Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Με ότι ρομ και να νομίζεις ότι ήρθε, εφόσον δεν εφαρμοσεις αυτόν τον οδηγό, δεν θα είσαι πότε σίγουρος.
-
Αγοραζω τα δικαιώματα του "βιβλίου" σου.
-
Παράθεση από ccaroukos: “Καλημέρα, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass για το redmi note 2; είχα πάρει το 9H Protector pantalla Cristal Templado Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 2. ” Εγω για να είμαι σίγουρος στα tempered αγοράζω από εδώ Nillkin cases, screen protectors & chargers — Nillkin-case.com
-
Παράθεση από paok4: “Γεια σας παιδια!!μια ερωτηση θα ηθελα να κανω!!εχω ηδη ενα redmi3pro με την official rom που ειναι στα αγγλικα κ δεν εχω καποιο προβλημα!!σκεφτομαι να παρω κ ενα δευτερο για την κοπελλα μου...το θεμα ειναι οτι δεν τα παει καλα με τα αγγλικα να κανω την διαδικασια για να αλλαξω ρομ κ ολα αυτα που λετε μου ειναι ακατορθωτο συν οτι φοβαμαι μην κανω κ αλλη ζημια!αξιζει λοιπον να το παραγγειλω με την multi-rom που θα εχει κ ελληνικα μεσα??ευχαριστω πολυ! ” Οπως βλέπεις υπάρχει έτ…
-
Παράθεση από osalonikios: “Έχεις δίκιο και είμαι περίεργος αν βαθμολογουσαμε τα ΕΛΤΑ (αντικειμενικα κι όχι προκατελειμένα) τι βαθμολογία θα έπαιρνε. ” Αααα εγώ είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Την ίδια μέρα που έρχονται στο Κ.Δ Σταυρουπολης( ξημερώματα), μέχρι τις 11:30π.μ παραλαμβανω στον Εύοσμο. Έχω συνεννοηθεί με τον ταχυδρόμο και μου τα φέρνει όλα σπίτι. Αν δεν με βρει, τα αφήνει σε συνεργαζομενο βιβλιοπωλείο με τα ΕΛΤΑ, στα 300 μέτρα πιό κάτω από το σπίτι μου.
-
Παράθεση από Neszus: “Παίδες, μετά από τρία σετ κατσαβιδιών, μία σφηνωμένη/πιτσικαρισμένη βίδα, τέσσερα διαφορετικά τσιμπιδάκια είμαι κι εγώ στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι τα κατάφερα! ........ ” Για να μη παιδεύεστε και οι υπόλοιποι φίλοι σαν τον @Neszus, έφτιαξα εναν βιντεοδηγό, μην τα περιμένουμε όλα από τον @lallasgr Ελληνικός Οδηγός Testpoint Unbrick Xiaomi Redmi Note 3 pro Snapdragon
-
Παράθεση από lou10: “Επωνυμία της επιχείρησης : YESO521 Διεύθυνση της επιχείρησης (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~ Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi note 3 Pro 3/32gb Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή:8............... ” Αν τον βαθμό για την παραλαβή τον εβαλες λόγω ΕΛΤΑ, πιστευω οτι είναι λάθος, γιατί εδώ βαθμολογουμε το κατάστημα και όχι τα ΕΛΤΑ. Και ο yeso από ότι λες στο έστειλε πολύ γρήγορα.
-
Ήπια ένα Red Bull για να το δοκιμάσω. Δεν μου άρεσε η γεύση, αλλά τα φτερά δεν τα απέφυγα.......
-
Η τελευταία λύση μετά από hard Brick του Redmi Note 3 Pro snapdragon είναι το testpoint. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε...... Κάποιοι φίλοι που δεν τα κατάφεραν, δοκιμασαν ταυτόχρονα με το βραχυκύκλωμα του testpoint, να πατήσουν το volum up και δούλεψε. youtu.be/k31blIIS6HY
-
Δεν θυμάμαι, αλλά το διαφορετικό που διαπιστωσα εγώ ανοίγοντας νέο λογαριασμό για έναν φίλο είναι οτι η κάρτα του (alpha bank debit visa) έγινε άμεσα αποδεκτή χωρίς χρέωση του 1,5€ και καταχώριση του 4ψηφιου αριθμού από τα στοιχεία συναλλαγής. Απλά δήλωσε το mail του, την κάρτα και τον τραπεζικό του λογαριασμο και χωρίς καν να κάνει επαλήθευση του δηλωμενου e-mail του στο paypal, προχώρησε σε αγορά. Αφού έκανε αγορά μετά θυμήθηκε να μπεί στο e-mail του για να πατήσει το λινκ επαλήθευσης. Και όλα…
-
Ακριβως έτσι. Παραλαμβανεις και το πας στην πραξη, βήμα-βημα.
-
Αυτος που βρισκεσαι ήδη. Δες πρώτη σελίδα θεματος.
-
Μαλλον δεν έχω καταλάβει τίποτα. Εγώ έχω οτε. Και στην πρώτη θέση και στη δεύτερη δουλεύει το 4G. Αργότερα θα τα μετρησω κιόλας για να δω αν πιανουν και τις ιδιες ταχύτητες. Θα δοκιμασω και μια vodafon του γιου και θα δω τι είναι όλα αυτά. @Bodai αύριο αν έρθεις για καφέ θέλω φροντιστήριο. Θα είναι και ο @giangosgr με το ίδιο κινητό οπότε θα έχουμε να συγκρίνουμε αποτελέσματα.
-
Υποθετικη ερώτηση
ΜήνυμαΣε ολόκληρο το Σύμπαν το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος, αλλά ο φόβος. Όποιον δεν τον αγαπάμε είναι γιατί τον φοβόμαστε. Φοβόμαστε μη μας κάνει κακό, μη μας χαλάσει τη διάθεση, μη μας γυρίσει τα μυαλά. Τον φοβόμαστε γιατί δεν τον γνωρίζουμε καλά. Ένας σοφός είχε πει: " Δεν σε χωνεύω, πρέπει να σε γνωρίσω καλύτερα...". Και λίγο φιλοσοφείν λόγω του θέματος.......