Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρααααααααααααααααααααα
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33706/
-
τι ρομ εχω?
ΜήνυμαΠαράθεση από WhiteBlack: “Imgur: The most awesome images on the Internet to link δεν βοηθάει ? γιατι το κινητό μου δεν έχει option για print screen και οι φωτογραφιες που εχω ειναι πανω απο 2 mb ” Στα Ελληνικά είναι σαν στιγμιότυπο και στα αγγλικά ως Screenshot
-
τι ρομ εχω?
Μήνυμα8.0.4.0 (MBFMIDG) το λινκ δουλεύη μια χαρά...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Maniataros: “στο mi unlock tool βάζω το λογαριασμό και μου λέει " dosent exist ” Είσαι στο 100% στο mi acount???
-
Παράθεση από ktsak: “Το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει. Ειναι αποτι φαινεται προβλημα της Google, γιατι δεν εχει σχεση με Rom, συσκευη, κλπ Ειναι γελοιοι αν δεν μπορουν να υποστηριξουν την δικη τους εφαρμογη, για το δικο τους λειτουργικο, ε τοτε τι συζηταμε ...................... Τεσπα ας ελπισουμε οτι συντομα θα το λυσουν το θεμα ..... ” Και εμάς εδώ τα ίδια δεν μας κάνει η μαμά εταιρία???
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜια τρόμπα για τον τρόμπα...
-
Βασικά δεν έχω κάνει flash από εκεί... και μακάρι να μην μου χρειαστεί... Ίσως να φταίνε και τα win που έχω μιας και δεν είναι official...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜετά από τόσο καιρό που έχει κάνει αυτή την δήλωσει λογικά θα έχει περάσει της 5500...
-
Διότι το βλέπει σε άλλο pc...
-
@George Kaggelaris Νομίζω οτι είναι θέμα με το pc...
-
Παράθεση από geoanto555: “Σε όλα τα windows χρειάζεται.. ” Εγώ δεν το έχω κάνει και δεν έχω κανένα θέμα....
-
Άλλες θύρες usb και άλλο καλώδιο να φανταστώ τα έχεις δοκιμάσει... Και άλλο pc???
-
Παράθεση από brougos: “Καλημερα..εχω παρατηρησει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το μικροφωνο της συσκευης...καποιες φορες δεν με ακουνε και μαλλον πρεπει να μιλαω πιο δυνατα....εχω παρατηρησει οτι με ακουνε πιο καθαρα οταν η συσκευη (εχοντας την στο αυτι)ειναι παραλληλα με το εδαφος και οχι σε καθετη θεση ως προς αυτο......τι παιζει ?συμβαινει σε καποιο αλλον αυτο?Ειναι απο την αρχη ετσι......το ιδιο σχεδον μου κανει και ενα redmi note 2.....και αυτο απο την αρχη..... Καποια παρατηρηση απο κανεν…
-
Παράθεση από telestore: “Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PAYPAL ” Μήπως να μίλαγες με το paypal και να τους εξήγησης τι έγινε??
-
Ίσως είναι το σήμα μπανάνα... δοκίμασε να κάνεις ένα ρεστάρτ το ρούτερ σου... και γράψε τη ρομ έχεις...