Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Linux για κάθε γούστο
ΜήνυμαΈτσι έτσι.... 9 χρόνια τώρα υπέρ ευχαριστημένος.... Για παλιά λάπτοπ και Η/Υ το καλύτερο είναι τα LITE... πολύ ελαφριά και θα σας κάνουν να νομίζετε οτι έχετε καινούργιο... Τα πέρασα σε ένα acer 12τιας και ανοίγουν σε 20 δευτερόλεπτα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠολύ καλημέρα σας....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρααααααααααααααααααααααααααα Χρόνια πολλά σε όλους... και ευτυχισμένος ο καινούργιος πάσχας ....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρΑααααααααα
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…ef89906cd26362e149ed06915
-
Παράθεση από georgem86: “παιδια καλημέρα και χρόνια πολλά. Μια ερωτηση. Στο gboard δεν μου εμφανιζει το εικονίδιο του μικροφώνου που ειναι για την φωνητική εισαγωγη. Εχω παρατηρήσει οτι οσα κινητα ερχονται με την global rom το εικονίδιο αυτό υπάρχει. Στο κινητο μου που εχω την 8.2.1.0 και σε οσα εχω βαλει την ελληνική ρομ το εικονίδιο αυτο δεν υπάρχει. Υπάρχει καποια λύση γι αυτό;; Ευχαριστώ ” Δεν είναι μέσα στον φάκελο με τα εργαλεία???
-
Παράθεση από fog: “Μια παρατήρηση σχετικά με την 7.4.6, μετά από μερικές μέρες χρήση. Με τα ίδια προγράμματα, τις ίδιες ρυθμίσεις (μεταξύ των διάφορων rom που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα), ίδια χρήση και αναβαθμίσεις με τον τρόπο που προτείνεται κάθε φορά, το battery drain ήταν το χειρότερο που έχω συναντήσει. Δεν υπάρχει κάποιο service ή πρόγραμμα που να έχει ύποπτο ή υπερβολικό ποσοστό κατανάλωσης. To gsam μου δίνει sot 3 και 41! Θα δούμε και στην επόμενη dev, αν και από ότι είδα στο "πρώιμο" c…