Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! Πολύ όμορφη δουλειά! Υ.Γ. Περιμένουμε και άλλα παρόμοια βιντεάκια (και στα Ελληνικά την επόμενη φορά...τώρα που βρήκαμε αφηγήτρια και επαγγελματία "moviemaker")

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20132/ Πηγή: gsmarena.com

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20126/ Πηγή: gsmarena.com

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20125/ πηγή: gsmarena.com

• About Mi Note Pro...

caeser - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Αν θυμάσαι , κάποτε πριν από καιρό , που κάποιοι μιλάγανε γιά θήκες και άλλα φορέματα στα κινητά , εσύ κι' εγώ είμαστε εκείνοι που είμαστε κάθετα αρνητικοί . Θήκες brrrrrr (βέβαια υποκειμενική άποψη) ” Φυσικά και θυμάμαι τις συζητήσεις, αλλά όχι τη θέση σου επι του θέματος... Μη με παρεξηγείς.. είμαι και μιας κάποιας ηλικίας... (Σκασμός στρουμφάκι (aka @mixaliscy...΄) ...Ξέρω ήσουν έτοιμος να μιλήσεις! ) Χαίρομαι διπλά λοιπόν, επειδή πραγματικά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ συσκευή και "…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Ευχαριστώ . Αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα ότι είναι δεν είναι άσχημη επιλογή , ποιό καλό κι από το πιστό και απροβλημάτιστο Redmi Note 2 . ” Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το έχω σαν "πρώτο" (ή βασικό) κινητό και δεν έχω λειτουργικά ή άλλα προβλήματα. Η αυτονομία της μπαταρίας του θα ήθελα να είναι μεγαλύτερη, αλλά δεν είμαι και ο "μέσος χρήστης" αφου το δουλεύω στο "φουλ" όλη μέρα (με GPS και 4G συνεχώς ανοιχτά, και την φωτεινότητα στο FULL, αφου είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ η οθονη του!…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “@ caeser Ευχαριστώ γιά τις διευκρινίσεις . Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στους σχιστομάτιδες , άλλα τους λες άλλα κάνουν . Οπως και να' χει μόλις πήρα ειδοποίση ότι το στείλανε σήμερα με tracking number RS65χχχχχχNL . Από την εμπειρία σας πόσο μπορεί να πάρει ? Οσο γιά τις διαδικασίες , όπως κι αν έλθει , αν τυχόν κολλήσω ξέρω που θα απευθυνθώ ” Με το καλό να παραλάβεις... σε περίπου 2 εβδομάδες...:-)

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Περιμένω να μου στείλουν το Mi Note Pro που παρήγγειλα . Εχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες τούτου του νήματος και παρ' όλο που στις πρώτες 30-40 τα πράγματα δεν φαίνονταν ενθαρρυντικά με τις αναφορές προβλημάτων αποφάσισα να το παραγείλω γιατί απλά ήθελα ένα κινητό στα 5.7 και δεν είχα καμία διάθεση να διαθέσω 500-600 ευρώ γιά το Mi5 plus . Kάπου λοιπόν στις σελίδες , πήρε το μάτι μου ότι υπάρχουν 2 παρτίδες . Τα παλαιότερα με unlocked bl, και τα νεότερα με locked bl . Σ…

• Παράθεση από Tilemaxos42: “Καλημερα ... λοιπον θελω να κανω ενα format με Fastboot μεσω MiFlash ... το ερωτημα μου ειναι .. αφου εστεισα το τηλ εχθες .. μηπως χασω παλι twrp ; μήπως το ξανα κλειδώσω ; ” Χθες έκανα ολικό φορμάτ στο Mi Note Pro... Χωρίς τους "κινδύνους" που ανέφερες παραπάνω έκανα τα εξής: 1. Κράτησα ολικό τοπικό back up 2. Έβαλα την ρομ που ήθελα να φλασάρω (την τελευταία Developer GTV) σε ένα στικάκι και το σύνδεσα με το κινητό με καλώδιο OTG 3. Μπήκα TWRP και έκανα wipe τα πάντ…

• Redmi note 3 pro vs mi5

caeser - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από geo221: “Mi 5 ------> Καλύτερο επεξεργαστή (πολύ δυνατός) Redmi Νote 3 pro -------> Έχει Ράδιο FM (Μόνο γι αυτό θα το έπαιρνα) ” Την έλλειψη ραδιοφώνου σε μερικές ναυαρχίδες ΠΟΤΕ δεν την κατάλαβα... και αν και δεν χρησιμοποιώ συχνά ράδιο στο κινητό, μου "λείπει", αφου έστω και τις 1-2 φορές στο "τόσο" που ίσως θα το χρησιμοποιούσα, δεν έχω την δυνατότητα να το έχω... Όταν όμως έχεις μια ναυαρχίδα, θέλεις να τα έχεις όλα...

• Redmi note 3 pro vs mi5

caeser - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το ένα είναι σειρά "Redmi" και το άλλο σειρά "Mi"... Η διαφορά αυτή απο μόνη της δικαιολογεί την διαφορά στη τιμή... αφου το δεύτερο είναι "ναυαρχίδα", ενώ το Note3 ένα απο τα "best seler" της Xiaomi, που όμως αξίζει και με το παραπάνω κάθε "σεντς" που πληρώνει ο καταναλωτής και δεν έχει τυχαία το τίτλο του απόλυτου "Best Value for Money"! Με τα επιπλέον χρήματα (που για μένα δικαιολογούνται και με το παραπάνω) που δίνει κάποιος για το Mi-5 ουσιαστικά αγοράζει σαφέστατα καλύτερο και ταχύτερο επε…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από petrosarfaras: “Δεν το ξέρω όλα τα άλλα συγχρονιζουν τελεια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το περίεργο είναι ότι το restore το έκανα απο τοπικό αντίγραφο (λόγω ταχύτητας) και όχι απο το MiCloud, απο back up που είχα κρατήσει λίγο πριν το φορμάτ... και όταν άρχισε να κάνει (check για ) συγχρονισμό (τα ήδη "περασμένα" αρχεία) μου έβγαλε ότι και σένα στο παραπάνω screenshot... Νομίζω κάποιο "θέμα" έχουν στο σύννεφο με το συγκεκριμένο feature... Πάντως η λίστ…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από petrosarfaras: “Εδώ και τρεις rom gtv ελληνικές δεν μου συγχρονίζει στο micloud την λίστα φραγων μπορώ να κάνω κάτι Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό προσπαθώ να κάνω τώρα, για πολλοστή φορά, απο χθες που "φορμάρισα" και έκανα τα πάντα restore στο Mi Note Pro. Ούτε με τη σημερινή ρομ (GTV-6.9.29) τα καταφέρνω... Bug ίσως?

• Error

caeser - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από Mojaki: “Καποια λυση; ” Βάζεις την Ελληνική GTV rom και καθαρίζεις ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ από τέτοιες σαβούρες!

• άσχετο ή σχετικό?

caeser - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μετά απο πλήρες φορμάτ και επανεγκατάσταση της τελευταίας GTV στο Mi Note Pro και επιτυχημένου restore μέσω "τοπικού back up", φλασάρισα το SuperSU απο το TWRP... Στην επανεκκίνηση με έβγαλε σε αυτή την οθόνη απο κάτω... Υπάρχει καμμιά "συνοχή" ή "σχέση" με αυτά που έκανα? Δεν μου έχει ξανατύχει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20098/ Υ.Γ. Πληροφοριακά, την προσπέρασα την οθόνη, χωρίς να την συμπληρώσω... ωστόσο έχω μείνει με την απορία...

• Παράθεση από demakhs: “και εγώ Α(πό άλλο) Κόσμο είμαι... ” Άστα αυτά που ξέρεις... Το πρωί στην "αναφορά"... ΨΑΡΑΚΑ! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20097/

• Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από caeser: “Πως αυτό μπορεί να είναι νέο feature άραγε? ” Εεεεεε κόλλησες με αυτό εσύ....! ” Ακόμα το ψάχνω...

• Παράθεση από Aris Dinopapas: “Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ολη υποστηριξη, περιμενα ενα μηνα για να παρω την συσκευη κ ηταν η πρωτη μου φορα που εκανα παραγγελια απο Κινα κ δεν μπορουσα να φανταστω τετοια εξελιξη. Εαν πάω σε συμβιβασμο , η PAYPAL μεχρι να ερθει π.χ η νεα συσκευη, δεν πληρωνει το μαγαζι???? Κ αν παω σε dispute η PAYPAL ποτε θα κανει refund τα λεφτα ή το ιδιο το μαγαζι θα το κανει?? Σορυ γιατι μπορει να ρωταω βλακειες αλλα δεν ασχοληθει με το θεμα... ” Το PayPal δεν πληρώνει καν…

• Παράθεση από demakhs: “Στο geekbuying δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί αυτό που γράφεις, γιατί τους τα στέλνουν με την unofficial από το ...... εργοστάσιο.... Που να μπουν στη διαδικασία να περνάνε την official?? ” Εεεε..υπάρχουν και αλλού (κινέζικες) πορτοκαλιές, όπως όλοι μας πολύ καλά γνωρίζουμε...

• Παράθεση από nickkon: “@caeser : Δεν είχα θέμα ποτέ με nova και την dev 6.8.25 ” Οκαυ...ακόμα καλύτερα! Εγώ απλά την εμπειρία μου κατέθεσα, που λέει, ότι απο το 2013 ακούω πάρα πολύ συχνά για προβλήματα μεταξύ "Miui & Nova" και "Miui & Titanium Back up" (υπάρχουν δηλαδή ήδη καταγεγραμμένα μέσα στο φόρουμ!) . Αλλά αφου εσύ δεν έχεις πρόβλημα... 'σαι ωραίος!