερώνω ότι ακολούθησα κατά γράμμα την διαδικασία εγκατάστασης.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ktsiaras: “Εννοώ αυτό που βλέπουμε στην δεύτερη εικόνα ” Ταπ στο "More" να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα ” Εννοω ποιο κάτω που δείχνει την μπαταρία ,την μνήμη, spam, και security
-
Την πέρασα και εγώ σε RN2 όλα καλά Θα ήθελα να ρωτησω στην κουρτίνα έχει αλλάξει κάτι με τα εικονίδια , νομίζω είχε και ποιο κάτω από την γραμμή και άλλα ή πλέον είναι έτσι ή δεν έχει κάτσει καλά ή rom?? Εννοώ αυτό που βλέπουμε στην δεύτερη εικόνα
-
@jgougos Αυτό σημαίνει " έξυπνος βοηθός" οι ειδικοί ας πούμε τα υπόλοιπα.
-
Παράθεση από iamosgr: “Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από iamosgr: “Πέρασα πάλι την παλιά GTV 6.11.3 στο Redmi Note 2 μονο με wipe cache και dalvik cash και φαίνεται να φορτώνει η rom. Δεν ξέρω εαν θα έχω θέματα αλλα τουλάχιστον θα ανοίξει το κινητό. Συμβούλή μου όποιος θέλει να δοκιμασεί την καινούργια XTRV-6.11.10 ας έχει μέσα στο κινητό και την προηγούμενη ROM για πάσα ενδεχόμενο. ” Και σε εμένα τα ίδιατην ξαναπέρασα ξανά κολλημένοδεν ξέρω αν την περασε καποιος και δουλευει ??? ” Πέρνα πάλι…
-
Παράθεση από iamosgr: “Πέρασα πάλι την παλιά GTV 6.11.3 στο Redmi Note 2 μονο με wipe cache και dalvik cash και φαίνεται να φορτώνει η rom. Δεν ξέρω εαν θα έχω θέματα αλλα τουλάχιστον θα ανοίξει το κινητό. Συμβούλή μου όποιος θέλει να δοκιμασεί την καινούργια XTRV-6.11.10 ας έχει μέσα στο κινητό και την προηγούμενη ROM για πάσα ενδεχόμενο. ” Και σε εμένα τα ίδια την ξαναπέρασα ξανά κολλημένο δεν ξέρω αν την περασε καποιος και δουλευει ???
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από ktsiaras: “καλημέρα σε RN2 εγκατάσταση τις 6.11.3 μετα απο FR και τώρα την 6.11.10 κολλημένο στις τελίτσες για πάνω απο 15 λεπτά τι κάνω?? ” Καλημέρα σου. Μιας και είναι από fr περιμένεις. Στο 40 λεπτό αρχίζεις να ανησυχείς, οπότε έχεις χρόνο ακόμη. Πριν από την 6.11.3 τι rom είχες? ” από fr ήταν η XTRVbeta1-6.11.3 είχα την GTV-6.11.3 τώρα έχει 30 λεπτά για το RN2 πολλά τα προβλήματα με τις XTRVbeta
-
καλημέρα σε RN2 εγκατάσταση τις 6.11.3 μετα απο FR και τώρα την 6.11.10 κολλημένο στις τελίτσες για πάνω απο 15 λεπτά τι κάνω??