Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
Μήνυμαχμμμμμ 2 ώρες έχουν να γράψουν κάτι εδώ.... ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ???
-
Να φανταστώ ότι έχεις δοκιμάση άλλο usb καλώδιο έτσι???
-
Πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω Voice over LTE (VoLTE) Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ευρυζωνικές τηλεφωνικές κλήσεις με υψηλή ποιότητα ήχου χάρη στην τεχνολογία VoLTE. Για να πραγματοποιήσετε αυτές τις κλήσεις, και τα δύο τηλέφωνα θα πρέπει να είναι συμβατά με την τεχνολογία VoLTE. Έλεγχος του φορέα και της τοποθεσίας σας Η δυνατότητα χρήσης της τεχνολογίας VoLTE εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: - Την τοποθεσία σας, το λογαριασμό σας στο φορέα και το μοντέλο του τηλεφώνου σας - Το φορ…
-
Περίμενε λίγο να το δει κάποιος που να το ξέρει το θέμα... Εμένα στο kenzo το έχω ενεργοποιημένω με Vodafone και από ότι μου λένε δουλεύη... Θα σου έλεγα να κάνεις 1 κλήσει σε κάποιων και να το διαπιστώσεις έτσι...
-
Απάντηση για που???
-
Παράθεση από kdaffy: “Το λεντ σαν φωτακι παιζει. Σαν ειδοποιηση δεν παιζει αλλα μεχρι τωρα το εχω δει μονο στο βαιμπερ να μην λειτουργει. Στις ρυθμισεις το εχω ενεργοποιησει.Ισως φταιει το βαιμπερ. ” σε kenzo μου δουλεύει μια χαρά...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από vrs5: “Παράθεση από manol80: “Παράθεση από vrs5: “Καλημέρα παίδες. Μα καλά τι τρώτε πρωί πρωί και είστε ορεξάτοι βρε; ” Πάντως όχι ban.... Καλημέρααααααααααα ” Γιατι ban @manol80 , τι έχασα ωρέ παίδες; @linuxilakis το παγάκι για να κατακάθεται αυτό το πράγμα που κολλάει στα δόντια όπως λέει και ο @salonikios Καλησπέρα είπα; Καλά βρε τώρα αυτό δεν είπα; ” Ήταν σχετικά με τα προηγούμενα ποστ με τα ban από το my..... ...
-
Παράθεση από Stergios Moneos: “Ερώτηση λίγο χαζή. ” Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις φίλε...