Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
@MindMaker Εγώ το κάνω με τα αντίγραφα και επαναφορά... και μετά το βάζω στο pc για να μην το χάσω από καμιά μ....ία μου...
-
@latsialis Εγώ την έκανα με καθαρή εγκατάσταση.... δλδ τα έσβησα όλα και την πέρασα... σε προηγούμενη έκανα μόνο reset... αλλά 'όπως και να την βάλεις δεν έχει σημασία... το fingerprint πρέπει να τα ξαναβάλεις...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a8b3099c290053d6a6cb65b5b
-
@latsialis όταν περνάς καινούργια ρομ όπως και να την περάσεις μετά ξαναβάζεις καινούργιο fingerprint...
-
Παράθεση από jimmynet: “Σε kenzo μετά από καθαρή εγκατάσταση δεν υπάρχει ο root explorer. Έχει κάποιος το apk ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα το έχει.... για ξαναδές το ....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣκέψου ότι εγώ είμαι στην δουλειά.... πφφφφφφ και περιμένω να πάει 2 να σχολάσω σήμερα....
-
Μετά από 1,5 μέρα μπορώ να πω ότι η μπαταρία είναι καλύτερη.... από την προηγούμενη...
-
Magic WormHole
Μήνυμα@makis1024 δεν είναι σπιράλ μέσα... στρογγυλό είναι για να μπορώ να το καθαρίζω... αν και θα το ήθελα σε σπιράλ.... αλλά θέλει ΠΟΛΛΑ μέτρα χαλκοσωλήνα .... Έχει άδεια κανονικά.... και παίρνω κανονικά μια 24ωρη για να βγάλω την ρακί μου...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜαζί με λίγο μαγικό ζωμό.... forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a8b3099c290053d6a6cb65b5b από εδώ.... forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a8b3099c290053d6a6cb65b5b
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι για την ιστορία.... Ιβάρι Το ιστολογιο του chef Μακη ΚατσαΙτη: Ιστορία του κλέφτικου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Πιό νόστιμο είναι το κλεμένο. ” Δεν ξέρω να σε πω....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε αγοραστό ρε....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτό είναι στην λίστα μου να κάνω κάποια στιγμή... Σπάνια συνταγή – αρνί κλέφτικο