Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 653.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@pit13 δεν υπάρχει η επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις; ” Το βρήκα, ήταν τελικά στο μενού Οθόνη απο τις ρυθμίσεις. εγώ έψαχνα στο κλείδωμα οθόνης
-
Μια ακόμα ερώτηση. όταν πήρα το κινητό, με την κινέζικη ρομ(stable), και μέσα απο τις ρυθμίσεις, μπορούσα να ξεκλειδώσω το κινητό χτυπώντας 2 φορές την οθόνη. θα μπορούμε σε κάποια απο τις επόμενες ρομ να γίνεται κι αυτό;
-
Μια απορία. φοράω την Ελληνική 6.9.8 λέτε στο e-mail Θα πρέπει να κάνετε Factory Reset από το TWRP Recovery πριν την περάσετε για πρώτη φορά. χρειάζετε να κάνω factory reset;
-
Παράθεση από michael: “1.Κατεβάζετε και αποθηκεύετε το .zip του TWRP στον υπολογιστή 2.Το recovery που χρειάζεστε βρίσκεται μέσα στο zip. θα το αποσυμπιέσετε και θα σας βγάλει το recovery.img 3.Βάζετε το recovery.img στον ίδιο φάκελο με το adb στο C:\adb 4.Τώρα τρέχουμε ένα CMD παράθυρο ως διαχειριστές (Run as administrator με win+x) 5.Βάζουμε το κινητό σε fastboot mode με τη χρήση του Volume- και Power ταυτόχρονα μέχρι να δούμε λαγουδάκι 6.Στο CMD παράθυρο γράφουμε την εντολή "cd C:\adb" και en…
-
Xiaomi box 3
pit13 - - Mi-TV & TV Box
Μήνυμακι εγώ θέλω να αγοράσω ένα tv box, κυρίως για το kodi. Σκεφτομαι το mini της xiaomi, αλλά με προβληματίζουν τα κινέζικα,και αν καταφέρω να περάσω αγγλικά τουλάχιστον. Επίσης θέλω να είναι οικονομικό, δηλαδή πάνω απο 36€ που έχει το xiaomi δεν δίνω
-
Ελληνική Κοινότητα Xiaomi-Miui Hellas. Ετοιμάζει κάτι μεγάλο και δυνατό. Δείτε το teaser
pit13 - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαμήπως κανένα κατάστημα για σέρβις των συσκευών;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
pit13 - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@vavis ένας λόγος που αγοράσα ξανά xiaomi, και όποιος φίλος μου σκέφτεται για νεο κινέζικο κινητό(lenovo,Letv κλπ) του προτείνω xiaomi, είναι και η υποστήριξη που υπάρχει απο την κοινότητα. Γι 'αυτό καλό είναι να γινόμαστε vip μέλη, να βοηθάμε κι εμείς όσο μπορούμε απο την μεριά μας.