Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
θα συνδεθεις με το pc σου στο i.mi.com και θα δεις πάνω αριστερα από την ένδειξη των GB χώρου το connected 2 κανονικα, αφου δεν αφαιρεσες ακόμα την παλιά συσκευή. Αν γράφει just a sec... και δεν δείχνει πόσες συσκευές είναι συνδεδεμενες στον λογαριασμο (το κάνει τώρα τελευταία), πάνε μέσα από το mi cloud του τηλεφώνου σου. Πάτα Συσκευές και Αλλες συσκευές. Εκεί κανονικά θα δεις την άλλη συσκευή, επέλεξε την και πατα remove.
-
Ναι είναι. Εσύ βέβαια δοκιμαζε καθε 5 μερες. Αφαιρεσες από τον λογαριασμο mi την συσκευή που έστειλες Κινα; Δηλώσες την νέα στον λογαριασμο και ενεργοποίησες στο κινητο την εύρεση συσκευης;
-
Η κατάσταση είναι μπερδεμενοδύσκολη. Πρώτα πρέπει να βρούμε ένα μέρος της Ελλάδας που σίγουρα έχει μόνο 800άρα μπαντα (B20) Μετά ένα οποιοδήποτε Xiaomi, ένα redmi3s, ένα redmi 3s international με Land rom και ένα redmi 3s με την μαμά Malmide. Μόνο τότε θα έχουμε ένα σωστό συγκρίσιμο αποτέλεσμα. Εσείς πώς το βλέπετε γίνετε κάτι τέτοιο;
-
Αχρειαστο να ' ναι
-
Παράθεση από Tsounami: “άρα στην stable εχω την επιλογή εαν θα ειναι η οχι ενώ η developer ειναι απο μαμα rooted? ” Από την μαμά όχι, αλλά από τους μπαμπαδες μιας και οι 3 μάγειρες είναι όλοι άντρες. Developer ελληνική GTV=rooted
-
Κάνε ενα refresh να ξαναδεί το τηλέφωνο το mi flash tool επέλεξε την νέα fastboot rom και πατα flash.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19725/ Στιγμιοτυπα της συναντησης youtu.be/wbD1HSlo5q4 Έχεις τηλέφωνο Xiaomi ή σκέφτεσαι να αγοράσεις; Θέλεις να μάθεις από πρώτο χέρι τι είναι τα Xiaomi και τι το MIUI; Ξέρεις τα πάντα για την XIAOMI και θες να το μοιραστείς και με άλλους; Θέλεις να δεις και να περιεργαστείς τα πολυσυζητημένα smartphones Xiaomi καθώς και Gadgets και accessories; Θες να γνωρίσεις τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής κοινότητας xiaomi-miui.gr και να ανταλλάξεις απόψεις, εμπειρ…
-
Παράθεση από koulouras: “Ακριβώς εκεί ήθελα να καταλήξω. Ότι για μεγάλα ποσά λογικά συμφέρει η τράπεζα και για μικρά το paypal. Η extra χρέωση σε μένα ήταν από την Eurobank κ ήταν ανεξάρτητα από το ποσό, δηλαδή είτε πλήρωσα 20Ε, είτε 100 με χρέωσε + 2,5 Ε. ” Άλλαξε τράπεζα επειγόντως.
-
Υπάρχει μπέρδεμα. Αλλά είσαι τυχερός, αφού το τηλέφωνο σου δεν brickάρισε με άλλη ρομ. Χωρίς να θέλεις μας έδειξε ότι το Redmi 3s/prime international version δουλεύει και με την LAND ROM Τώρα αν είναι ενεργή η μπάντα B20 δεν το ξέρω για κανένα από τα δύο. Πρέπει να γίνουν δοκιμές σε διαφορετικές περιοχές και το τηλέφωνο δεν είναι δικό μου αλλά της κόρης. Οπότε περιμένω την δική μας ελληνική MALMIDE όταν οι κινέζοι αποφασίσουν να δώσουν το πηγαίο κώδικά. Καλά τα λέω @MIUI_ART;
-
Παράθεση από leontatos: “καλησπερα φιλε @GR_Macedon,εχω την εντυπωση οτι η MALMIDE εκδοση σαν ιονομασια ειναι ιδια και για το land redmi3s!!!αλλιως θα ειχε αλλη ονομασια για να ξεχωριζει η 800μπαντα!!!παντως ελπιζω να ειναι θεμα hardware!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον!!! ” Αν εννοείς άλλη ονομασία του τηλεφώνου, έχει άλλη ονομασία και λέγεται international version και γι αυτό η rom του έχει και αυτή άλλη ονομασία και λέγεται Malmide. Αν υποστήριζαν και οι 2 ρομ και τηλέφωνα την 800άρα μπάντα, για…
-
Παράθεση από reborn: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από kritop: “Παράθεση από petran7777: “Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass. ” Επειδή είναι 2,5 mm πιο μεγάλο όταν το παρήγγειλα και πήρα μια θήκη από αλλού, η θήκη δεν ταίριαζε. ” δεν μιλάμε για NOTE εδώ ” Απλα αναφέρουν ότι το redmi 3s International με την 800 είναι λίγο μεγαλύτερο απο το κλασικό Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Φίλε μου μη μπερδεύεσαι και μπερδεύεις και τους άλλου…
-
Παράθεση από reborn: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “ ” Φίλε μου μη μπερδεύεσαι και μπερδεύεις και τους άλλους. Δώσε το λινκ που λέει οτι το Eedmi 3S prime international version έχει άλλες διαστάσεις από το Redmi 3s prime. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις αναφέρονται στην International version του Redmi Note 3 pro. ”
-
Μαλλον για Τρίτη το βλέπω, αλλά θέλω να δήλωσω ότι εφόσον δεν μαζευτουμε πάνω απο 30 άτομα, τότε θα είναι η τελευταία που θα γίνει, τουλαχιστον με δική μου πρωτοβουλία, στη Θεσσαλονικη. Και μιας και το φορουμ θα κάνει πλεον συναντησεις στην Αθηνα και θα έχει παρουσία στο παγκοσμιο γίγνεσθαι των meetings, δεν βλέπω το λόγο να γίνεται φασαρία για μια συγκέντρωση που θα ερχονται 15-20 άτομα. Ετσι κι αλλιώς οι βασικοί 10-15, συναντιομαστε σχεδον 1 φορά το μήνα. Είναι "αντιπαραγωγικο" πλεον μετά από …