Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 653.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Xiaomi Redmi Pro: Επίσημα με οθόνη 5.5″ AMOLED, δεκαπύρηνο Helio X25
pit13 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠολύ ωραίο κινητό, και θα το έχω στα υπόψιν μου για να είναι η επόμενη συσκευή που θα αγοράσω!
-
Παράθεση από bill tango: “Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuying Την Διεύθυνσή της (URL): www.everbuying.net Tι ακριβώς αγοράσατε: Oukitel k6000 pro Την ημερομηνία αγοράς: 10/07/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 μέρες (NL Post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 (Με τόνο γιατί χρειάστηκε να αλλάξω το χρώμα της συσκευής και ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα μου μέσα σε μια ώρα) Την επωνυμία της επιχείρηση…
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
pit13 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπροσφορές σε xiaomi απο coolicool
-
E-shop και Xiaomi
pit13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Έχουμε δικός άνθρωπο όπου διννει κσι εγγύηση για ένα χρόνο...σε πολύ καλύτερες τιμές!!! ” Να ρωτήσω ποιός είναι αυτός;
-
E-shop και Xiaomi
pit13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘα έλεγα πως είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές, ειδικά για το 32αρι redmi note 3. Παρόλα αυτά είναι μια καλή κίνηση, να μπορούμε να το βρίσκουμε και Ελλάδα.
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
pit13 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπροσφορές απο coolicool και everbuying
-
Παιδιά έπαιζα pokemon και το κινητό έκλεισε, και το μόνο που έκανε, ήταν να αναβοσβήνει το logo mi. Τελικά παράγγειλα μπαταρία, και περιμένω γθα να ξαναδουλέψει