Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
White Mi MIX Unboxed!
ΜήνυμαBlack is super... white it make it cheaper...
-
προβλημα wifi
ΜήνυμαΠαράθεση από polazar: “Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot το γράφω κατευθείαν MIUI by xiaomi-miui.gr XTVRbeta1-8.1|stable 8.1.10.0(MBFCNDI) χθες την έβαλα την Ρομ αλλά και πριν την βάλω είχε το ίδιο θέμα =============== Απρ 2nd 2017, 6:47pm =============== κανεις??? ” Είναι ένα bug της εφαρμογής... δοκίμασε από pc...
-
REDMI 3
ΜήνυμαΊσως... Δεν το αδειάζεις λίγο??? μπορεί να είναι και θέμα ρομ...
-
Παράθεση από c3250nik: “Ρε Παιδια Μεχρι σημερα ουτε ενα δεν εχω δει ????? ” Έχει Έχει....
-
Antutu score από τα xiaomi
manol80 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33487/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33488/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημεράααααααααααααααααα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈφυγα.... πάω για το αντικριστό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33435/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33436/
-
@balakof Εσωτερική μνήμη\MIUI\Backup\AllBackup\και η ημερομηνία που έκανες το backup... πάρε όλο τον φάκελο...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Όλοι οι άντρακλες εδώ μαζευτηκατε με τα φρέντο με κανέλα με νιφάδες σοκολατας κι αφρογαλα. Η ομπρελίτσα σας λειπει. ” Espresso τρελό αγόρι.... @osalonikios
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι εγώ με τον Freddo στο χέρι είμαι... και μου χάλασε και η καφετιέρα και δεν μπορώ να πιο και το πρωί που ξυπνώ ...
-
@MindMaker κάνω και στα 2 για σιγουριά... μόνο μια φορά δεν μου κράτησε τους κωδικούς του wifi αλλά δεν ξέρω τη έφταιξε εκεί... όταν λέμε όλα ... λέμε για εφαρμογές - επαφές - μηνύματα