Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ελληνική rom στο REDMI NOTE 4
manol80 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΊντερνετ θέλει...
-
Από πολλά που έχω περάσει θεωρό ότι είναι η καλύτερη για εμένα έτσι??? Και μου αρέσουν αρκετά τα εικονίδια του... =============== Απρ 7th 2017, 7:04pm =============== Παράθεση από geotzia: “Από 2-3% το 8ωρο βράδυ μέχρι πρωί περίπου 12-15% με αυτό το θέμα ” περίπου 4% έχω... απο της 11,30 μέχρι της 6,20 Δοκιμάστε και πείτε μας..
-
Fake Rom link
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_mpidis: “και τώρα έχω την developer. ” Ποια dev έχεις???
-
Magic WormHole
Μήνυμα -
@gkalen κλειστά τα είχα όλα ....
-
Γιατί??? όχι ότι με πολύ ενδιαφέρει... forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…e5692e48e5104154ad1a533b6
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=tkzpBp7bblM
-
Magic WormHole
Μήνυμα=============== Απρ 7th 2017, 11:35am =============== πάντως το ποιο εύκολο προς παρεξήγηση είναι ο γραπτός λόγος... δεν ξέρεις το αν κάνει πλάκα κάποιος η όχι....
-
Παράθεση από gkalen: “δε φταίει η V8 .. ” Καλημέρα... για το MiPCSuite μιλούσα...
-
Παράθεση από Vourk: “Καλημέρα, και στην προηγούμενη και σε αυτή την ρομ τρώει σκαλωμα με τις αναβαθμίσεις των εφαρμωγών, την περασμένη εβδομάδα με το τουήτερ, αυτή με το πιντερεστ... το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? προχθες κατέβασα το MiPCSuite... αλλα δε μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο! μου λέει οτι πρώτα πρέπει να το ενημερώσω!? Αυτά! Θα μου πεις παρασκευή τα θυμήθηκες!? ΝΑι! ” Με το mipcshuite έχουμε όλοι πρόβλημα μιας και η xiaomi δεν έχει ασχοληθεί καθόλου για την αναβάθμιση του προγράμμα…
-
Παράθεση από Thracia: “Χωρίς να κάνω πλάκα,το αυτί σου! Η οθόνη σκοτεινιάζει κατά την διάρκεια της κλήσης ή είναι ενεργοποιημένη; ” έχω προσέξει ότι σε κάποιες ρομ το κάνει... μετά που πέρασα xtrv δεν μου το ξαναέκανε