Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 674.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από brougos: “Σε περιπτωση που η συσκευη μας εχει πεθανει μετα απο 4-5 μηνες λειτουργιας,εχει στειλει καποιος στην Κινα την συσκευη του για επισκευη?Υπαρχει εγγυηση?Γινεται αποστολη καπου συγκεκριμενα ή να χαμε να λεγαμε απλα χανουμε την συσκευη και τελος?? ” μιλάς με το κατάστημα εγώ που το έστειλα πίσω έκανε 22 ημέρες να πάει και να έρθει από bangood μόλις το παραλάβανε την άλλη ημέρα έστειλαν καινούριο πίσω ,φυσικά δεν είχα την είχα ανοίξει την συσκευή (δεν είχα θέμα με την εγγύηση) …
-
Παράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από ktsiaras: “Καλημέρα θερμή παράκληση αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να βοηθήσει κάποιον που δεν γνωρίζει το αντικείμενο( βρίσκεται εκει τώρα) και έχει μείνει χωρίς κινητό να το κάνει flash με μια fastboot και μετά να περάσει μια stable. ΡΝ2 ήρθε με μία rom (άγνωστο ποια) από το κινεζομάγαζο το οποίο το δούλευε έτσι για κάποιους μήνες και στην προσπάθεια να το γυρίσει σε lite mode μετά την επανεκκίνηση άνοιξε και έχει μείνει κολλημένο στο mi Αν υπάρχει κάποι…
-
Καλημέρα θερμή παράκληση αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να βοηθήσει κάποιον που δεν γνωρίζει το αντικείμενο( βρίσκεται εκει τώρα) και έχει μείνει χωρίς κινητό να το κάνει flash με μια fastboot και μετά να περάσει μια stable. ΡΝ2 ήρθε με μία rom (άγνωστο ποια) από το κινεζομάγαζο το οποίο το δούλευε έτσι για κάποιους μήνες και στην προσπάθεια να το γυρίσει σε lite mode μετά την επανεκκίνηση άνοιξε και έχει μείνει κολλημένο στο mi Αν υπάρχει κάποιος που να διαθέτη τον χρόνο και την διάθεση να …
-
Παράθεση από Opanos: “Disclaimer : Το οτι λειτούργησε σε εμένα αυτός ο τρόπος, δεν εγγυάται πως θα δουλέψει και σε άλλον. ” καλημέρα είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ μετά led ,δοκίμασα πριν αναφερθείς στο στο θέμα εδώ αλλά δεν πέτυχε σε εμένα ,Η αρχική μετάβαση σε 8 έγινε κανονικά με Factory Reset , πέρασα 3 φόρες fastboot (έχει rom για το ΡΝ2) και το έστησα από την αρχή δεν κατάφερα να δουλέψουν τα led τελικά έκανα επαναφορά την 7 από nandroid backup του Μαΐου που είχα (το δούλεψα μια ημέρα για να…
-
Welcome @Vickmall
-
@Octaviastikos εννοείται ότι δεν έχει θέμα με τις ρυθμίσεις Σε ευχαριστώ