Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μπήκα TWRP, δεν άφησα κολυμπηθρόξυλο (wipe ΟΛΑ!) φλασάρισα από SD, το φλας κράτησε ελάχιστα και η επανεκκίνηση 6-7 λεπτά... και ΟΛΑ ΟΚΑΥ! Τώρα κάνω restore τα αρχεία μου...
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
caeser - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ολα τα κακα Σαβ/κο συμβαίνουν. Να μην μπορείς να κουνηθείς, μέχρι τη Δευτέρα.... ” Όντως...σαν τα αυτόφορα της Παρασκευής...
-
Παράθεση από linuxilakis: “Δεν μπαίνει σε deep sleep ότι και να έχει δοκιμάσει με καθαρές εγκαταστάσεις από όσο ξέρω.Έχει ανοίξει και νήμα ο φίλος..Του έδωσα Και εγώ κάποια βοήθεια ώστε να κάνει καθαρή εγκατάσταση μέσω twrp με όλα τα wipes...Αλλά από ότι μου είπε τίποτα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, όντως ακούγεται περίεργο, ωστόσο αν ωφείλεται σε hardware (προβληματική μπαταρία) με ένα δεκαρικάκι (πάνω -κάτω) καθάρισε. Αλλά πρέπει πρώτα να σιγουρευτεί ότι δε…
-
Παράθεση από Flightcaptain: “Είχα την Unofficial 7.6.3.0.0, μετά έβαλα official china dev 6.8.11, μετά του @gkalen και τώρα την china dev 6.9.9. Με όλες έχω το ίδιο αποτέλεσμα! ” Με του Gkalen ή με την Ελληνική GTV (που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα) μετά απο καθαρή εγκατάσταση(!) λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την εμπειρία των χρηστών που φοράνε τις ίδιες rοms. Αν θέλεις βάλε μια εφαρμογή να μετρήσεις εάν και που υπάρχει κάποιο battery drain... και αποφασίζεις ανάλογα.
-
Παράθεση από Flightcaptain: “Αφού δεν γίνεται verified το τηλέφωνο πως είμαι μια χαρά? Εκτός αν εννοείς το ξεκίνημα με τα mail ” -Κατέβασε την εφαρμογή "antutu officer". Τρέξε την... -Μπες στον υπολογιστή σου με ένα browser στη διεύθυνση y.antutu.com -Κάνε vefiry στην οθόνη του υπολογιστή σου (όταν μπεις θα καταλάβεις το τρόπο)
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από reborn: “@caeser Μπορεί να είναι απο καθαρισμό με υγρά μαντυλάκια; δεν μοιάζουν με καμμένα αλλά με κολλημένα stuck pixels είδα ότι τα αναφέρουν Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Δεν γνωρίζω! Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο! Συνήθως χρησιμοποιώ το τζιν παντελόνι μου, στο ύψος του μηρού, να καθαρίζω τις δακτυλιές απο την οθόνη...
-
Πρόβλημα με οθόνη
ΜήνυμαΔεν ακούγεται να είναι θέμα software... Ίσως μια ματιά στο ΥouTube να έβρισκες κάτι παρόμοιο. Απο την δική μου εμπειρία καμμένα Pixels προέρχονται απο υπερθέρμανση ή κακουχίες (νερό, έκθεση στο ήλιο κ.λ.π.). Στα δικά μου 1S, μόνο ένα που πήρε νερό έκανε "διάφορα", αλλά όταν στέγνωσε επανήλθε...
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΠαράθεση από babbis87: “Παιδιά η γυναίκα μου έχει το ίδιο κινητό με εμένα και η δόνηση δουλεύει μία χαρά.!!έχει την 6.4.14,developer μήπως να περάσω και εγώ την ιδία??αλλά δεν την βρίσκω να την κατεβάσω. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ε...και τι είναι αυτό τώρα? Ακόμα και αν δουλεύει με αυτή τη ρομ (που ΔΕΝ νομίζω) σκοπεύεις να μείνεις "κολλημένος" σε αυτή την ήδη παμπάλαια ρομ για το υπόλοιπό της ζωής του κινητού? Πρέπει να βρεις την αιτία και να το φτιάξεις... Αφου …
-
Παράθεση από ValWiggin: “φίλη amara καλό κάψιμο εχω το redmi 3, το πήρα πρίν 2 μήνες ... δεν τολμάω να του βάλω sim, οταν φορτίζει δεν καίει πολύ αλλά με μέτρια χρήση (game με χαμηλες απαιτήσεις) στο δεκάλεπτο πυρακτώνεται, με βαριά χρήση (relic run) σε 3 λεπτά έχει ανάψει. δε θέλω ούτε να σκέφτομαι τι ακτινοβολία θα πετάει κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων. ” Με τέτοια συμπτώματα το πιθανότερο είναι να έχεις προβληματική ρομ... Αυτά που συμβαίνουν στη συσκευή σου δεν είναι ούτε φυσιολογ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από panokali: “Ευχαριστώ παρα πολύ @dnomikosΔεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία με fastboot... να ανησυχώ; Επίσης από τα αρχεία του συνδέσμου που μου έδωσες εγώ ποια έκδοση παιρνω; (developer θέλω εννοείται!!!! ) ” Αφού θέλεις developer, βάλε αυτή τη fastboot => cancro_images_GTV-6.4.7_2_GR_xiaomi-miui-hellas.tar.gz Για την διαδικασία φλασαρίσματος της fastboot, δες αυτό το video του @caeser και διάβασε και τους αντίστοιχους οδηγούς στα link που μνημονεύονται πάνω πά…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από caeser: “Σημαίνει ότι έχει σβήσει την Dalvik cache και την "ξαναχτίζει" (με την πρόοδο που δείχνει η μπάρα)Και ΟΧΙ, δεν χάνεις τίποτα απο τα δεδομένα σου. ” Αυτές οι μονομερείς ενέργειες δεν μου πολυαρέσουν... Υπάρχει κάποιος λόγος που ήθελε ξεκαθάρισμα λογαριασμών; ” Δεν νομίζω ότι το έκανε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο! Το έχω ξαναδεί, περιστασιακά, σε διάφορες συσκευές, που όταν κάνουν επανεκκίνηση, ρίχνουν και ένα καθάρισμα στην dalvik cache και μετά την …
-
Παράθεση από pavlidisc: “Όταν κάνει restart, βγαίνει το mi λογότυπο και απο κάτω έχει μία γκρι μπάρα που γεμίζει σιγά σιγά (κάνα 3-4 λεπτά) μέχρι να ανοίξει...τί σημαίνει οτι έχει πάθει η συσκευή; Ελαφρύ εγκεφαλικό; Το έπαθε την ώρα που πήγα να κάνω κλήση. Stable Global 8. Δεν έχασα τίποτα και όλα είναι στην θέση τους (έτσι φαίνεται τουλάχιστον...) ” Σημαίνει ότι έχει σβήσει την Dalvik cache και την "ξαναχτίζει" (με την πρόοδο που δείχνει η μπάρα) Και ΟΧΙ, δεν χάνεις τίποτα απο τα δεδομένα σου!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Ελπίζω οι εκπλήξεις να τελειώνουν εδώ και να μη συναντήσω άλλες τώρα που πάω να φλασάρω την Ελληνική rom... ” Ακολούθησε τους οδηγούς ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Ξεκλείδωσε με τη stable κινέζικη που είχα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω τη developer rom. Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να είσαι αρχηγός (chief) ” Τις εκπλήξεις η Xiaomi τις κρατάει για τους αρχηγούς! ΕΥΓΕ βρε! Μπράβο! Προχώρα τώρα...!
-
Παράθεση από demakhs: “εσύ και @caeser, επίσης δεν ισχύει και ότι ο @geomos έχει απαραίτητα άδικο σε όλα αυτά που υποστηρίζει. ” Κύριε ..."ανεξάρτητε παρατηρητή" ΑΛΟΙΜΟΝΟ να έλεγα ότι ο @geomos έχει άδικο σε όλα... Προς Θεού! Ούτε "ξερόλας" είμαι, ούτε ο "Πάπας" (αλάθητος)... Η νοοτροπία μας, όσο αφορά το αντικείμενο, πιθανόν να διαφέρει σε μερικά σημεία, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν αποτελεί "casus belli"! Άλλωστε οι διαφορές απόψεων, έστω και αν ανεβαίνουν οι τόνοι κάποιες φορές, είναι π…
-
Παράθεση από sbullakis: “@caeser δεν μου έχει βγάλει αναβάθμιση σε MIUI 8 ακόμα δεν έπρεπε??..είμαι ακομα στην 7.5.9 official global... ” Ναι, θα έπρεπε εφ'όσον είναι official η ρομ. Ίσως να έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση... (αναβάθμιση-->πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες και επιλέγεις Ρυθμίσεις Ενημέρωσης->Αυτόματη Ενημέρωση)