Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΩραία μέρα η χθεσινή.... Έφτασε μετά από 3 εβδομάδες η καινούργια σωλήνα του laser από Κίνα... Είχαν κάνει τόσο καλή συσκευασία που ήρθε σε 5921 κομμάτια... Τραβάω βιντεάκι το άνοιγμα της συσκευασίας για να τους το στύλο... Δεν αλλάζω την ανάλυση του βίντεο και για 1 λεπτό έχω αρχείο 160mb... κατεβάζω Video converter και έχει μέσα malware... πάω να κάνω και την μετατροπή και θέλει κωδικό... αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Κανά Τζόκερ να παίξω....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίναι το pc της δουλείας.... εεε της Δουλειάς ήθελα να πω... Δεν τα φορματ γίνονται εκτός εργασίας...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέραααααααααααααααααααααααα =============== Απρ 22nd 2017, 8:39am =============== Μάλλον κατι σε malware μου έχει το pc.. κανά καλό free antimalware ??? Ακούω....
-
Παράθεση από giasoy: “Μολις περάστηκε σε kenzo η φρεσκότατη 7.4.20 χωρίς κανένα πρόβλημα. Ναστε καλά! Αυτό το magicsk τι ακριβώς είναι; ” Περάστηκε και από εμένα με καθαρή εγκατάσταση αλλά με κωλύματα... σε τηλεφώνημα προσπαθούσα να το κλείσω άλλα δεν ανταποκρινόταν...έκανα restart και βλέπουμε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Α να χαθείς ρε ταραμά ” Παράθεση από Xstos: “Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα από κοντά και τον ξεμπροστιάζουμε μέχρι να βγούμε απ'τα μνημόνια και να πάρει το CL η Παναχαϊκή ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠολύ καλημέρα σας....
-
Σε kenzo δεν είναι καλύτερη η διαχείριση μπαταρίας από την προηγούμενη.... με βραδινή φόρτιση και με λίγο ίντερνετ λίγη ομιλία... και τα data ανοιχτά όλοι μέρα... με λίγες εναλαγές με το wifi... στις 10 το βράδυ είναι στο 50% με 45% Κατά τα άλλα δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα... σε Antutu δεν ανέβηκε πάνω από 78500.. Πέρασμα ΠΆΝΤΑ με καθαρή εγκατάσταση...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Όπως μπαίνουμε ή όπως βγαίνουμε? ” Η γλαστρα που ειναι αριστερα οπως θα ανεβαινεις η ιδια θα 'ναι δεξια οπως θα κατεβαινεις