ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. για 10€ όμως δεν το συζητάω. και ο φορτιστής που είχε η δικιά μου συσκευασία, πολύ καλός. Ας πουν και άλλοι την γνώμη τους όμως.
Κάτοχος rn4. Δεν πήρα το redmi pro λόγω του ότι έκανε παραπάνω λεφτά, και είχα βάλει ένα όριο στα λεφτά που θα δώσω. Για όλα τα παραπάνω που είπες, αξίζει να το πάρεις. Και ναι, έχει φορτιστή μέσα η συσκευασία. Και να επισημάνεις να έχει την official rom, και ύστερα το "πειράζεις" εσύ το κινητό, περνώντας τα Ελληνικά.
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από pit13: “πολύ καλή τιμή, μιας και το βρήκα σε προσφορά στα 25€. ” Δεν μου φαίνεται και πολύ "προσφορά"!28$ είχε εδώ και 1 μήνα σε πολλά μαγαζιά. ” Αν σκεφτείς πως το δικό μου το πήρα 33€ με έκπτωση απο εξωτερικό, την λες σούπερ προσφορά τα 25€
- Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying - Την Διεύθυνσή της (URL): geekbuying.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi miband 2 - Την ημερομηνία αγοράς: 03 / 10 / 2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 μέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): μόνο θετικά σχόλια. πολύ καλή τιμή, μιας και το βρήκα σε προσφορά στα 25€. Ελλάδα έφτασε στις 6 μέρες, λόγω του…