Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημέρα σε όλους... καλή επιτυχία σε όλους μας... 7 φορές από εμένα... 6 ως manol80 και 1 σαν manolpaok
-
Παράθεση από instant_diver: “Στις επιλογές για προγραμματιστές , στην προηγούμενη και σε αυτήν την ρομ , εμφανίστηκε 'Κατάσταση Ξεκλειδώματος Μι έλεγχος αν η συσκευή ειναι κλειδωμένη'. <-- Μεγάλη μαγκιά διότι γλιτώνει εμάς τους άσχετους από συνδεση σε fastboot και πληκτρολόγηση εντολών. !!!! ” Που είναι αυτό???
-
Περάστηκε... εντυπώσεις από αύριο...
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31528/
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από manol80: “Nice nice..... κανά καλό πρόγραμμα για να κάνω buckup τις εφαρμογές μου μην της ξανακατεβάσω?? ” Καλημέρα. Θα πας ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις,Backup και επαναφορά και τοπικά αντίγραφα (backup).Κρατάς ένα backup απο τα πάντα. κ αν θές το μεταφέριες και στον υπολογιστή για παν ενδεχόμενο. ” Και που αποθηκεύετε???
-
Nice nice..... κανά καλό πρόγραμμα για να κάνω buckup τις εφαρμογές μου μην της ξανακατεβάσω??
-
Για πείτε μας τα kenzo πως πάνε??? μπαταρία κτλ???
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
manol80 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα3 χρόνια πειρατής ήμουν από το 1995 έως το 97...