Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από matelymp: “Καλησπέρα το δικό μου Redmi 3s έχει προβλήματα με το μικρόφωνο ότνα μιλάω ενω ακούω τους άλλους δεν με ακούν αρκετες φορες με αποτελεσμα να κλείνω και να τους ξαναπαίρνω. Έχει κανείς καμία λύση για το πρόβλημα αυτό ; Ευχαριστώ ” Πατάς κατά λάθος την σίγαση... forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…6a8a06e1df9db0965992da9ae
-
Παράθεση από Xstos: “"ΣΟΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΕΝΖΟ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΥΛΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ" ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Βάλε μια nova για ταινίες ή cosmote για αθλητικά. Εγώ cosmote και στις μ@κ@κ@ες των καναλιών το γυρνάω στα ντοκιμαντέρ, ταινίες. αθλητικά ” Καλημέραααααααααααααα και εγώ nova έχω.... από της 8 που πάω σπίτι μέχρι να κοιμηθώ εκεί το έχω...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΛογικά το είδε το antivirus σαν ιο...
-
Μήνυμαπάτα το download... @George Kaggelaris Τώρα με πρόλαβες....
-
Να μας πει κάποιος που έχει το mi-4c αν όντος υπάρχει εκεί????
-
Είναι στης πρόσθετες ρυθμίσεις... Μέσα στης ρυθμίσεις των μηνυμάτων...
-
Μήνυμα@Maniataros Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
-
Xiaomi απογοητεύεις.
manol80 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια εμένα πάντως ότι έχει κάποια θεματάκια τα έχει... Αλλά μπροστά σε άλλες εταιρίες είναι πολύ καλύτερη.... Όταν έχεις ένα κινητό για 2 χρόνια και δεν έχεις καμιά αναβάθμισει.... και ψάχνεις ξανά και ξανά μήπως και κάπου βρεις την εργοστασιακή ρομ που σου μπρικαρε και δεν την βρίσκεις... με service ανύπαρκτο... να πας για να πάρεις μια μπαταρία 2600 που είχε όταν το αγόρασες και να σου δίνουν 1400 και αυτή άμα σου αρέσει έτσι??? και για να μην μιλήσω και το πόσο τα πληρώνεις... Εγώ xiaomi και π…
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…6a8a06e1df9db0965992da9ae =============== Απρ 3rd 2017, 4:00pm =============== -Μωρό μου..θέλω... -Τι θες; -Είμαι ντροπαλή^^ -Πες μου βρε κουτό!! -Θέλω από εκείνο το πουλί που δν πετάει -Πιγκουίνο θες βρε
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…6a8a06e1df9db0965992da9aeforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…6a8a06e1df9db0965992da9aeforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…6a8a06e1df9db0965992da9ae