Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• fun-8.jpg Το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα πλήθος αναφορών που θέλουν τη Xiaomi, να δοκιμάζει τις συσκευές της σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ. Κάτι τέτοιο υποδεικνύει ότι η εταιρεία προχωρά δυναμικά προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας των συσκευών της και στην αμερικανική αγορά. Xiaomi: Δοκιμάζει τα smartphones της στα δίκτυα LTE των ΗΠΑ

• Παράθεση από alvin1983: “Δε φταίνε τα ακουστικά. Φταίει το miui. Είναι καιρό το πρόβλημα αυτό και δεν έχει βρει ακόμα κανείς λύση. ” Δηλαδή τα ακουστικά "Mi" που κοστίζουν 1,5€ στο ebay με τα ακουστικά Mi που κοστίζουν 30-40€ σε σοβαρά καταστήματα, έχουν την ίδια κακή απόδοση? Έχω την εντύπωση, ότι έχει να κάνει και με την ποιότητα των ακουστικών...

• Παράθεση από KALOGEROS: “οχι εννοώ να το κάνεις ρολλ προς τα κάτω και να κατεβάζει την μπάρα εντολών. ” Ενδιαφέρον feature... αλλά ΟΧΙ δεν το κάνει! Υ.Γ. Έτσι από περιέργεια... σε ποιά συσκευή το έχεις δει αυτό?

• Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από caeser: “ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!Σ'ευχαριστούμε πολύ!!! ” Ό,τι μπορώ προσφέρω κι εγώ, είναι όμως τίποτα μπροστά στη δική σου (& αρκετών ακόμη στο forum) προσφορά. ” Δεν μετράει η ποσότητα, αλλά η ΠΟΙΟΤΗΤΑ της προσφοράς! Και η πληροφορία που έδωσες ήταν ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ για πολλούς από εμάς!

• Παράθεση από evankouros: “Εύγε & Άριστα 10! για την παραστατικότατη & περιεκτικότατη παρουσίαση αγαπητέ συνονόματε! Σε περίπτωση που μελλοντικά αλλάξει κάτι σημαντικό στον πίνακα, καλό θα ήταν να τον ενημερώσεις. ” Ευελπιστούμε με την επερχόμενη νέα XTRV (X-treme Version) να αλλάξουν αρκετά και φυσικά θα ενημερώσουμε αντίστοιχα και το πίνακα!

• Battery Drain 20% ανά ώρα!!

caeser - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Δεν έχω ακούσει να αναφερθεί σε άλλο Mi4s τόσο υψηλό drain και μάλιστα τόσο ξαφνικά, που να δίνει την εντύπωση ότι ίσως φταίει η εβδομαδιαία αναβάθμιση της ρομ. Αν ήταν της ρομ πρόβλημα (που δεν αποκλείεται) φαντάζομαι θα ήταν γενικευμένο, αφού το drain είναι μεγάλο... Θα σου πρότεινα να περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση, να δεις πως θα πάει και μετά αποφασίζεις εάν πρέπει ή όχι να ψάξεις τυχόν πρόβλημα σε hardware...

• Παράθεση από evankouros: “Παίδες, έχετε υπόψη ότι τα Σ/Κ είναι πιθανό να μην συμφέρουν οι αγορές με τη Revolut σε συνάλλαγμα, γιατί βάζουν επάνω 0,5% (στα βασικά νομίσματα) στην ισοτιμία που είχαν Παρασκευή μεσάνυχτα: Παράθεση από Revolut: “What exchange rate will I get? [...] At the weekend (Friday 00:00 - Sunday 23:59) we apply a small mark up on the spot rate as the Forex markets are closed. We take the rate from Friday 00:00 and apply a 0.5% mark up on major currencies and 1.0% on other curr…

• Παράθεση από taksidiotis: “Να πω την αλήθεια,με τον μαμά launcher το είδα λίγο,δε με ενθουσιάζει η προσθήκη αυτή. Γύρισα στον Nova. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωραίο το review! Σε ευχαριστούμε και σου εύχομαι να καταευχαριστηθείς τη νέα σου συσκευή! Σε ένα μόνο διαφωνώ (κυρίως λόγω προσωπικού γούστου και όχι λόγω πρακτικότητας): Xiaomi χωρίς Mi launcher. ...καφές χωρίς καϊμάκι!

• Παράθεση από knight666: “caeser το κινητό σου δεν είχε θήκη που το θεωρώ απαραίτητο ” Αυτά φίλε @knight666 τα περί θήκης και το πόσο απαραίτητο το θεωρεί ο καθένας μας, κατά κάποιο τρόπο είναι προσωπικά γούστα και απόψεις, νομίζω! Την δική μου άποψη για τις θήκες την έχω καταθέσει πολύ καιρό τώρα εδώ : Με ή χωρίς ...προστασία? Ποιά είναι η γνώμη σας? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ προτιμώ να πληρώνω νέα οθόνη, εάν μου πέσει και σπάσει, παρά να τυλίξω την 500-600 ευρώ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ συσκευή μου, σε μια φθηνή πλαστική κουμ…

• Παράθεση από demakhs: “φαντάσου να σου σου ξεφύγει καμιά φορά όταν το γράφεις στο pc και να μην γραφτεί το πι!! ” Best comment EVER!!! RESPECT!

• Πως να ROOT το REDMI pro???

caeser - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από tonyvar: “δεν εχω εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο ¨ στον ES εχει home αρχικη συσκευη ληψη internal storage αλλα πουθενα εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος και πουθενα TWRP NA ΚΛΑΨΩ ????? ” Το "internal storage" είναι ο "εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος"

• Παράθεση από Maronbil: “Δυστυχώς , έτσι είναι . . . Αν θέλει να σπάσει , θα σπάσει , και σε θήκη να το χεις. ” Ε, βέβαια! Λίγες οθόνες έχουν σπάσει μέσα σε θήκες?

• Πως να ROOT το REDMI pro???

caeser - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από tonyvar: “δεν είναι στο internal storage δεν ειναι πουθενά ούτε με search το βρισκω...μυστηρια πραγματα ” Έλα εγκατέστησέ το μια φορά ακόμα να είσαι σίγουρος... 5 λέπτα θα κάνεις.

• Παράθεση από knight666: “Όπως κ να πέσει αν δεν φοράει tempered glass, bye bye οθόνη. ” Επίσης ρίξε μια ματιά σε αυτή την εμπειρία που είχα... Πριν συμβεί το "κακό" που περιγράφω, είχε πέσει κάμποσες από το γραφείο κάτω και δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα... Έχει να κάνει πολύ και η γωνία πτώσης φαντάζομαι...

• Παράθεση από knight666: “Όπως κ να πέσει αν δεν φοράει tempered glass, bye bye οθόνη. ” Ενώ εάν φοράει και το πετάξω από την ταράτσα, θα είναι οκαυ, ε? Υ.Γ Τα δημοσιεύματα αυτού του τύπου δεν είναι αξιόπιστα. Δεν λέω ότι η οθόνη είναι ανθεκτική ή άθραυστη, αλλά δεν μπορούμε με αυτή την είδηση να βγάλουμε απολύτως κανένα συμπέρασμα για καμία συσκευή... Κανείς δεν ξέρει εάν το πλάκωσε με κανά σφυρί αυτός ή εάν του το πέταξε η γυναίκα του στο κεφάλι... Πρέπει να περιμένουμε να δούμε σε τεστ πως συμ…

• Παράθεση από DevoRage: “Καλησπέρα κι από εμένα, πρώτο σχόλιο καθώς φρέσκος στο φόρουμ εν αναμονή Redmi Note 3 Pro που πετάει σήμερα με SG Post από Vickmall (άντε να περάσουν οι μέρες ). Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, στο site τους είχαν επιλογή για Rom και επέλεξα την Official Stable Global Rom(NO Greek language & OTA update), έκανα καλά; Θα χρειαστεί να την φλασάρω με την ελληνική ή το vickmall την παίρνει κατευθείαν από εδω; Να κάνω καλού κακού αίτηση στην Xiaomi για unlock; Ευχαριστώ προκαταβολι…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Και ποιο τηλέφωνο είναι ανθεκτικό στις πτώσεις. Είναι μερικά τα βαράνε με βαριές και δεν σπάνε και πέφτουν από μισό μέτρο και σπάνε λόγω συγκυριών της κάθε πτώσης. Πόσο μάλλον ένα τηλέφωνο με καθόλου πατούρα. Bezel δεν το λένε; ” Έχεις απόλυτο δίκιο! Το πρώτο μου Mi Note Pro είχε πέσει πολλές φορές από το γραφείο και δεν είχε πάθει τίποτα και έπεσε επάνω στο χαλάκι του μπάνιου από 40-50 εκατοστά και έσπασε η οθόνη του (αυτή που είχα αλλάξει)... Παίζει μεγάλο ρόλο η "γων…

• Παράθεση από maddoctor: “Δεν γράφει ότι έγινε droping test. Και εάν έπεσε από την ταράτσα, και rugged να είχες, θα είχε πάθει χοντρή ζημιά Δεν ξέρω, αλλά αφού είχαμε την πρώτη πτώση, σίγουρα θ' ακολουθήσουν και άλλα σχετικά άρθρα. ” ΝΑΙ, σίγουρα θα δούμε παρόμοια τεστς σε λίγο καιρό...

• Παράθεση από maddoctor: “Λοιπόν απ' ότι είδα το Mi Mix δεν είναι καθόλου ανθεκτικό σε πτώσεις.... You Need to Know What Happened to Xiaomi MI MIX Drop ” Ε, καλά τώρα... είναι λίγο "κουκουρούκου" το άρθρο... Δεν μας λέει τις συνθήκες πτώσης... Αν του τύπου του έπεσε από την ταράτσα που να το ξέρουμε εμείς?

• Παράθεση από Manolis_Mar: “Ερωτηση για FR wipe\advance wipe\ tik dalvik και cashe; η ολα εκτος απο την micro sd(Δεν με ενδιαφερει για backup) ” ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ειναι όλες και όλες! δες: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22728/...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22729/