Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 653.
-
Και άλλο gadget θα μας παρουσιάσει η Xiaomi! Λέτε να είναι κάποιο έξυπνο παιχνίδι?
pit13 - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμα"Γενικώς βλέπουμε αναρτήσεις για πιθανά νέα προϊόντα που ανήκουν σε 4 βασικές κατηγορίες: φαγητό, καλός αέρας, υγεία και αθωότητα." Έμεινα σε αυτή την παράγραφρο... Φαγητό έχει βγάλει τον βραστήρα ρυζιού. Για τσάι και αυγά έβγαλε, οπότε μένει η καφετιέρα... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Και άλλο gadget θα μας παρουσιάσει η Xiaomi! Λέτε να είναι κάποιο έξυπνο παιχνίδι?
ΜήνυμαΚαφετιέρα μήπως; (στον κόσμο μου εγώ).
-
Τώρα λίγο δύσκολο, του το ζήτησα και μόλις μου το στείλει, θα το ανεβάσω εδώ πέρα. Η διαδικασία android process.acore έχει σταματήσει, η εφαρμογή le desktop έχει σταματήσει και η εφαρμογή ui συστήματος έχει σταματήσει. screenshot δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει
-
παιδιά στο κινητό φίλου βγάζει αυτο το μήνυμα, Δεν υποστηρίζεται το android και το google play. Επίσης του μαυρίζει την οθόνη. Έχετε καμία λύση;
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: everbuying.net Την Διεύθυνσή της (URL) : everbuying.net Tι ακριβώς αγοράσατε: Original XiaoMi Multi-functional Power Strip Mini M8S II 4K TV Box Teenage Mutant Ninja Turtles Leonardo Teenage Mutant Ninja Turtles Raphael Genuine Xiaomi 10000mAh External Backup Battery Quick Charging Mobile Power Bankaccessory Την ημερομηνία αγοράς: 03 / 10 / 2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 23 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το Aft…
-
καλημέρα. Στην εφαρμογή mi fit πάνω αριστερά έχει το ανθρωπάκι που τρέχει. Πως μπορώ να κρατήσω τα δεδομένα; Γιατί το έχω χρησιμοποιήσει 2 με 3 φορές και δεν ξέρω πως να τα αποθηκεύσω
-
Μια συσκευή από το μέλλον, η Xiaomi την φέρνει στο παρόν: Xiaomi Mi MIX
Μήνυμαέχει ξεφύγει!!! Εκπληκτικό μοντέλο!!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
pit13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈνα βήμα πριν την καφετιέρα...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
pit13 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από georgepap: “καλησπερα εχω ενα redmi 3 pro και δεν μπορω να περασω την developer china rom για να ξεκλειδωσω τον bootloader. οταν στο updater παει να διαβασει και να εγκαταστησει το πακετο της ρομ βγαζει ενα can't verify update.can't verify update package.μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?????????????? ευχαριστω προκαταβολικα ” Ξεκλείδωσε κατευθείαν με αυτή που φοράς. Κι εγώ ταλαιπωρήθηκα πρόσφατα, προσπαθώντας να περάσω developer. Μέχρι που είπα να ξεκλειδώσω με αυτή που φορούσε, και …