Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι από αγγλια. Αυτό λες να έφταιξε και μου ρουφηξε 89 εμένα??? Γκργκργκργκρ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δουλεύει κανονικά και με την ίδια τιμή και απο την Ελλάδα. Αναβαθμίστηκα πριν καμμιά βδομάδα περίπου, χωρίς κανένα πρόβλημα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20027/

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “και φυσικά ,σαν κινέζοι , "ξέχασαν" την 800αρα ” Πραγματικά δεν νομίζω ότι την ξέχασαν... Νομίζω ότι απλά δεν έβαλαν αφού δεν την χρησιμοποιούν στις χώρες που εξάγεται και πωλείται επίσημα η συσκευή και άρα δεν την χρειάζονται...

• Παράθεση από michael: “@caeser Το οτι το γράφει αυτό το αρθρο δεν σημαίνει ότι έιναι έτσι και αν κρίνω από την άποψη του συγκεκριμενου τυπου για το ois του Μi5 καταλαβαίνω ότι δεν έχει δει το Mi5 απο κοντα.Προς το παρών δεν έχω δει από κάποια αξιόπιστη πηγη να αναφέρουν για ois στην καμερα του Mi5s. ” Οκαυ, ίσως είναι έτσι... Ωστόσο είπα να αναφέρω αυτό που διάβασα, μιας και ρώτησε το παιδί παραπάνω...

• Παράθεση από Kvak: “OIS ξέρετε αν έχει , διότι δεν διάβασα κάτι σχετικό πουθενά ως τώρα . ” Σε ένα άρθρο διάβασα αυτό, "...Η κεντρική κάμερα του Xiaomi Mi5s έρχεται με PDAF και O.I.S (οχι αυτό των τεσσάρων αξόνων που είχε χρησιμοποιήσει η Xiaomi στο Mi5, και σχεδόν απογοητεύει) ενώ έχει δυνατότητα εγγραφής 4Κ βίντεο ή 120FPS slow motion Video στα 720p....", οπότε η απάντηση είναι ότι προφανώς έχει...

• Redmi Note 3 Pro (35 hours SOT!!!)

caeser - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Michael CB: “Είστε τρελός μόνο και μόνο που το κάνατε και το αποτέλεσμα είναι και αυτό από μόνο του τρελό. ” youtube.com/watch?v=KWQB0VlPeT8

• Συγχαρητήρια! Καλή δύναμη και κουράγιο! Υ.Γ. Και μην ξεχνιώμαστε...ε? Είπαμε Η ΡΟΜ (θηλυκό!) και όχι το "το ρομ"! Χαχαχα!

Μήνυμα

Παράθεση από mrzoid: “Ντάξει, εμένα υπό φυσιολογικές συνθήκες άντε να πιάσει 6ωρο..... αλλά τέτοιο πράγμα δεν ξέρω πως είναι δυνατόν! ” Τέτοιο "πράγμα", ΔΕΝ είναι δυνατόν σε φυσιολογικές συνθήκες! Το γράφω στο υστερόγραφο καθαρά: "...Η μέτρηση έγινε σε "ιδανικές" συνθήκες που θα εξασφάλιζαν ένα μεγάλο ρεκόρ SOT και όχι σε φυσιολογικές συνθήκες καθημερινής χρήσης..."

Μήνυμα

Παράθεση από mrzoid: “Φίλε για να δεις το sot, πρέπει να πατησεις στο υλικό και μετά στην μπαρα που λεει οθόνη... Εκείνο ειναι το SOT... Αυτό που έβγαλες φωτο ειναι απλα η διάρκεια μπαταρίας από την τελευταία φόρτιση. ” Σωστό αυτό που λες, αλλά και αυτό που δείχνω είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα! Δείχνει την διάρκεια της μπαταρίας απο την τελευταία χρήση (1 ημέρα, 9 ώρες, 40 λεπτά, 54 δευτερόλεπτα) και απο κάτω δείχνει ότι ΟΛΗ αυτή τη διάρκεια η οθόνη ήταν ενεργή (μπλε μπάρα)! Είναι το ίδιο πράγμα …

• Παράθεση από knight666: “Πως μπορώ να το καταργήσω χωρίς όμως να απενεργοποιήσω τον αυτόματο συγχρονισμό; ” Δηλαδή εσύ λες στο λειτουργικό σου "συγχρόνησέ μου το ιστορικό κλήσεων" και όταν αυτό το κάνει, εσύ δεν το θέλεις και θέλεις να το σβήσεις??? Όπως σωστά σου είπε ο @geoanto555 μπες απο το PC σου στο i.mi.com, ΣΒΗΣΕ το ιστορικό, αν δεν θέλεις να το έχεις καθόλου και μπες και στις ρυθμίσεις τησ συσκευή σου "Λογαριασμός Mi"-->Mi Cloud-->Ιστορικό Κλήσεων και κλείσε τους διακόπτες σε στις δύο κ…

• @anorman08 και @kodorevi8ulis forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19928/ -Όντως ο @pavlidisc δεν μίλησε ποτέ σοβαρά για τους πυρήνες. Δεν τίθεται θέμα επ'αυτού! -Το SOT από μόνο του, δεν είναι τίποτα περισσότερο απο μια ΣΤΕΙΡΑ μέτρηση, όπως και οι μετρήσεις του Antutu, όπως είναι και τα 24Mbps ταχύτητα Internet που πληρώνουμε όλοι μας στη Cosmote, Forthnet κλπ και δεν παίρνουμε ΠΟΤΕ στη πράξη! Δεν νομίζω να θεωρείς ότι είμαι ΤΟΟΟΟΟΣΟ αφελής που να νομίζω ότι υπάρχει κινητό που να κρατάει …

• Παράθεση από pavlidisc: “Το iOS είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό, ή μάλλον όχι απλά εξαιρετικό, αλλά το εξαιρετικότατο σε ολόκληρο τον πλανήτη με διαφορά 100 χρόνια απο τον δεύτερο. ΔΕΝ μπορείς να κρίνεις το iPhone=iOS ένα πρώτα δεν το έχεις χρησιμοποιήσει και δεν το έχεις εμπεδώσει. Το εξαιρετικό λειτουργικό γίνεται καταπληκτικό και ανεπανάληπτο ” Εγώ πραγματικά ΔΕΝ έχω άποψη, αφου δεν χρησιμοποιώ iOS, αλλά την 100 χρόνια "οπιστοδρομική" Miui (που όμως τελικά κατάφερε και σε προσηλύτισε πρόσφατ…

• Παράθεση από kostasrose: “το έχω δοκιμάσει όπως και κλείσιμο άνοιγμα browser αλλά δεν αλλάζει παραμένει. Μιλάω για google chrome δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλο browser να σου πω αν το κάνει και εκεί. ” Okay, τότε ίσως να είναι όντως bug (αν και σε μένα δεν το κάνει). Κάτσε να το δει και ο @MIUI_ART...

• Παράθεση από kostasrose: “εδώ και καιρό μου συμβαίνει αλλά είπα να το αναφέρω τώρα (αν και δεν έχω τσεκάρει αν έχει ξανά αναφερθεί) Μου στέλνουν μήνυμα στο cChat και ενώ τα έχω διαβάσει με κάθε επίσκεψη μου τα εμφανίζει αδιάβαστα για 2-3 ημέρες και μετά εξαφανίζετε η ειδοποίηση μόνη της. Για παράδειγμα μου έστειλε μήνυμα ο MiuiArt 2 μηνύματα και ενώ του απάντησα είναι η τρίτη μέρα σήμερα που μου τα εμφανίζει αδιάβαστα... ευχαριστώ πολύ ” Κάνε refresh τη σελίδα...

• Παράθεση από demakhs: “Μια χαρά τα iphone παιδιά για όσους μπορούν και τα έχουν και για όσους τα χουν συνηθίσει, ” Μα κανείς δεν είπε το αντίθετο!! Όντως είναι εξαιρετικά τηλέφωνα... αλλά, μέχρι εκεί! Επειδή απο εκεί και μετά τα κριτήρια που οδηγούν στην επιλογή, διαφέρουν απο χρήστη σε χρήστη...

• Παράθεση από divo: “επίτηδες το έβαλα να δω αν τα διαβάζεις.. ειναι δωρο μαζι με ΚΑΘΕ xiaomi : Δωρο tembered glass, θηκη σιλικονης, μαντιλάκια για τη μυτη, ξυραφάκια α αα και ένα χαρτί υγείας ΔΙΠΛΟ. Το άλλαξα... ” Αυτό με το διπλό χαρτί υγείας, τρελή προσφορά! Χαχαχαχα!

• Παράθεση από Omerta: “Σε ποιους τομείς; Δηλαδή είναι καλύτερο από το iPhone ή εξίσου καλό σε όλους τους τομείς; αυτό θα ήθελα να το δω... Επίσης για την αυτονομία δεν έχω να πω κάτι. Αυτό το θεωρείς δηλαδή ρεαλιστικό σενάριο; 35 ώρες; που μόνο εσύ έχεις βγάλει. Το κινητό σου θα συζητείται παγκοσμίως. Δεν το έχουν δει ακόμα εταιρείες για να τους δείξεις πως το κατάφερες.. ” Για να το δεις αναλυτικά, πρέπει να παρακολουθήσεις τα συγκριτικά τεστ που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό Online, όπως ήδη σο…

• Παράθεση από divo: “ - Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 - Tην Διεύθυνσή της (URL) GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices ” Yeso ή GearBest τελικά? Πουλάει ο yeso και ξυραφάκια τώρα?

• Παράθεση από Omerta: “Και; Βλέπω το iPhone 6s plus να έχει καλύτερη αυτονομία από οποιαδήποτε ναυαρχίδα κυκλοφορεί με κάτω από 3000 οπότε δεν έχει σημασία πόσο έχει αλλά το αποτέλεσμα. Το υπόλοιπο hardware βλέπω δεν τα θιγεις. ” Τι ακριβώς θα ήθελες να θίξω? Πραγματικά θεωρώ χωρίς ΟΥΣΙΑ μια τέτοια αντιπαράθεση, αφου στις περισσότερες περιπτώσεις οι συγκρίσεις γίνονται με υποκειμενικά κριτήρια και όχι με απόλυτες μετρήσεις, αφου πολλές φορές δεν είναι καν εφικτές λόγω διαφορετικών αντικειμένων σύ…

Μήνυμα

Επειδή τα "καγκουράδικα" νούμερα του Antutu και του SOT (Screen On Time) ελκύουν πολλούς και για μερικούς αποτελούν και μέτρο σύγκρισης ή κριτήριο για την συσκευή, πάρτε μια ΑΠΙΘΑΝΗ μέτρηση SOT του Redmi Note 3 Pro, με 35 συνεχόμενες ώρες (SOT) ενεργή την οθόνη της συσκευής!!! Για όποιον αμφισβητεί το screenshot και νομίζει ότι πιθανόν έχει υποστεί επεξεργασία, δείτε και το βιντάκι πιό κάτω που δείχνει τα ίδια και επιπλέον την στιγμή που τραβήχτηκε το screenshot! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/…

• Συγχαρητήρια για τον οδηγό και το βίντεο! ΦΟΒΕΡΗ δουλειά, κατατοπιστικός. λεπτομερής και πρακτικός ο οδηγός σου! ΕΥΓΕ!!! Παράθεση από GR_Macedon: “Εγω εδώ και 10 μέρες χρησιμοποιώ αυτά. Οι πένες μετά από αρκετή χρήση θέλουν αντικατάσταση γιατί είναι μαλακό το πλαστικό τους ωστε να μη τραυματίζει το κινητό. ” Τελικά προχτές παρέλαβα το ίδιο "κιτ", κατόπιν της πρότασής σου... Φαίνεται ωραίο... Τώρα, μένει να το χρησιμοποιήσω κιόλας...