Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από pavlidisc: “Υ.Γ Αυτό το εκνευριστικό που κάνει τον Rn3 pro με την συνεχόμενη εστίαση κατα την λήψη Video...το κάνει και το Mi5s; Γιατί τελικά νομίζω οτι είναι προνόμιο μόνο το best seller τελικά. ” έλα βρε "αχώνευτε" (ξέρεις εσύ)... δες από κάτω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22624/

• Παράθεση από intheend: “@caeser Γιατί όχι σε chrome? Έχω τον λόγο μου που σε ρωτάω... ” Επειδή, "αυτόν ξέρουμε, ...αυτόν εμπιστευόμαστε!" Χαχαχα! Από το 1997 όταν άρχισα να χρησιμοποιώ τον "developer" ακόμα τότε, Netscape Navigator (με το "Acropolis net" του Μακρίδη...) και μέχρι σήμερα (το 2007 νομίζω έγινε "Firefox"), είναι δύσκολο να εμπιστευτώ και να συνηθίσω άλλον Web Browser... Χρησιμοποιώ για μερικά serfings και άλλους broswers, αλλά ο Firefox είναι ο μόνιμός μου...

• Παράθεση από kostas234: “παιδια έχω πρόβλημα με το mi cloud δεν συγχρονίζει τί νά φταίει σαςδινω και screen ” Το πιθανότερο είναι να φταίνε (και πάλι) οι απομακρυσμένοι κινέζικοι servers... Αν φταίει αυτό, δοκίμασε και πάλι λίγο αργότερα. Είναι θέμα χρόνου και lag της "γραμμής" προς του servers. Συμβαίνει συχνά, αλλά δεν κρατάει πολύ. Αν δεν φταίει αυτό. εναλλακτικά μπορείς να κάνεις αποσύνδεση του Mi Account σου από το τηλέφωνο (με διατήρηση των δεδομένων στο τηλέφωνο) αφού πρώτα κλείσεις τον σ…

• Παράθεση από kostastechboy: “@caeser εχεις ενα δικιο σε αυτο...και η ιδεα με το βιντεο ειναι αρκετα πρακτικη...μηπως μπορεις να μου πεις ολα αυτα που θα πρεπει να τσεκαρω οσον αφορα την λειτουργια του κινητου σε αυτο το βιντεο ωστε να ειμαι καλυμενος;; ” Μπαίνεις στο ..."Γερμανό" (ή Πλαίσιο κλπ) αγοράζεις ένα κινητό. Πληρώνεις στο ταμείο και σου δίνουν ένα κουτί.. .Τρέχεις, πας σπίτι, και το ανοίγεις... Ότι κοιτάς σε αυτή τη περίπτωση, τα ίδια ακριβώς κοιτάς και στην περίπτωση παραλαβής από τη Κ…

• Παράθεση από osalonikios: “. ” ..

• Παράθεση από Peris21st: “Πήρα χθες απο Κίνα με βοήθεια ένος φίλου το Redmi Note 3 Pro. Αν περάσω ελληνικα από εδώ ειναι διαφορετικη έκδοση αυτη των 3gb με αυτή των 2Gb? ” Καλώς ήρθες και καλορίζικη η συσκευή σου. Όχι δεν είναι διαφορετική έκδοση ρομ. Είναι η ίδια όσο αφορά τη μνήμη ram της συσκευής. Αλλού μπορεί να αλλάζει... Αλλά πριν μπεις στο "χορό" της αλλαγής ρομ, διάβασε τα ΒΑΣΙΚΑ που πρέπει να γνωρίζεις στους οδηγούς που βρίσκονται στα how to της συσκευής σου...

• Στη συσκευή είναι στο Ρυθμίσεις-->Λογαριασμός Mi-->Mi Cloud-->Find device ή εναλλακτικά όπως σου είπε ο @Thracia απο το PC, θα πας στο i.mi.com, θα κάνεις log in και απο το "find device" θα δεις ένα τηλέφωνο, θα πατήσεις "all devices" θα σου βγάλει ένα παράθυρο με τη συσκευή σου και απο εκεί θα επιλέξεις "close". Θα σε ρωτήσει "disable "find device" from this device?" και θα απαντήσεις "OK"...Τέλος!

• Antutu score από τα xiaomi

caeser - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από kyrgeo1978: “Από το θεριό Mi5s Plus 6/128 με ρομ by Gkalen. Νομίζω μπορεί και καλύτερα. ” Θα σου έρθει κλήση για υπερβολική ταχύτητα...Πρόσεχε!

• Απενεργοποίησε το "εύρεση συσκευής", κάνε αποσύνδεση μέσα απο την συσκευή, από το MiCloud (όταν σε ρωτήσει επέλεξε "διαγραφή από αυτή τη συσκευή") και τέλος κάνε και ένα factory reset και είσαι έτοιμος! (όταν ξεκινήσει μετά το factory reset θα σου ζητήσει να σετάρεις το MiCloud και θα πατήσεις "skip it", να προχωρήσεις... Αυτό το σετάρισμα θα το κάνει ο νέος χρήστης της συσκευής)

• Παράθεση από stergios96: “παιδια κατι αλλο που προσπαθουσα να βρω αλλα τλκ τπτ...υποστηριζει fast charge το note 4? ” Ναι, υποστηρίζει την τεχνολογία της MediaTek, που ονομάζεται PumpExpress για fast charging.

• Μόλις δοκίμασα σε Mi3 με ακριβώς την ίδια carco (GTV 6.10.27) ένα bluetooth earphone (ακουστικό) και παίζει κανονικά... Τι να πω?

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από demakhs: “Στις 12:00 παρήγγειλα από το yeso, στις 13:00 φωτογραφία από το πακέτο στο ταχυδρομείο με το tracking number πάνω!!! Τι στο καλό, μέσα στο ταχυδρομείο διατηρούν το μαγαζάκι τους???? ” Ρε παιδιά εγώ αμφισβητώ αυτό το μαγαζί εγώ μπήκα να δω από περιέργεια και μόνο σοβαρό δεν το έχω όταν έχουν τέτοια λάθη. ” Δεν είναι λάθος. Μάλλον δεν το πρόσεξες, αλλά λέει ότι το 999 σημαίνει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα προς το παρόν (ότι πρόκειται να φέρει). Ωστόσο…

• ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΟΡΙΣΤΕ: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22575/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22576/

• Mi-5s Plus ellinika

caeser - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Παράθεση από Thodoris Evaggelou: “ρε παιδιά το natrium τι είναι? ” Εκτός από το Νάτριο στα λατινικά, είναι και η κωδική ονομασία της rom που "φοράει" η συσκευή σου.

• Παράθεση από kostastechboy: “@anorman08 Αυτο που λες να το ζητησει σφραγισμενο...δεν ειναι καλυτερα να του κανει εναν ελεγχο ο κινεζος πρωτα να δει αν δεν ειναι ελατοματικο απο το εργοστασιο; και απλα του λες να μην πειραξει τιποτα απλα εναν ελεγχο και πισω στο κουτι του! Κι εγω απο yeso521 σκεφτομαι να παραγγειλω φαινεται ενταξει... ” Εγώ πάντως, θα προτιμούσα να είμαι εγώ αυτός που θα ανοίξει τη ζελατίνα του καινούριου κουτιού και όχι ένας κινέζος υπάλληλος, που ΔΕΝ ξέρω τι είδους έλεγχο θα το…

• Mi-5s Plus ellinika

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “για το natrium υπάρχει ήδη ελληνική ρομ... ” Σωστός!! Ναι, έχει βγεί! Είναι ΕΔΩ

• Παράθεση από pavlidisc: “Αυτό το "ανακάλυψα" και γώ. Στην ουσία δηλαδή (όπως αναφέρεται και στο miui.com σαν λύση) για να μηδενίσεις τον μετρητή...πρέπει να βάλεις όριο...αλλιώς ΔΕΝ. Ολίγον κουλό...αλλά οκ...δεκτό. ” Ναι, βάζεις όριο, αλλά βάλε και ημερομηνία, όπως σου λέει ο @Bodai και αύριο πχ. που ξεκινάει ο νέος μήνας, θα αρχίσει από την αρχή...

• @pavlidisc για ρίξε ματιά στον οδηγό του @kok8 μήπως βγάλεις άκρη: Οδηγός Ορισμού του Όγκου των Δεδομένων Χρήσης (Internet) Κινητής Τηλεφωνίας

• Mi-5s Plus ellinika

Μήνυμα

Παράθεση από Thodoris Evaggelou: “το έχω το playstore και το ελυσα το θέμα γραφής.οποτε τώρα αναμενουμε νεότερα για την ρομ.σωστα? ” Μπράβο που έλυσες το θέμα με το πληκτρολόγιο! Ναι, σωστά! Είναι θέμα χρόνου να βγει Ελληνική ρομ ή ρομ με Ελληνικά...